- 9 Nisan 2014
- 1.972
- 1.310
- 158
- Konu Sahibi TeslaninOsilatoru
O ne ya! O kadar uzun misafirlik mi olur? Yani ailem gelse, o kadar uzun kalsa, yine iyi davranamam. Sürekli laf falan sokarım. Kavga ederim herhalde. Adamlara çok misafirperver davranmışsınız, ondan gitmiyorlar sanırım.Merhabalar herkse hemen konuya gireyim benim eşimin ailesi bir geldiler en az iki hafta kalırlar uzaktan geliyorlar ama keşke yakın olsaydık diyorum o zaman sadece arada akşam oturmalarina gelip giderlerdi belki kayinpederin geldiği zaman asla evde misafir gibi davranmaz gelir kumandayı alır baş köşeye oturur ve gidene kadar bırakmaz bize sanki biz misafirimisiz gibi davranır burası da benim evim der ara sıra birlikte oturma imalatı yapar biz birlikte otursak sırtımız yere gelmezdi (eşim ve benim maasım nedeniyle diyor bunu yani öyle olsa maaşları ona vereceğimizi düşünüyor söyledi bunu) diyor . Ben de elim sizle oturacak siz istemediniz diyorum tabi istemezler maaş tek ve az. Neyse benim asıl problemim ve kafaya taktığım konu şu eşim diyor ki yarın bigün babam bizle oturmak istese ben ona hayır diyemem kızlar evlenip gidince belki ister. ben de asla kabul etmiyorum bunu . Evlenmeden önce böyle bir konu gecmedi ki geçseydi zaten ben evlenmezdim. Yarın bir gün bize taşınma ihtimalleri beynimi yiyip bitiriyor ev alma hevesim yeni eşya alma hevesim hepsi kaçıyor. Aman diyorum ev alsam nolcak belki ilerde evimde sortumu giyip bacaklarımı bile uzatamatacağım. Bu durum da ne çalışma hevesi ne de gelecek beklentisi bırakıyor bende

Azıcık rahatsız olduğunuzu göstermenizde fayda var. Eşimin ailesi de çok sık geliyordu geçen sene. Soğuk davranmaya başlayınca, bir kaç kez dışarıda yemeğe götürünce gelmemeye başladılar. Bir deneyin, işe yarar belki.