Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu mesaj komiktiEŞİN MEMNUN SEN MEMNUN HİÇ BİR SORUN TAŞIMAZ TEK OLACAK OLAN;
İLERİDE OĞLUN OLUNCA GELİNİNDE SENİNLE AYnI ŞEKİLDE HAYATINDAN ÇIKARAK OLACAK OLAN BU...![]()
öncelikle tşkler yorum için. Ancaak öncelikle memnun olmadığım şeyler değil söz ettiğim konular. yeryüzünde kimse beni ben kimseyi sevmek zorunda değiliz.fakat insanlara sevmesem de kötülük yapmamam, kuyularını kazmamam, iftira atmamam gerektiğini bilecek ve böyle yaşayacak kadar erdemli ve düzgün bir ailede büyüdüm.birilerinin ben yokken de var olması beni gözümde onları yücelten bir durum değil. Ama ailelik bağlarını önemserim ve müdahale etmem bu ayrı.Gelelim evlat sahibi olmaya bizim ülkemizde mi var her yerde mi böyle ama şu durumu sevmiyorum "ben sana baktım büyüttüm şimdi büyüdün hoop şimdi sıra sende ben sana kötülük yapayım ama olsun ben anneyim babayım çek beni çekeceksin mecbursun, ya da hakkımı helal etmem , ya da ben anayım".. .... nedir bunlar allahaşkına. Psikologlar der ki karşılıksız tek sevgidir anne sevgisi ama bakın bizim ülkemize karşılığı istenen sevgi türlerinden biridir anne sevgisi. Şöyle söyliim eğer bir gün çocuğum olursa ve benim eşimin ailesinin yaptıklarını oğluma kızıma damadıma gelinime yaparsam eğer zaten benim suratıma bakmasınlar.Bu kadar da netim bu konuda.
öncelikle tşkler yorum için. Ancaak öncelikle memnun olmadığım şeyler değil söz ettiğim konular. yeryüzünde kimse beni ben kimseyi sevmek zorunda değiliz.fakat insanlara sevmesem de kötülük yapmamam, kuyularını kazmamam, iftira atmamam gerektiğini bilecek ve böyle yaşayacak kadar erdemli ve düzgün bir ailede büyüdüm.birilerinin ben yokken de var olması beni gözümde onları yücelten bir durum değil. Ama ailelik bağlarını önemserim ve müdahale etmem bu ayrı.Gelelim evlat sahibi olmaya bizim ülkemizde mi var her yerde mi böyle ama şu durumu sevmiyorum "ben sana baktım büyüttüm şimdi büyüdün hoop şimdi sıra sende ben sana kötülük yapayım ama olsun ben anneyim babayım çek beni çekeceksin mecbursun, ya da hakkımı helal etmem , ya da ben anayım".. .... nedir bunlar allahaşkına. Psikologlar der ki karşılıksız tek sevgidir anne sevgisi ama bakın bizim ülkemize karşılığı istenen sevgi türlerinden biridir anne sevgisi. Şöyle söyliim eğer bir gün çocuğum olursa ve benim eşimin ailesinin yaptıklarını oğluma kızıma damadıma gelinime yaparsam eğer zaten benim suratıma bakmasınlar.Bu kadar da netim bu konuda.
görüşmeyi kestiğinize göre çok zor şeyler yaşamışsınızdır mutlaka ama ben bu durumlarda hep şöyle düşünürüm "ben de k.valide olacağım ya gelinim de beni silerse,torunumla görüşmem problem olursa..."böyle düşündüğüm içinde yine de silemiyorum onları yoksa benim kpederim de silinmeyi bol bol hakediyor.ama sizin kendi tercihiniz.vicdanınız rahatsa sorun yok.
görüşmeyi kestiğinize göre çok zor şeyler yaşamışsınızdır mutlaka ama ben bu durumlarda hep şöyle düşünürüm "ben de k.valide olacağım ya gelinim de beni silerse,torunumla görüşmem problem olursa..."böyle düşündüğüm içinde yine de silemiyorum onları yoksa benim kpederim de silinmeyi bol bol hakediyor.ama sizin kendi tercihiniz.vicdanınız rahatsa sorun yok.
bende görümcemi kendi hayatımdan çıkardım ama henüz görümcemin haberi yok.yüzüne de söyleyeceğim inşallah.
eşin için problem yoksa ve gerçekten yuvanıza ,eşinizle olan ilişkinize zarar veriyorlarsa en doğrusu bu.keşke böyle olmasa aslında ama zarar verdikleri zaman ortada kalan bayanlar oluyor.yuva dağılıyor
ne güzel eşiniz görüşüyormuş ailesiyle ne mutlu.en güzelini yapıyorsunuz.
bende görümcemi kendi hayatımdan çıkardım ama henüz görümcemin haberi yok.yüzüne de söyleyeceğim inşallah.
eşin için problem yoksa ve gerçekten yuvanıza ,eşinizle olan ilişkinize zarar veriyorlarsa en doğrusu bu.keşke böyle olmasa aslında ama zarar verdikleri zaman ortada kalan bayanlar oluyor.yuva dağılıyor
ne güzel eşiniz görüşüyormuş ailesiyle ne mutlu.en güzelini yapıyorsunuz.
bu mesaj komiktinerden biliyosun?
Öyle gördüğü için olabilir mi?Çocuk her şeyi ailede öğrenir.Kayınvalidenize acıdım,ne olursa olsun eşiniz o kadının tek çocuğu.
benim de tek oğlum var böyle şeyleri gördükçe "Allah'ım bir de kızım olsun" diyorum.henüz 27 yaşındayım oğlum da 1 yaşında ama içimi karamsarlık kaplıyor.insan ilişkileri böyle mi olmalı?ben ne zorluklarla büyütüyorum oğlumu ilerde karısının beni silmesi için mi?ooof oof...üzücü şeyler bunlar...
merak etmeyin kötülük etmezseniz hiç kimse sizi silmez hayatınızdan.Ama evet tek çocuklu olmak beni de korkutuyor artık.Hormonlardan mı nedendir bilinmez tek çocuk anneleri sorunlu oluyorlar, benim eşimin annesi oğlu dışında eşi ve kardeşleri ve yengeleri ve yeğenleri dahil hiç kimseyi sevmez.. çok acıklı.. ve en korktuğum şey tek çocuğum olur da bbu şekilde delirir miyim acaba? allah herkese ruh sağlığı versin.. allah kimseyi şaşırtmasın!
ha! ayrıca sevgili melitta karışmak gibi algılanmazsa eğer görümcen sana hayatına zarar veriyorsa ve saygısızca davranıyorsa hiç de çekme. ama eşinin haberi olsun. ben hamilelik durumunda bile ne yapacağımızı konuştum 1 yıl önce.
Evet eşim ailesinden kurtulmak için 14 yaşında yatılı okumaya başlamış,4 yıl boyunca, ardından eve dönmüş yine ailesinden kurtulmak için yurt dışında çalışmış, dönmüş sonra ailesinden yine kurtulmak için aynı şehirde evden ayrılmaya çalışmış yalnız yaşamak için bu kısmını yapamamış çünkü annesi 14 yaşına kadar baktığı için duygu sömürüsü yapıp hastalıklarıyla tehdit etmiş.ve sonra evlenmeye karar verdiğimizde bizim kiraladığımız evde daha evlenmeden yaşamaya başladı bilin bakalım niye?? hiç birşey uzaktan göründüğü gibi değildir. ve gelecekte ne olacağını hiç bir zaman bilemeyiz.
Kötü insanları hayatımdan çıkardım, hayatımızdan değil anlatabiliyo muyum? Acıdığınız kayınvalidem tek çocuğu ile görüşüyor sadece onu nefret ettiği gelinin suratından mahrum ettim![]()