eşimin ailesinin maddi sorunları

Iki uc yil once ben de boyle bir konu acmistim. Kp isten cikmisti ve onlarin evini de bizim gecindirmemizi bekliyorlardi. Eli ayagi tuttugu halde calismak istemiyordu kp. Hos hala da calismiyor ama.... Restinizi cekin esinize. Hadi bir hastalik olsa ya da yasliliktan eli ayagi tutmasa elbette bakilmasi gerekir. Ama bu sekilde olmaz.
Size tavsiyem resti cekin esinize . Baska turlu isin icinden cikamazsiniz. Eger dur demezseniz omur boyu sizden gecinirler ...

Her işte bir hayır vardır. Çocuğunuzun olmaması belki de durumu analiz etmeniz için bir fırsattır. Eşinizin ailesinin yükü üstünüzde, eşiniz bu zor durumda içki gibi lüks bir alışkanlığa doğru ilerliyor. Aileniz size daha ne kadar destek olabilir. Onları da kendinizi de bataklığa çekiyorsunuz. Yeniden başlamak mümkün. Çocuk tedavisi ile kendinizi çıkmaza sokmayın. Yeni bir hayat kurun.

Eşinizin içkiye başlamasını anlamadım. Sıkı bir konuşma yapın, anlaşılan babasının durumundan ders çıkarmayıp onu rol model alıyor. Eğer akıllanmazsa boşa sürdürmeyin. Kv bizin hayatı size örnek olsun

Eşiniz niye içiyor ? Örnek babası önünde onun gibi alkolik, işsiz mi olmak istiyor ?
Sizin yerinizde olsam böyle düzensiz, belirsizlikler içinde olan bir evliliğe çocuk yapmazdım.
eşim çok şükür dünya iyisi biri, ailesi dışında hiç sorunumuz yok ama ne yapacağını bilmiyor o da, örnek alıyor sanırım. çocuk yapmıyoruz zaten ama yaşım da geçiyor. neresinden tutsam elimde kalıyor valla.

Eşin icmeyecek, ailesine de bir yere kadar para gönderecek, başka çözümü var mı...
Babası calisacak,yada annesi.
Başka çocukları yok mu..

Sizin çocuğunuz olsa nasıl gecineceksiniz..

Eşin icmeyecek, ailesine de bir yere kadar para gönderecek, başka çözümü var mı...
Babası calisacak,yada annesi.
Başka çocukları yok mu..

Sizin çocuğunuz olsa nasıl gecineceksiniz..
var çocuğu da küçük. okul masrafları da bizde. seneye üniye başlicak kız çocuğu. onu da umursamıyolar.

Çalışamayacak durumda olurlar ya d çalışırlar da geçinemezler anlarım da bunlar fatura ödeyemiyor ama içkiden de geri kalamıyor.

Göndermeyeceksiniz para. Zorda kalmadıkça tabiki çalışmazlar. Sizin desteğinize güveniyorlar muhtemelen.

Adamda stresten içkiye başlamıştır çok zor bi durum çıkmaz yolgibi eşiniz için..allah yardımcınız olsun

Çok zor bir durum, benimde ailemde eve hep abim bakmıştır, abim evlenip gitti ancak evine bakıyor artık babam mecburen işe girdi, ben evlenirkende hiç birşey yapmadı herşeyi kendim yaptım üstüme düşenleri, ne diyeceksin allah sabır versin

Yazdıklarının gerçek olmadığını düşünüyorum hiç kimse bu kadar yemeyeyim yedireyim modunda olamaz

var çocuğu da küçük. okul masrafları da bizde. seneye üniye başlicak kız çocuğu. onu da umursamıyolar.
O zaman herşey duzelmeden çocuk yapma.
Yaş da geçiyor diyorsun ama, çocuk olsa ona nasıl bakacaksınız..
Zor.. İnşallah biran önce içiniz ferahlar.

Aile diski gibi, kocanda ıcmeye baslamıs iflah olmaz artık.
Cocukta yokken bosanmalısın. Böyle bir omur gecer mi uzaktan bak Bı hayatına?

Para sende olsun,kocani bu şekilde ikna et. Para istediklerinde sen yok de,şuraya harcadik,buraya harcadık bitti de. Baktılar artık para gelmiyor çalışacak eşek gibi kp.
Başka bir yol ise boşanmak ama ben demem.

Eşiniz de sanırım babasının yolundan gitmeyi hedefliyor içkisine bahane bulmayın içmek istemiş ve içmiş önünü almazsaniz sonunuz eşinizin ailesine benzeyecek sanırım

Bedava para geldikten sonra kimse çalışmaz. Para gönderdikçe onlar da harcayacaklar çalışma ihtiyaçları olmayacak, çok normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…