- 19 Aralık 2014
- 3
- 0
- 36
- 32
- Konu Sahibi pitispitis
-
Iki uc yil once ben de boyle bir konu acmistim. Kp isten cikmisti ve onlarin evini de bizim gecindirmemizi bekliyorlardi. Eli ayagi tuttugu halde calismak istemiyordu kp. Hos hala da calismiyor ama.... Restinizi cekin esinize. Hadi bir hastalik olsa ya da yasliliktan eli ayagi tutmasa elbette bakilmasi gerekir. Ama bu sekilde olmaz.merhaba, artık nereye danışacağımı bilemediğim için buradan destek almak istiyorum. konuşacak kimsem yok. eşim ve ailesini dışarda anlatmak doğru gelmiyor çünkü ama artık çok bunaldım. ne yapacağımı bilmiyorum. 2 senedir evliyim. eşimin babası 3 senedir işsiz. evlenirken tüm eşyaları ben ve ailem aldık. hiçbir takı vs istemedim. bunları istemeyi de yanlış buluyorum. sonuçta evimiz var, şükür geçiniyoruz, kiradayız ama yettiriyoruz. çocuk istiyorum ama polikistik overım var, tedaviye başlamam gerek ama maddi durumlar yüzünden başlamıyorum. eşimin ailesi çalışmıyor. kayınpederim alkolik. bir ton borçları var. dolayısıyla sık sık para gönderiyoruz iki senedir. hiçbir yardımları olmadığı gibi üstüne üstlük her gün de dert oluyorlar. faturaları, hacizleri, her şey için para istiyorlar. iş bulsa geçinemeseler anlicam ama iş de bulmuyor. eli ayağı tutuyor çalışmıyor. benim ailem paraları olmasa dolaplarındaki yemeklerinden üç saatlik yolu geçip bize getiriyorlar. artık yıldım. iş bakmıyor, kayınvalidemi çalıştıracakmış. kendi aileme anlatamıyorum. yoksa büyük kavgalar çıkar. eşim de bu sebeple depresyona girdi. vermese olmaz verse olmuyor. ailesi sonuçta. eşim de içmeye başladı. olan para içkiye gidiyor. yıldım artık. ne yapmam gerek bilmiyorum.
eşim çok şükür dünya iyisi biri, ailesi dışında hiç sorunumuz yok ama ne yapacağını bilmiyor o da, örnek alıyor sanırım. çocuk yapmıyoruz zaten ama yaşım da geçiyor. neresinden tutsam elimde kalıyor valla.Eşiniz niye içiyor ? Örnek babası önünde onun gibi alkolik, işsiz mi olmak istiyor ?
Sizin yerinizde olsam böyle düzensiz, belirsizlikler içinde olan bir evliliğe çocuk yapmazdım.
var çocuğu da küçük. okul masrafları da bizde. seneye üniye başlicak kız çocuğu. onu da umursamıyolar.Eşin icmeyecek, ailesine de bir yere kadar para gönderecek, başka çözümü var mı...
Babası calisacak,yada annesi.
Başka çocukları yok mu..
Sizin çocuğunuz olsa nasıl gecineceksiniz..
O zaman herşey duzelmeden çocuk yapma.var çocuğu da küçük. okul masrafları da bizde. seneye üniye başlicak kız çocuğu. onu da umursamıyolar.
Gercektir inaninYazdıklarının gerçek olmadığını düşünüyorum hiç kimse bu kadar yemeyeyim yedireyim modunda olamaz
Eşiniz de sanırım babasının yolundan gitmeyi hedefliyor içkisine bahane bulmayın içmek istemiş ve içmiş önünü almazsaniz sonunuz eşinizin ailesine benzeyecek sanırımmerhaba, artık nereye danışacağımı bilemediğim için buradan destek almak istiyorum. konuşacak kimsem yok. eşim ve ailesini dışarda anlatmak doğru gelmiyor çünkü ama artık çok bunaldım. ne yapacağımı bilmiyorum. 2 senedir evliyim. eşimin babası 3 senedir işsiz. evlenirken tüm eşyaları ben ve ailem aldık. hiçbir takı vs istemedim. bunları istemeyi de yanlış buluyorum. sonuçta evimiz var, şükür geçiniyoruz, kiradayız ama yettiriyoruz. çocuk istiyorum ama polikistik overım var, tedaviye başlamam gerek ama maddi durumlar yüzünden başlamıyorum. eşimin ailesi çalışmıyor. kayınpederim alkolik. bir ton borçları var. dolayısıyla sık sık para gönderiyoruz iki senedir. hiçbir yardımları olmadığı gibi üstüne üstlük her gün de dert oluyorlar. faturaları, hacizleri, her şey için para istiyorlar. iş bulsa geçinemeseler anlicam ama iş de bulmuyor. eli ayağı tutuyor çalışmıyor. benim ailem paraları olmasa dolaplarındaki yemeklerinden üç saatlik yolu geçip bize getiriyorlar. artık yıldım. iş bakmıyor, kayınvalidemi çalıştıracakmış. kendi aileme anlatamıyorum. yoksa büyük kavgalar çıkar. eşim de bu sebeple depresyona girdi. vermese olmaz verse olmuyor. ailesi sonuçta. eşim de içmeye başladı. olan para içkiye gidiyor. yıldım artık. ne yapmam gerek bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?