eşimin ailesinin yanında değişimi..

Merhaba arkadaşlar
biz 4 yıldır evliyiz ve 1 yıldır bebek düşünüyoruz henüz olmadı ..inşallah rabbim nasip eder birgün..
biz yurt dışında yaşıyoruz eşimin ailesi Türkiye de...
her yıl izine gidiyoruz ve ne zaman izine gitsek tartismalarimiz oldu...
ailesi bazı şeylere karışıyor ve aramızda gerginlik çıkıyor... ve allah a şükür ediyorum ki bize uzaklar. . eşim ailesine düşkün ve onlar bişey dedimi öncelik onlara veriyor kendimi Türkiye ye gidince yapayalnız hissediyorum ailesinin yanında...
Bu yıl gitmek istemedim.. her sene gerginlik çıktığı için bu yıl gitmeyelim dedim ama bebeğimiz olmadığı için tedavi amaçlı gitmemiz gerekiyor burdaki doktorlar bişeyler dedi bide orda baktirmak istedik...

BİZ EŞİMLE BURDA OLDUĞUMUZ ZAMAN ÇOK İYİZ ÇOK ŞÜKÜR Bİ PROBLEMIMIZ YOK...

ne zaman ki ailesinin yanına gideriz tartışmalar başlar. ..
ve bunu bilerek tekrar türkiyeye izine gidiyoruz. . gidince yine tartışma çıkacak ve ben tedavi olmaktan vazgeçip boşanmak isteyecegim diye korkuyorum.
kafam çok çok karışık. .Eşimle bi problemimiz yok ailesi yüzünden hersey 3 CÜ şahıslar hep. . fikirleriniz benim için önemli kafam çok karışık...

senede bir kere mecbur dayanacaksin yani, esin simdi farkli davransa ailesi gitti bizi unuttu degisti bizi umursamiyor diyecekler, ailesine eskisi gibi sicak davraninca sen kendini yabana atilmis sayiyorsun adam ne yapsin yani.
senin yokmu tr de akraban sende esinle git biraz kv denlerde kal sonra iznin kalaninda kendi akrabalarini ziyaret et haa hic oyle akraba ziyaretinden falan hoslanmiyorsan benim gibi o baska tabiki o zaman mecbur arada cekeceksin esinin ailesini ama her yil gitmek zorunda degilsin ki ..

Sen de kendi arabalarının yanina git. Sevmiyorsan sevmiyorsundur. Zorla mı? Git annenin babanın yanina keyfini sur. O senin annene babana katlaniyor mu senin için?

Bir HAFTA olduğunu yazmadım.. bi ay kalıyoruz Türkiye de. .ben de eşim de çalışan insanlarız yılda bir ay tatilim var onuda ailesinin dizinin dibinde geçiriyor. . katiyen bi kahvaltı ya bile dışarı çıkamıyoruz.. benimde disari cikiip gezmeye ihtiyacim var ..sürekli ailesi ne derse o.. beni kayle bile almıyor onlar oldumu...
maddi duruma gelirsek zaten eşim sürekli para gönderiyor yıllardır sesimi cikarmadim baktım bunun sonu yok bizimde bi geleceğimiz var. . sürekli Ayy oda bozuk ay buda bozuk. . Kendimi enayi gibi hissediyorum artık. . yıllardır hiç bitmedi gönder gönder. ..bide gidince orda yine aynı. .

Bir hafta mi ? Işte bu daha komik bir durum. Yaptığınız çocukça.

bir hafta değil bir ay...
Bu bir ay benim yıllık izinim çalıştığım için sadece yılda bi ay izinim var oda. .ailesi yüzünden zehir oluyor eve tikanip kalıyoruz sırf KP yok gitmeyin dediği için. .

bir hafta değil bir ay...
Bu bir ay benim yıllık izinim çalıştığım için sadece yılda bi ay izinim var oda. .ailesi yüzünden zehir oluyor eve tikanip kalıyoruz sırf KP yok gitmeyin dediği için. .

Önceden konuştunuz mu bu konuyu hiç ? Yani bu gezme işine ne diyor eşiniz ?
Birde sizin ailenizle gorusmeniz nasıl oluyor ?

konuştum her defasında ok diyor gidince ailesinin dizinin dibinden ayrilmiyor. .
Bu son Şansın dedim bidaha yaparsan ben gelmiyorum artık tek gideceksin dedim. .
son gittiğimiz de çok şiddetli tartışma oldu bana kufur etti..bende ağladım bi başka köşede de kV ağlıyordu annesini gitti teselli etti benim yüzüme bile bakmadı..
babam ın evine gidecem dedim bırakmadı. .
onlar oldumu bizim tartışmalar hiç bitmiyor evimizde çok iyiz ailesi oldumu her şeye karışıyorlar aramiz bozuluyor. .

valla aklınız varsa evlenmeyin ben evleniyorum iki güne iş işten geçti resmi nikahta kıyıldı sürekli ailesi yüzünden tartışıyor benle hiçbir suçum yokken nasıl oalcak bilmiyorum sevgiliyken dahada mutluymuşum bunu farkettim yada yol yakınken keşke hiç barışmasaydım diyorum kendime
kendi sağlık problemlerimi bile halledemedim daha neden beni anlamıyorlar neden üstüme geliyorlar off Allahım off napcam ben uzaklara kaçıp gidesim var iyiki çalışıyorum çalışmasam kafayı yerim:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK61::KK61::KK61::hasta::hasta::KK43::KK43::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

Merhaba arkadaşlar
biz 4 yıldır evliyiz ve 1 yıldır bebek düşünüyoruz henüz olmadı ..inşallah rabbim nasip eder birgün..
biz yurt dışında yaşıyoruz eşimin ailesi Türkiye de...
her yıl izine gidiyoruz ve ne zaman izine gitsek tartismalarimiz oldu...
ailesi bazı şeylere karışıyor ve aramızda gerginlik çıkıyor... ve allah a şükür ediyorum ki bize uzaklar. . eşim ailesine düşkün ve onlar bişey dedimi öncelik onlara veriyor kendimi Türkiye ye gidince yapayalnız hissediyorum ailesinin yanında...
Bu yıl gitmek istemedim.. her sene gerginlik çıktığı için bu yıl gitmeyelim dedim ama bebeğimiz olmadığı için tedavi amaçlı gitmemiz gerekiyor burdaki doktorlar bişeyler dedi bide orda baktirmak istedik...

BİZ EŞİMLE BURDA OLDUĞUMUZ ZAMAN ÇOK İYİZ ÇOK ŞÜKÜR Bİ PROBLEMIMIZ YOK...

ne zaman ki ailesinin yanına gideriz tartışmalar başlar. ..
ve bunu bilerek tekrar türkiyeye izine gidiyoruz. . gidince yine tartışma çıkacak ve ben tedavi olmaktan vazgeçip boşanmak isteyecegim diye korkuyorum.
kafam çok çok karışık. .Eşimle bi problemimiz yok ailesi yüzünden hersey 3 CÜ şahıslar hep. . fikirleriniz benim için önemli kafam çok karışık...

biz eşimle gerçekten kendi sorunlarımız için 10 yıl içinde sanırım 1 yada 2 kere kavga etmişizdir ,
ama ailesi yüzünden düğün gecesinden başladık ,

konuştum her defasında ok diyor gidince ailesinin dizinin dibinden ayrilmiyor. .
Bu son Şansın dedim bidaha yaparsan ben gelmiyorum artık tek gideceksin dedim. .
son gittiğimiz de çok şiddetli tartışma oldu bana kufur etti..bende ağladım bi başka köşede de kV ağlıyordu annesini gitti teselli etti benim yüzüme bile bakmadı..
babam ın evine gidecem dedim bırakmadı. .
onlar oldumu bizim tartışmalar hiç bitmiyor evimizde çok iyiz ailesi oldumu her şeye karışıyorlar aramiz bozuluyor. .

türkiyede daha az kalmaya bakın ,

eşinle sorunun yok ama hep baskaları ıcın kavga edıyorsunuz ben bunu hıc ınandırıcı bulmuyorum.
Esler bırbırını ıdare edebılmelı, bırbırlerı ıcın sagır dılsız olabılmelı bence

cutemom - herkesin aile hayatı seninki kadar veya diğerleri kadar mükemmel olmayabilir herkeste şanslı olmayabilir bilip bilmeden konuşma neyapacaz sümsük gibi sürekli alttanmı alacağız herşeyi herşeye evetmi diyeceğiz snein anlayışına göre malesef hallolmuyor problemler nekadar asşkım hayatım bebeğim deyip alltan alsamda adam hakaret algılıyor kardeşim anlamıyorlar işte ailesi problemli ben napayım ben gene çok iyi davranıyorum hepsine malesef ağzımızla kuş tutsak yaranamayız

ailesinin dibinden ayrilmiyor hadi gel gezelim diyorum ordan babası karışıyor nereye ne gerek var oturun falan diye her şeye maydanoz oluyorlar. .Eşimde onları dinliyor oturuyoruz bütün gün evde bende sinirleniyorum oturmaya mi geldim diye. .
Bu bi örnek..
maddi açıdan sömürüyorlar bizi ne zaman gitsek o bozuldu oğlum bunu al diyo yani üstü kapalı. . her gidişte bişey bozuluyor almıyorlar eşimi bekliyorlar...bende kızıyorum kullanıyorlar bizi diye. . maddi manevi her konuda tartışma çıkıyor biz türkiyeye gidince...
bir hafta ailesinin dizinin dibinde otursun ne var bunda gezmeye degil ailesini gormeye gidiyordur.siz cikin gezin.aile o kadar bakiyor bisiy de bozulunca onlara almayacaksak.valla ben esinize hak verdim kusura bakmayin lakin anlayisli oldugunuzu dusunmuyorum

Back
X