- 31 Ağustos 2019
- 17
- 5
- 1
- Konu Sahibi Kivircikderler
-
Evet zorunda değil ozaman da aliriz cekeriz demicekler. Eşime kredi çıksa zaten istemeyiz.. konuyu tam okumadiniz galibaNeden kendi evinizi kendiniz almiyorsunuz? Insanlar sizin için kredi çekmek zorunda değil.
Aynen öyle . Benimde kızdığım konu bu zaten. Yapmıcaksa hiç söylemesinİs ciddiye binince yan ciziyor demek.
Ona güvenip ise kalkısmayın bundN sonra.
Kocanızda ailesinin gercek yüzünü görmüs böylelikle.
Kira vereceğimize ev alalimda onu ödeyelim diye düşündük.Durumunuz biraz daha iyileşince ve biraz daha birikim yapınca ev alsaydiniz keşke. Bu şekilde hem sizin hem de aileleriniz için zor olacak.
Kendisi veririm demiş eşime oyüzden. Ben istemem zaten.O kadar lafa bir de gidip 13 bini mı istediniz
Ne güzel anneniz vermiş işte daha niye onların parasının pesine düşüyorsunuz ki
Ben olsam tenezzül etmezdim bir daha asla
Ya tabikii de zorunda değiller ama yapmayacagi almayacagi seyleri söylemesinler. Canimi yesinlerZorunda değil 'ciler gelecek simdi ben önden kendi fikrimi yazayım.
Evet haklisiniz.
Yanar döner insanlardan ben de nefret ediyorum.
Yapmayacaksan vaat etmeyeceksin bu kadar basit
Evet zorunda değil ozaman da aliriz cekeriz demicekler. Eşime kredi çıksa zaten istemeyiz.. konuyu tam okumadiniz galiba
O an öyle diye bir durum yok bunu hep dile getirdiler. Belkide inanmadılar bilemeyceğim. Benim annem nasıl güvendi eşim ödeyeceğine.O an öyle söylemişler. Ama şöyle düşünün birde belki de eşinizin krediyi ödeyeceğine inanmıyorlar.
Insallahh canımmAynı benim kaynana vallaBaştan beri Herşeyinizi yapacaz da şöyle de böyle de. İşte icraata gelince fıssss oluyor maalesef. Düğün zamanı yediğim kazıktan sonra akıllandım ben şükür hiçbir söylediğine inanmıyorum. Çocuk kandırıyor gibi kandırıyor sözde. Tabi yapmak zorunda değil ama o zaman söz vermeyecek.Onlara kalsa biz onların vaatlerini bekleye bekleye seneleri devirecektik. Evimi aldım arabamı yükselttim.Allah beni onlara, onları da bana muhtaç etmesin. Siz de boşverin hayırlı olsun eviniz, borçlarınızdan en kısa zamanda kurtulursunuz inşallah
Haklilar sankiSizzde canım insanın götünden donunu alırsınız."
Zaten konuşmuyordum kendisi söylüyordu şöyle yaparız şöyle ederiz diye. Laftaa yanii. Inanmam artik.bundan sonra maddi olaylarınızı kv ile konuşmayın...
Ne akraba zorlaması ? Eşimin odeyecek gucu var. Esimin maasi anneminken yuksek oldugu halde cikmadi. Biz kimseyi zorlamadik.aaa cekeriz aliriz diyip te zorundamiyiz demek degil o . Ben kendi anneme de cek kredi de ev alalim demedim. Kendisi ev sahibi olalim diye dusundu.Haklilar sanki
Kapi kapi dolasip para topluyorsunuz gibi bir izlenim uyandirmissiniz insanlarda. Once cekeriz demisler sonra demek ki odeyemeyeceginizi dusunup vazgecmisler. Esinize kredi cikmiyorsa odeyecek gucu de yoktur zaten bu akraba zorlamak niye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?