- 28 Aralık 2013
- 1.174
- 1.643
- 133
- Konu Sahibi regarde-moi
-
Valla ben de sok oldum soylediginde. Ya evimde gordu ki ortada birakmam yada bu kadar zaman cocugu olmuyorsa ilac kullaniyordur diye mi dusundu ben de bilmiyorum. Nerden saldiracaklarini sasirdilar. Halbuki kendi halime biraksalar belki.isteyecegim ama yemin ederim onlar soyledikce yapasim olsada kaciyor hevesim. Simdiden bu kadar mudahale etmeye calosoyorlarsa ikisi de deneyimli olarak basimin etini yerler.@Vivvo kayinvaliden kullandığın ilaçları nereden biliyor. Yok artık şokkk diyorum.. Hani isterler sorarlar ama bunlar abartmışlar. Bu kadar da darlayıp insanların hayatına müdahale etmeye kimsenin hakkı yok bence. Bir daha ağızlarına laf yaparlarsa ben olsam açık açık sorar bu konuyu bir daha açıp uluorta konuşmayın diye net bir sekilde ikaz ederdim.
Ahh canim benim :)Başkasının üremesine niye bu kadar meraklı olur insanlar ben de anlamam.
Size ne demek ayıp geliyor size değil mi,bana gelmiyor,
Şakasını yapana bile sana ne bee şeklinde cırlıyorum.Daha da çirkin laflar söylüyorum.
Aynı saçma lafları bir daha duymuyorum.
Ahh canim benim :)
Bunca yıllık Türk ailesindeyim bir kerede çocuk sahibi olmanın mahrem olduğuna şahit olmadım. Olmayınca kınanan bir durum eksik görüyor insanlar sanki aile olamamışlar evcilik oynuyorlar tarzında yaklaşıyorlar. Hatta geçen kuaförüm anlattı bir kadına Yen'i gelin diyip duruyorlarmış kuaförümde sormuş ne zamandır evli diye 10 yıllık evliymiş çocuğu olmadığı için henüz adı Yen'i gelinmiş. Yani bizim toplum bu çocuk olayına takık malesefAbarti derecede ama. Bence mahrem olan seyler ulu orta konusuluyor. Esimin kardesinin cocuguna ogretip ogretip konusturuyorlar. Cocuk bizim evimize gelince sizin bebeginiz nerde yok mu ne zaman gelecek dedi. Annesi de yani esimin kardesi de onlarin bebegi yok yavrum soyle de yapsinlar dedi. Sok oldum. Daha onlarca ornek var verebilecegim.
10 yıllık yeni gelin,Bunca yıllık Türk ailesindeyim bir kerede çocuk sahibi olmanın mahrem olduğuna şahit olmadım. Olmayınca kınanan bir durum eksik görüyor insanlar sanki aile olamamışlar evcilik oynuyorlar tarzında yaklaşıyorlar. Hatta geçen kuaförüm anlattı bir kadına Yen'i gelin diyip duruyorlarmış kuaförümde sormuş ne zamandır evli diye 10 yıllık evliymiş çocuğu olmadığı için henüz adı Yen'i gelinmiş. Yani bizim toplum bu çocuk olayına takık malesef
di mi ayni seyi benim annem yapiyordutipik türk ailesi, nesine şaşırdınız?
Ben yapmadm iyiki yapmamışım Bosaniyorum cunkuMerhabalar. Ben üc yillik evliyim. Baslarda da olmakla birlikte ozellikle son zamanlarda artan bir sekilde baski israr var. Surekli imalar. Artik cocuk yapin demeler. Torun istiyoruz yigen istiyoruz demeler. Telefonla arayip sikistirmalar utanmayip orda burda topluluk icinde konusunu acmalar. Sizce neden bu israr? Benim de kardesim var evli cocugu yok henuz. Birgunden birgun hadi cocuk yapin demedim. Esimin kardesi var benimle yasit. Surekli israr edip duruyor. Eskiden sadece bana soylerdi simdi esimi arayip sikistirmaya basladi. Bunu nicin yapiyorlar sizce. Gercekten sebebini merak ediyorum.
Valla en iyisini yapıyorsun. Ağzına sağlıkBaşkasının üremesine niye bu kadar meraklı olur insanlar ben de anlamam.
Size ne demek ayıp geliyor size değil mi,bana gelmiyor,
Şakasını yapana bile sana ne bee şeklinde cırlıyorum.Daha da çirkin laflar söylüyorum.
Aynı saçma lafları bir daha duymuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?