Eşimin ailesinin çocuk ısrarı! Sebebi ne olabilir?

Biz bir yıldan sonra düşünmeye başladık. Ondan önce soran herkese evliliğin tadını çıkarcaz ya da düşünmüyoruz diyodum. Biri sürekli sürekli sorup duruyordu. İstemiyorum dedim. Böyle diyenlere de sinir oluyorum dedi. Ben de valla ben de milletin hayatına karışanlara sinir oluyorum ama yapacak bi şey yok, ağzı olan konuşuyo dedim. Hem de epey kalabalık bir ortamdı. Bir daha da sormadı. Hamileyim hâlâ hiçbir şey sormuyor arada millete ağız payı vermek lazım.

Evlenmezsin.. ne zaman evlilik?
Evlenirsin.. ne zaman çocuk?
Doğurursun.. ne zaman 2.?
İkisi aynı cinsiyetse bide farklı doğur?
Millet aile planlama da hassas.. ama kimse gelipte gece beşiğine kalkmıyor!!
Benim 2 tane. Bi kız, bi oğlan. Oh açmazlar artık çocuk konusunu diye düşünürken "yap bi tane daha. Ya kızına, ya oğluna arkadaş olur" demeye başladılar. :) susmuyorlar cidden

5 yıl çocuk yapmadık niye yapmıyorsunuz ilk oğlum doğdu buna kardeş gerek ikinci oğlum oldu 6 yaşında, 3 üncüyü düşünmüyoruz, ahhh bide kızın olsaydı diyorlar... Bende kısmet diyorum susuyorlar. Sende kısmet de

En nefret ettiğim şeylerden biri. Kimse kimsenin hayatına karışmasa keşke.

Bende hayırlısı derdim baktım olmuyor. İnanç zayıflığına veriyorum böyle soruları Allah ol demeden olmuyor diyodum

Cok normal.. evlendim bir ay sonra aman cocuk yapın ertelemeyin hemen olsun sonra istersiniz olmaz dediler. Hamile kaldım (cok sükür) daha dogum yapmadan aman 2. yi hemen yap aralarında fazla yas farki olmasin demeye başladilar.. anlayacagın hepsi manyak bunların :)

Neresi tuhaf benim iki var millet uc diyo beynimi yiyor
Sixin hayli hayli yerler:)) hele acaba olmuyormu bilgisini alamiyorlarsa dert olmustur
Yasinizi bilmiyorum ama 3 senede az degil hani neden yapmiyorsunuz benim de sorasim geldi:))))
Cok uzatmayin zira artik hop diyinde malesef olamiyabiliyor cevremde cok var

Edepsizlikten...didisinin didisi da gelip bana kocan cok mu tembel hani nerde cocuk demisti vaktinde
Cocuk konusunun ozel oldugunu
Konusulasi olmadığını kimse bilmiyor!

Seni merak ediyordum biliyor musun.. Nasilsin? Esinle sorunlar halloldu mu?

Çünkü olmadığını düşünüyorlar. Benim annem bile öyle düşünüyordu. Hatta tüp bebek mi diye soran oldu. Çünkü insanların 1 yıldan fazla çocuk yapmama özgürlüğü yok. 1 yıldan sonra herkes ister, hala olmadıysa bi sorun vardır diye düşünüyorlar.

3 yıllık evli ve cocuğu yok ! Bence tek sebebi bu :) Sankı çocuklara kendileri bakacak . Sevmek için çocuk yapın değilir mi ?
Cok istiyorsa kendi yapsın . :)

bende bunların çenesini niye kapatmadığını merak ettim. hadlerini fazla azmışlar. bi kere hadlerini bildirsen, bal bakalım bi daha konuşabiliyolarmı. ne kadar sabırlısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…