• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesini sonsuza kadar hayatımdan çıkardım bu risk taşır mı?

merhaba cnm aynı durumdayız benm eşimde tek cocuk,kayınvaldem hep karışır oda yetmıomuş gibi kayınpederımde ona uyar karışır....neyse bız evlılıgımızn başında eşimle çok tartıştık o sıra hamıleydm hatta senın gıbı söledım görüşmek ıstemıorum yoksa böle yurumez dedım..ama yapamadı eşim....sureklı annesıne aramızda gecen herseyın hesabını tlfnda sessız sessız verıodu....daha sora oğlumuz oldu....işler daha kötu oldu bıde erken doğdugu ıcın daha ustune tıtrememe ragmen onlar benı anlamıyordu ....bı kaç tartışmamız oldu hatta kayınvaldem ustume bıle geldı...tamam artık dedim görüşmıcem bıdaha...2ay sora falan eşim yıne sölemeye başladı gidelım dıye bnde olası bı durum olmadıgı surece barışmayacgımı söledım sora ortak komsumuzun eşi oldu orda barışmk zorunda kaldık....özur dılemedm asla da dılemem....ama görüşmeye başladk çok sık değil daha ender olmaya başladı....yıne arada satastı yne tartıştık ama eşim bu sefer daha ılımlı oldu....birde ailemde eşimle konuştu ailen benm kızımı ezemez artık yeter dedi....durumlar azda olsa eskısı gibi değil allahtan...senın soruna gelınce bence eşin görüşüosa kaynananda ona baskı yapmıosa(kı benm kayınvaldem gıbı hep baskı yapmıosa görüşmek ıcın)pek bı sorun olmaz...ama ılerde cocugun olursa bnce zor zamanların olabılır bıde bılmıoum duskunseler öle toruna vay geldı halıne...cocugunu gönderıceksın mecbur oda öle zor gelırkı bnden sölemesı....cunku öle yada böle biz ne kdr annesıysek ki( kesınlıkle görmeleri şart değil olark bakan bı ınsanm cunku benm cocugumun erken doğmasına neden oldular)onlarda öle yada böle dedeleri..ve ne yazıkkı tek oğullarının tek çocukları ...
merhaba canım ,
benim eşimin annesi de illa kki karışıyodur ama ben artık çıok netim eğer eşim böyle bir taleple gelirse boşanma davası açarım bunu eşime de söyledim. hamile kalmadan önce de zaten eşimle konuşacağım eğer benim şartlarımı kabul etmezse zaten çocuk fikrinden de vazgeçerim. doğmadan da söylemesini istemiuorum hatta baya bi büyüunce lohusa dönemlerini atlatmadan asla olmaz artık kimsenin beni yıpratmasını istemiyorum.
iş meselesini sağlam bi kazığa bağladıktan sonra benim için gerisi hiç önemli değil. aşk bile bana edilen haksızlığı görmeyen buna tahammül et diyen kocadan daha büyük değil. önemli olan benim huzurum.

merhaba canım ,
benim eşimin annesi de illa kki karışıyodur ama ben artık çıok netim eğer eşim böyle bir taleple gelirse boşanma davası açarım bunu eşime de söyledim. hamile kalmadan önce de zaten eşimle konuşacağım eğer benim şartlarımı kabul etmezse zaten çocuk fikrinden de vazgeçerim. doğmadan da söylemesini istemiuorum hatta baya bi büyüunce lohusa dönemlerini atlatmadan asla olmaz artık kimsenin beni yıpratmasını istemiyorum.
iş meselesini sağlam bi kazığa bağladıktan sonra benim için gerisi hiç önemli değil. aşk bile bana edilen haksızlığı görmeyen buna tahammül et diyen kocadan daha büyük değil. önemli olan benim huzurum.
haklısın allah kımsenın huzurunu bozmasın....eşin bellı anlayışlı sende madem görrusmek ıstemıosun görusme boşver....tabıkı logusayken çocugu gönderemzsın hatta çocugun meme içmedıgı bı donem olmalı...yada bı yarım saatlıgıne görurler sora alırsın...zor bı durum ama senın mutsuz olmandan önemlı degıl..kımse kımseyle görusme zorunlulugu yok nede olsa....

Bir insanı baş tacı etmek kolaydır, saygı gösterirsin, tepenin üstünde taşırsın.. da herkes buna layık mıdır bilinmez..
Öyle kayınvalideler görüyoruz ki kendi evladını bile çileden çıkarıyor.
Benim kayınvalidemle çok şükür sorunum yok, ama olsaydı da sineye çekip oturmazdım.
O yüzden sevgili hazel ve adailona'ya yürekten katılıyorum :34:

Bir insanı baş tacı etmek kolaydır, saygı gösterirsin, tepenin üstünde taşırsın.. da herkes buna layık mıdır bilinmez..
Öyle kayınvalideler görüyoruz ki kendi evladını bile çileden çıkarıyor.
Benim kayınvalidemle çok şükür sorunum yok, ama olsaydı da sineye çekip oturmazdım.
O yüzden sevgili hazel ve adailona'ya yürekten katılıyorum :34:

Çook teşekkürler,
BU durumun anlaşılıyor olması çk güzell. umarım kimse yaşamaz, evet ama tahammül etmenin anlamı yokmuş. umarım yaşamazsınız ve böyle çözümlere başvurmak zorunda kalmazsınız.

bende eşimin ailesiyle yaklaşık 1.5 senedir hiçbir şekilde görüşmüyorum.onlardan hiç bir şekilde bahsetmiyoruz senin yaşadığınla aynı şeyi yaşıyorum yani.Eşimin içinin bu durum için buruk olduğunu arada hissediyorum ama yapacak bişey yok benim mutluluğumu huzurumu bozmanın cezası bu olmalıydı.boşver sen de görüşme benim kafam çok rahat:))ohh beeee:))

bende eşimin ailesiyle yaklaşık 1.5 senedir hiçbir şekilde görüşmüyorum.onlardan hiç bir şekilde bahsetmiyoruz senin yaşadığınla aynı şeyi yaşıyorum yani.Eşimin içinin bu durum için buruk olduğunu arada hissediyorum ama yapacak bişey yok benim mutluluğumu huzurumu bozmanın cezası bu olmalıydı.boşver sen de görüşme benim kafam çok rahat:))ohh beeee:))
Yaşasınn ohh kesşke daha önce alsaymışım diyorum ben de bazen bu kararı. iyiyseniz sevindim senin adına:)

arkadaşlar eşimin ailesini bir yıl kadar önce hayatımdan çıkardım.konuşmuyorum, görmüyorum evime gelmelerine izin vermiyoruum, gitmiyorum hatta eşimle onların hakkında bile konuşmuyoruz(çok küçük istisnalar hariç)..ve durumdan da çok memnunum. Eşim görüşüyo fkt tlfon konuşmalarını bile duymuyorum sadece gideceği zaman haber verir. Eşim de ço rahatsız görünmüyo. Zaten yazın özelikle yazlıklarına gittikleri için uzaklar.
Yani görünürde hiç bir sıkıntı yok ilişkimiz de daha iyi gidiyor (benden kaynaklanan bir iki çatlak hariç).fakat geçenlere kendisine saygı duyduğum ve güvendiğim bir ablamız bu durumun evliliğimiz açısından çok risk taşıdığın söyledi. Mevcut durumu tabi ki değiştirmek istemiyorum ama sadece bilmek istiyorum, ne düşünüyosunuz böyle de evlilik yürütülebilir mi?

bence hiç bir eş bu durumdan hoşlanmaz istersen bu durumu fazla uzatma
konuş ama gene haşır neşir olmak zorunda değilsin.. Belkide eşin içine atıyodr bi gün patlak vermesin dikkat et akıllı ol bencee

keske ailesini o şekilde çıkartmasaydın hayatından. bence sorun olabilir daha sonra. onun ailesi sonuçta. bir de düşün canım ya eşin senin ailenle görüşmeni istemeseydi . senın hoşuna gider miydi?

keske ailesini o şekilde çıkartmasaydın hayatından. bence sorun olabilir daha sonra. onun ailesi sonuçta. bir de düşün canım ya eşin senin ailenle görüşmeni istemeseydi . senın hoşuna gider miydi?
selam elfce,
sanırım yanlış anlaşılmış ben eşimin ailesiyle görüşmesine müdahale etmiyorum, hatta görüşsün istiyorum çünkü görüşmezse bizi yani aslında beni rahat bırakmazlar. o yüzden yeryüzünde hiç kimse hiç kimseye kimle görüşüp görüşmeyeceğini söyleyemez söylememeli de!! hele söz konusu aileyse .. sadece ben reddediyorum görüşmeyi ben de evimde yaşadığım için evime giremezler yani bütün dünya hatta bütün kainatta görüşebilirler 130 metrekarelik evim hariç:)

Back
X