- Konu Sahibi imeldaguney
-
Merhaba Hanımlar,
Benimki çok büyük bir dert değil çok şükür ama şöyle bir sorunum var, özellikle görümcem ve eşimin bazı akrabaları bunu yapıyor, kendimde sorun aramaya başladım artık, Önce durumu anlatayım, sürekli olarak onlardan çekindiğimi, evlerinde rahat olamadığımı vurgulayan cümleler kuruyorlar, oysa ki ben daha yeni evliyim, tamam çok yakın değilim ama zaten çok yakın olmak istemiyorum, ayrıca da mizacım itibariyle zaten çok sıcak ilişkiler kurabilen biri insan değilim, bi kaç kez söyledim çekinme durumum olmadığını, mesela diyor ki kendi evin gibi gir çık odalara,niye girip çıkayım ki başka bi evde durup dururken odalara, ya da ne bileyim gayet rahat otururken, rahat otur sıkılma diyebiliyorlar, her seferinde bu durumla karşılaşmak canımı sıkmaya başladı, nasıl bir yol izlemeliyim sizce?
Canınızı sıkan şeye bakın.
Eşinizin ailesinden yana şanslısın belliki.
Siz olmadığınızda konuşup, siz odaya girince sussalar mesela nasıl olur.
Yada onlar size karşı soğuk olsalar.
Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim,
Ben de elimden geldiğince ve bana sorarsanız olması gerektiği kadar yakın duruyorum, sorun şu ki, benim her konuya dahil olup onlarla sohbet etmemi bekliyorlar, oysa sürekli kendi çevrelerinden benim tanımadığım insanlardan bahsediyorlar, ya da eltim gibi içli dışlı olmamı bekliyorlar, oysa ki eltim on yıllık gelin ve kendi akrabaları zaten.
Bunları düşünememeleri beni üzüyor, eminim içlerinde benim uyumsuz biri olduğumu düşünüyorlar.
Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim,
Ben de elimden geldiğince ve bana sorarsanız olması gerektiği kadar yakın duruyorum, sorun şu ki, benim her konuya dahil olup onlarla sohbet etmemi bekliyorlar, oysa sürekli kendi çevrelerinden benim tanımadığım insanlardan bahsediyorlar, ya da eltim gibi içli dışlı olmamı bekliyorlar, oysa ki eltim on yıllık gelin ve kendi akrabaları zaten.
Bunları düşünememeleri beni üzüyor, eminim içlerinde benim uyumsuz biri olduğumu düşünüyorlar.
Rahatım böyle deyip geçin takmayın kafanıza onlar da kendilerince sizi rahat ettirmeye çalışıyorlarıdr..
aynı beni anlatmışsınyeni evliyken bende böyleydim sohbete katılmak istesem bile kimseyi tanımıyorum neyden bahsettikerini bilmiyorum bir yorumda bulunamıyordum ayrıca bende senin gibi sessiz biriyimdir öyle fazla konuşkan girişken değilimdir öyle olunca bana da hep gelin çok sessiz diyorlardı şimdi 10 yıl geçti tabii eskisi gibi sessiz değilim herkesi tanıdım sohbetlere katılıyorum ama yine de bu sessiz gelin imajı üstüme yapıştı sanırım silemem artık boşver takma kafana seni olduğun gibi kabul ederler zamanla sende onlara daha çok alışırsın sohbetlerine daha çok katılırsın ayrıca biraz mesafe her zaman için iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?