Eşimin ailesini sevmiyorum, sevemiyorum..

Evet sanırım Calismadigim icin maddiyata dair hicbir fikrim olmamali. Daha yeni mezunum halbuki ve is ariyorum :) Bazi insanlar sadece muhalefet ama onemli degil.
Anne baba buyuttugu icin evladini istedigi gibi magdur edebilir yani ne aci..
Benim kendi ailem bile bana yardim ediyor hala. Yardim etmelerini istemiyorum ama kesinlikle kesmediler ellerini ustumuzden. Bu da aile iste.
Aile var evladi duzluge ciksin diye ugrasiyor, aile var somureyim batirayim diye..

peki altınızdaki arabayla düğündeki takıları eşinizin ailesine verdiniz mi?
Ikisinde de ucundan döndük. Altınlar konusunda asla vermem dedim, burda da konu acmistim fikir almak icin ve cok dik bir durus sergiledim. Eşim tamamen bana birakmisti çünkü. Araba konusunda da yine eşimle cok konustum vs bir sekilde olmadi. Ikisi de ev almalari icindi yine :) onlar ev sahibi olsun diye bizi magdur etmek istediler. Ne için? Ilerde sizin olacak. Eşimin iki kardesi daha var nasil olacaksa

ya hani bazı hikayeler duyarız ya babamın evi vardı hep amcamlar aldı derler
böyle hep o amcalar zengin olurlar abileri vermiştir kardeşlerine, olan çocuklara olur
siz de temkini elden bırakırsanız sonunuz öyle olabilir allah korusun
ilerde çocuklarınız olacak, artık siz iki ortaklı bir yapıya girmişsiniz, evlisiniz, eşsiniz her şeyiniz ortak
ve ilerde size muhtaç olacak çocuklarınız olacak, onları düşünün, yapmayın!

Insallah dediginiz gibi temkinli davraniriz ve o evden en azindan hakkimiz kadarini alabiliriz. Çünkü ev esimin ustune olacak bazi sebeplerden dolayi. Ve herkes biliyor ki evin yari parasini biz veriyoruz. Insallah sorun yasanmaz ilerde.

Çok saçma eşinizin üzerinde olan ve emeği olan birşeyde benim hakkım vardır. Aynı şekilde benimkinde de onun çünkü artık biz bir aileyiz.
Anne baba olarak bencillik bu haksızlık resmen ben olsam ne yapar ne eder madem öyle diyorsun vericem ama tapuyu ortak yapıcaksın derdim.
Çünkü diğer kardeş gram harcamadan evin yarısını konuyor olucak.
Yok böyle haksızlık çünkü siz kirada oturun onlar ev sahibi olsun.
Zaten direttikçe diretmişler altındı oydu buydu kendi malınızı alamayınca ortak mala bari konayım bir de üstüne tehdit ediyim.
Ayyy sinirlendim sizi düşünemiyorum.
Yarım gülen suratım bu saatten sonra hiç gülmezdi sanırım.

Insallah dediginiz gibi temkinli davraniriz ve o evden en azindan hakkimiz kadarini alabiliriz. Çünkü ev esimin ustune olacak bazi sebeplerden dolayi. Ve herkes biliyor ki evin yari parasini biz veriyoruz. Insallah sorun yasanmaz ilerde.

valla insanlar çok uyanık
para kazanmak da çok zor
ama ev eşinizin üstüne olacaksa zaten bir sorun olamaz ki?

Dedigim gibi ev eşimin ustune olucak zaten. Ama elbette yine ilerde bolunecek bu konuda asla hak gecsin istemem kardeslerine de bolunur her turlu yani.
Inanin gulemiyorum zaten icten.

Boşa kürek çekmek.
Kendi aklını kullansın, kötü olmak istemiyorsanız bu konuyu unutun.

Insallah bir sorun olmaz artik insanlara guvenmiyorum. Konu para olunca kardes falan dinlemiyorlar, bütün kozlarini kullaniyorlar

yok hukuken olmuyor, merak etmeyin.

bazı yorumlar çok şiirsel çok romantik
annedir babadır yazıktır tabi ki verilecek falan
tabi ki öyle, ama durumun sonucu öyle olmuyor ne oluyor biliyor musunuz?
siz 60lı yaşlarınıza geldiğinizde gençken birikimlerin hepsi verildiği için elinizde bir şey kalmamış oluyor
diğerleri de kendi çalıştıklarıyla ev yazlık alıyorlar.
zaten babaya anaya bir şey harcanmamış, bir de üstüne miras! geliyor. o da abinin yani kocanızın yapıkları...
sonra sizin çocuklar da onların yazlıklarına özenip "ah be babaaaa" diyip duruyorlar.

Esinize hissesini vermeyecek mi?
Sonucta onun da emeği varmış,payını alır isteğini sekilde kullanır.
Uzerine yatmaz herhlde.
En fazla bunu söyleyebilirsiniz.
Sizden once olms bi olay,akıllı olaydın kaptırmayaydın derdim en fazla.
Karısmazdım ben olsam.

Eşim disinda hicbir kardesinin Anne babalarina bir yardimlari yok zaten. Varsa yoksa eşim. Insallah dediginiz gibi olur, kendi dusen paylarini alip bir kenara cekilirler Allah o gunleri gosterirse eğer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…