Seni çoook iyi anlıyorum.
Aynı duygular içindeyiz.
Hadi benim geçmişi düşünmemden geçtim de, eşime devamlı eskileri açmam çok kötü oluyor.
Devamlı tartışma ortamı evin içinde.
Yenmeye çalış canım bu düşünceleri.
Ben kendimle mücadele ediyorum bu knuda.
Birkaç zamandır başarıyorum.
Umarım devam eder.
Geleceği ya da eskileri düşünüp anı zehir etmemek lazım.
teşekkür ederim canım.. ben de bugünlerimizi zehir ettiğimin farkındayım, çok da üzülüyorum.. bi kaç zaman çok güzel gidiyor hiç aklıma gelmiyor, tartışmıyoruz falan.. daha sonrasında en ufak bi söz, hareket bana her şeyi hatırlatıyor ve asebi ve mutsuz bir ha lalıyorum.. eşimde bu halime kızdığından tartışma yaşıyoruz.. peki sen nasıl başarıyorsun?
insanın kendine verdiği zararı kimse veremez.sürekli kurarak,kendini doldurarak hayat geçermi
Canımher zaman başardığımı söyleyemem.
Bazen öyle şeyler oluyo ki herşey arka arkaya saniyeler içinde geçiyor aklımdan.
Ama artık eşime söylemiyorum bişey.
Doydum herhalde kavgaya.
Ama kaynanamımn yaptıklarını aklımdan çıkarmak çok zor.
Geçen gün kaynanamlatda mutfakta yemek hazırlarken geldi aklıma söylediği birkaç söz.
İçer yanlarına gidemedim bir anda.
O anda girsem odaya.
Sanırım içerde tatsız şeyler olurdu.
Kendimi sakinleştirdim mutfakta.
Güzel şeyler düşündüm.
Sen de öyle yap.Hiç mi güzel anın yok eşinle.
Onları hatırla.At çöp kutusuna maziyi.
Yoksa mutlu olamazsın
insanın kendine verdiği zararı kimse veremez.sürekli kurarak,kendini doldurarak hayat geçermi
geçmiyor, geçmesinin imkanı da yok.. ama asıl önemli olan bu nasıl başarılır, nasıl onların bana yaptıklarını sindirip kafamda kurmamayı başarayım? nasıl onlara karşı nötr olacağım =(
bunu ben de çok merak ediyorum.ben de takıyorum kafama eşimin ailesinin dediklerini.
"Boşver" demek de hiç huyum değildir.
ben de eşime söylemeyeceğim diyorum ama yine içimde duramıyor illa ki söylüyorum bir şeyler =( eşim ile geçirdiğimz çok güzel günler var tabii ki de bir çoğu onlar yüzünden güzel başlayıp çok çok kötü bitti.. =( mutluluklarım artık geçici oldu, anlık. hiç biri uzun sürmüyor =(
Ne kadarlık evlisin canım sen?
ben de boş veremiyorum ya da kaynanamın kişiliği böyle diye kestirip atamıyorum.. kafamda iyice büyüyor düşünceler =( hatta böyle şöyle olur diye kurmaya bile başladım =( offf durumum çok kötü sanırım =(
ev hanımı mısın? soruyorum çünkü insanın ilgilendiği bir işi veya başka uğraşları olunca kafasına takmaya fırsatı olmuyor.açıkçası ben de dört gözle atanıp işime gücüme bakmayı istiyorum.
memleketimizde yeni bir iş imkanımız oldu gibi (netlik yok) benim ailem merkezde, eşiminki ilçede oturuyor... ben de dedim böyle birşey olursa merkezde otururuz.. hem sen arkadaşlarınla çıkınca ya da işin uzarsa ben de kendi arkadaşlarımla ya da ailemle vakit geçiririm.. sırf kaynanamın ve diğer aile bireylerinin lafını çekmemek adına böyle bir durum olursa başka bi ilçede ikimizin ailesinin olmadığı bir yerde otururuz diyor eşim.. ve böyle bi durumda ayda 1 falan anca giderim dedim kayınvalidemlere yok o kadar olurmuymuş daha sık gitmek gerekirmiş.. eee ben orada nefes alamıyorsam mutsuzsam niye gideyim ki =(( çünkü kaynanam bir sürü laf söyler ve sürekli söyler... hatta geçen gün eşime 6-7 ay önce konuşulan bir konuyu sanki daha yen konuşulmuş gibi gündeme getirip söyleniyor =(( off off =((
psikologa ben de gitmek istiyorum ama kaynanam ya da eşimin ailesini psikolog değiştiremeyeceğine göre bana nasıl faydası olacak? gerçekten işe yarayacağını bilsem bi şekilde giderim ama =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?