Esim surekli annesine maddi yardimda bulunuyor. Hani bizdede olsa. Kendinin daha benle evlenmeden once olan borclari duruyor bende bu ay isi biraktim cunku calisamda calismasamda deyisen hic bisey yok istedigim gibi kendime harciyamiyorum ustume basima. Daha onceki hafta esim maasi gelir gelmez 100 Lira vermis annesine sonra biz alisverise gittik ve annesine de alisveris yapiyo eeeee daha biraz once para verdinnnnnn bunu yuzune bir kac kez soyledim alinganlik yapiyo ama inaninki bizdede yok olsa versin benim zoruma gitti calismak sabahin beslerinde yollara dusup gidip calisiyodum ve daha annesinede yardim etmem lazimmis temizlikte yemekte ahhhhhh ahhhh benden neler bekliyorlar bunlar
Esim surekli annesine maddi yardimda bulunuyor. Hani bizdede olsa. Kendinin daha benle evlenmeden once olan borclari duruyor bende bu ay isi biraktim cunku calisamda calismasamda deyisen hic bisey yok istedigim gibi kendime harciyamiyorum ustume basima. Daha onceki hafta esim maasi gelir gelmez 100 Lira vermis annesine sonra biz alisverise gittik ve annesine de alisveris yapiyo eeeee daha biraz once para verdinnnnnn bunu yuzune bir kac kez soyledim alinganlik yapiyo ama inaninki bizdede yok olsa versin benim zoruma gitti calismak sabahin beslerinde yollara dusup gidip calisiyodum ve daha annesinede yardim etmem lazimmis temizlikte yemekte ahhhhhh ahhhh benden neler bekliyorlar bunlar
Renklendirdiğim kısım çok tuhafıma gitti inanın.. Eşiniz kendine mi calısıyor, o ev nasıl dönüyor o zaman? Hırsınız beni şaşırttı, sanki 100 tl sizi batıracak. İnsanın neden bu kadar zoruna gider anlamıyorum, evlenince aileyi bırakıyor muyuz? O insanlar anne-babamız olmaktan cıkıyorlar mı? Kız da erkek de mecbur yapacak bunu, aksi düşünceler benim tuhafıma gidiyo gerçekten.. Hani eşiniz maaşını oldğu gibi ailesine verse ancak böyle hayıflanılır, sorun edilir.. Olmayan insan üzerime başıma alamıyorum diye iş bırakmaz bence, sizdeki tamamiyle hırs.
Haklisiniz tabi ki yardim etmeli ama kayinim bile bile gidip calismiyir abiside paket paket sigarayi ayaklarina goturuyor bu yanlis o tabi ki bi evlat evlendikten sonra ailedinden el ayak cekmemeli ama kendi faturakarini birakipta ailesine veriyor peki benim gunahim ne her ay bu sorunlarla cebellesiyorum kaynanam resmen surat assiyor isi biraktim diye cunku biliyo ben calisirsam bizim evin giderlerini cogunlukla ben karsilicam ki oglu daha yardim edebilsin diye
DenizinDuygusu bence cok yanlis dusunuyorsun insan evlendikten sonra kendi yuvasinida dusunmesi lazim benim esimin kendi borclari var once onlari odemeli once kendi evini dusunmeli tabi ki annesine yardim edicek ama bu bi huy halline gelmemeli bizim daha cocugumuz yok cocuk olduktan sonra daha yukumuz agirlasicak bence once kendi EVIM DEMELI
Hiç de yanlıs düsünmüyorum valla.. İhtiyacı varsa tabiki de yardım edecek ya onu o yaşa getiren kim? 100 tlyle mi dönüyor ev Allah askına yapma.. Çocuğun olsun, o zaman çocuğunun rızkını götürürse rahatsız ol bence.. Bana çok abartı geldi, bunları bu kadar gözünde büyütürsen hasta olursun canım.. Sen hiç ailene yardım etme gereksinimi duymuyor musun? Kvnin maaşı var mı? eşi başında mı?
Bk kendinde diyorsun ''ihtiyacı varsa'' yani ihtiyacı olup olmadığını bilmeden yargılıyorsun direkt.
Bak söylüyor kız, kimse çalışmıyor diyor. Bile bile, çalışma imkanları varken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?