- 19 Mayıs 2016
- 968
- 863
- 53
- 41
- Konu Sahibi regarde-moi
-
Benim 2 tane. Bi kız, bi oğlan. Oh açmazlar artık çocuk konusunu diye düşünürken "yap bi tane daha. Ya kızına, ya oğluna arkadaş olur" demeye başladılar. :) susmuyorlar ciddenEvlenmezsin.. ne zaman evlilik?
Evlenirsin.. ne zaman çocuk?
Doğurursun.. ne zaman 2.?
İkisi aynı cinsiyetse bide farklı doğur?
Millet aile planlama da hassas.. ama kimse gelipte gece beşiğine kalkmıyor!!
Bende hayırlısı derdim baktım olmuyor. İnanç zayıflığına veriyorum böyle soruları Allah ol demeden olmuyor diyodum5 yıl çocuk yapmadık niye yapmıyorsunuz ilk oğlum doğdu buna kardeş gerek ikinci oğlum oldu 6 yaşında, 3 üncüyü düşünmüyoruz, ahhh bide kızın olsaydı diyorlar... Bende kısmet diyorum susuyorlar. Sende kısmet de
Çok haklısın canım aynen öyleBende hayırlısı derdim baktım olmuyor. İnanç zayıflığına veriyorum böyle soruları Allah ol demeden olmuyor diyodum
Seni merak ediyordum biliyor musun.. Nasilsin? Esinle sorunlar halloldu mu?Merhabalar. Ben üc yillik evliyim. Baslarda da olmakla birlikte ozellikle son zamanlarda artan bir sekilde baski israr var. Surekli imalar. Artik cocuk yapin demeler. Torun istiyoruz yigen istiyoruz demeler. Telefonla arayip sikistirmalar utanmayip orda burda topluluk icinde konusunu acmalar. Sizce neden bu israr? Benim de kardesim var evli cocugu yok henuz. Birgunden birgun hadi cocuk yapin demedim. Esimin kardesi var benimle yasit. Surekli israr edip duruyor. Eskiden sadece bana soylerdi simdi esimi arayip sikistirmaya basladi. Bunu nicin yapiyorlar sizce. Gercekten sebebini merak ediyorum.
Merhabalar. Ben üc yillik evliyim. Baslarda da olmakla birlikte ozellikle son zamanlarda artan bir sekilde baski israr var. Surekli imalar. Artik cocuk yapin demeler. Torun istiyoruz yigen istiyoruz demeler. Telefonla arayip sikistirmalar utanmayip orda burda topluluk icinde konusunu acmalar. Sizce neden bu israr? Benim de kardesim var evli cocugu yok henuz. Birgunden birgun hadi cocuk yapin demedim. Esimin kardesi var benimle yasit. Surekli israr edip duruyor. Eskiden sadece bana soylerdi simdi esimi arayip sikistirmaya basladi. Bunu nicin yapiyorlar sizce. Gercekten sebebini merak ediyorum.
ben düşünmüyoruz diyip duruyorum
ama bi daha sorarlarsa olmuyo benim çocuğum dicem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?