Eşimin ailesinin çocuk ısrarı! Sebebi ne olabilir?

@Vivvo kayinvaliden kullandığın ilaçları nereden biliyor. Yok artık şokkk diyorum.. Hani isterler sorarlar ama bunlar abartmışlar. Bu kadar da darlayıp insanların hayatına müdahale etmeye kimsenin hakkı yok bence. Bir daha ağızlarına laf yaparlarsa ben olsam açık açık sorar bu konuyu bir daha açıp uluorta konuşmayın diye net bir sekilde ikaz ederdim.

Valla ben de sok oldum soylediginde. Ya evimde gordu ki ortada birakmam yada bu kadar zaman cocugu olmuyorsa ilac kullaniyordur diye mi dusundu ben de bilmiyorum. Nerden saldiracaklarini sasirdilar. Halbuki kendi halime biraksalar belki.isteyecegim ama yemin ederim onlar soyledikce yapasim olsada kaciyor hevesim. Simdiden bu kadar mudahale etmeye calosoyorlarsa ikisi de deneyimli olarak basimin etini yerler.

Ben de 4 yillik evliyim, yeni hamileyim. Hepsini yaşadım. Yapacak bisey yok. Torun, yegen sevmek istiyorlar. Hatta kv benim elime okunmus bilmem ne, bisey tozu vs tutusturuyordu. Bir gun eşime cok agir konustum, bi daha cocuk konusunu acarlarsa kotu olacak diye. Esim ne dedi bilmem, bi sure seslerini kestiler. Simdi 5 aylik hamileyim, hala bitmedi lafi sozu. Cok gec olmus, cok bekletmisiz, olmuyor diye ödleri kopmus, ikinci icin bu kadar ara vermemeliymisiz vs.
He he deyip geciyorum. Laftan anlamayacaklari icin. Siz de oyle yapin

Ahh canim benim :)

Bunca yıllık Türk ailesindeyim bir kerede çocuk sahibi olmanın mahrem olduğuna şahit olmadım. Olmayınca kınanan bir durum eksik görüyor insanlar sanki aile olamamışlar evcilik oynuyorlar tarzında yaklaşıyorlar. Hatta geçen kuaförüm anlattı bir kadına Yen'i gelin diyip duruyorlarmış kuaförümde sormuş ne zamandır evli diye 10 yıllık evliymiş çocuğu olmadığı için henüz adı Yen'i gelinmiş. Yani bizim toplum bu çocuk olayına takık malesef

Siz sustugunuz için gittikçe daha üstünüze gelecekler. Kimsenin demesiyle çocuk yapacak değilim çok isteyen gitsin kendi yapsın deyip sesinizi bir çıkarın bakalım bir daha birşey diyecekler mi.

10 yıllık yeni gelin,
Tövbe estağfurullah

Ben de 3 yıllık evliyim, bana da hep soruyorlar. Ailem bu muhabbetleri sevmediğim için artık sormuyor. Sonuçta eşimle benim hayatım. Ne zaman yapacağımıza sadece ikimiz karar veririz. Ama samimi olmadığım insanların patavatsızca konuşması sinir ediyor bazen. Geçen gün karşı komşum ile karşılaştık, ben asansörden indim, o da gidecekmiş öyle merhabalaştık. Hala bebiş yok mu diye sordu. Hayır dedim. E artık başlayın çalışmalara bence dedi. Henüz düşünmediğimi ve bu konuyu konuşmaktan hoşlanmadığımı belirttim kibarca. Bir de daha da komiği, 1 sene önce filan spor salonunda bir kadın ile tanışmıştım, yine çocuk muhabbeti oldu ve dedi ki " bence hemen yap bi tane at kenara büyüsün". Sanki biblo alıyoruz. Tövbe yarabbim. Nasıl sinir olmuştum.

Ben de 1 yıllık evliyim aynı şeyler bende de var kayınvalidem ağlayıp duruyor telefonda eşime baskı yapıyor Allah'tan eşim anlayışlı da bı sıkıntı çıkmıyor... İlaç konusuna gelince ben kullanmıyorum ama bana da dedi o ilaçlar kötü bilmem ne ben diyorum kullanmıyorum imalı imalı diyoki inşallah kullanmiyosundur.. gel de sınır olma...

Ben yapmadm iyiki yapmamışım Bosaniyorum cunku

Su cocuk baskisi en nefret ettigim seylerden biri.
Cocugu doguracak olan benim, bakacak olan benim, buyutecek olan benim, ihtiyaclarini karsilayacak olan benim ama millet karar verecek ne zaman olacagina...
Evliligimin ilk zamanlarini hatirladim cinlerim tepeme geldi.
3 haftalik evliyken cocuk yapmayi konu eden bir gorumceye sahibim. Cevabini alinca bir daha diyememisti ama fazlasiyla sinir olmustum.

Öyleler ne yazıkki yukarıda bir arkadaş yazmış birini yaparsın ikincisinide ısrar ederler diye aynen öyle ben daha doğurmdan 2 ve 3 ün hesabını yapıyorlar

Valla en iyisini yapıyorsun. Ağzına sağlık

Evlenmezsin.. ne zaman evlilik?
Evlenirsin.. ne zaman çocuk?
Doğurursun.. ne zaman 2.?
İkisi aynı cinsiyetse bide farklı doğur?
Millet aile planlama da hassas.. ama kimse gelipte gece beşiğine kalkmıyor!!

Yabancılara bişey diyemem de, Anne, baba, kv, kp, torun isterler ve bunu dile getirmekten çekinmezler. Geneli öyle yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…