Eşimin ailesinin tutarsız konuşmaları

Esiniz odeyemezse/odemezse annenize siz mahcup olacaksiniz ama. Esinizin maasi yeteri kadar yuksek olsa kredi cikardi. Cikmiyorsa ya bankalarin kara listesindedir veya baska bir sey vardir. Bu sekilde elalemin parasiyla ona buna muhtac olarak mulk edinmek cok cirkin bence. Ama tabi yine siz bilirsiniz keyif sizin hayat sizin. Kvnizin yerinde olsam vazgecerdim duruma bagli olarak, demek ki odeyemeyeceginizi dusunmusler ki en dogal haklari vazgecmek

Insanlarda o
Olsun yine de istemeseydi
Zaten krediniz çıkmış
Allah razı olsun anneniz de destek vermiş
Sonra bunu kafaniza kakacaklar büyük ihtimal
13 binleri kendine kalsın
Elalemede oğluma da ev aldık diye anlatırlar ama simdi kasila kasila

Şu düğün öncesi verilen sözlerin hiçbiri çoğu zaman tutulmuyor sadece amaç göz boyamak. Hem yaparız deyip güven vermeleri sonra da yapamayız deyip yarı yolda bırakmaları çok ayıp insanda biraz yüz olur. Eşiniz ne dedi ailesine? Yalan söylemlerinden sonra ben olsam eski samimiyeti mumla aratirdim. Boşverin artık kendiniz çabalayın onların da size işi düşer o zaman da siz karşılık verirsiniz

Onu baştan düşüncektiler öder mi acaba diye. Iş ciddiye binince degil. Elelamede ev aldık diye anlatirla ama o kadarda pişkinlik

Neden kredi çıkmıyor orasını anlamadım? Maaşı daha düşük olan annenize nasıl çıkıyor da eşinize çıkmıyor? Yarın eşiniz işten çıkartılsa siz çalışıyor musunuz bilmiyorum yaşlı kadının bileziklerini almışsınız üstelik nasıl ödenecek annenizin üstünde sonuçta kredi? Daha 1 buçuk yıllık evlisiniz hemen neyin ev alma hevesi bu? Bekleseydiniz durumunuz düzelseydi önce bir süre birikim yapıp öyle ev alsaydınız. Bir anneden 13 bin bir anneden 55 bin alıyorsunuz şart mıydı illa ev sahibi olmanız? Kredi çıkmıyorsa vardır bir durum kredi çıkana kadar bekleseydiniz. Sizin 1 buçuk yıllık kocanızsa onların kaç yıllık evlatları belki de güvenmediler olamaz mı?

Aynen öyle bundan sonra güvenmem zaten hiç bir sözlerine. Mesafeli olacağım

Onu baştan düşüncektiler öder mi acaba diye. Iş ciddiye binince degil. Elelamede ev aldık diye anlatirla ama o kadarda pişkinlik
Ne biliyorsunuz canim belki anlatmayacaklar? Biz evi kendi imkanlarimizla aldik,ne kp ne kv ogluma ev aldim diyebildi. Alakasiz seyler dusunuyorsunuz,yarin siz de ebeveyn olacaksiniz, cocugunuza kredi vermiyorsa banka ayilmaniz lazim acaba neden vermiyor diye. Bankalar ev hanimina bile kosa kosa kredi verirken sizin esinize vermiyorsa bir bildigi vardir. Demek ki insanlarin akli basina geldi ve vazgectiler size kredi cekmekten

Kayinpederiniz kredi cekecek ama parayı siz ödeyecektiniz, yanlış anlamamışım dimi? Eğer öyleyse söz verip tutmamak çok çirkin. Ama sizi biraz hırslı gördüm, biraz sakin olun evet haklısınız ama bu kadar sinir strese gerek yok. Belki sizin bazı tutumlarınızdan dolayı vazgeçmiş olabilir kayinpeder. Hani yapmak zorundasın gibi davrandiysanız adama. Bide size kredi çıkmıyorsa bu parayı nasıl ödeyecektiniz?

Vermiyorsa vermiyor ya anlamissiniz işte neden ısrarla istiyorsunuz? İsteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü diye çıktınız heralde yola.
He oyle ciktik Öyle bi yapilar var çünkü. Suan ben hamile oldugum icin calismiyorum . Calisiyor olsaydim zaten banka vercekti esime kredi.

O an öyle söylemişler. Ama şöyle düşünün birde belki de eşinizin krediyi ödeyeceğine inanmıyorlar.
Benimde aklima oyle geldi. Konu sahibi biraz fena duruyor. Zaten kredi çıkmıyorsa burda bi problem var geri ödeyemezler gibi düşünmüş olabilirler

Bir benzerini yaşadım. Kredi değildi bizimki evin yarısını nakit vereceklerdi hatta. Kendileri teklif ettiler sevindik. Ev arıyorduk ki pat diye o paraya kendilerine bir arsa alıverdiler. Diyeceğim şu ki asla ama asla size para vereyim, size ev alalım, yada kredi çekeyim vb laflara aldanmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…