- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
Merhaba arkadaşlar
biz 4 yıldır evliyiz ve 1 yıldır bebek düşünüyoruz henüz olmadı ..inşallah rabbim nasip eder birgün..
biz yurt dışında yaşıyoruz eşimin ailesi Türkiye de...
her yıl izine gidiyoruz ve ne zaman izine gitsek tartismalarimiz oldu...
ailesi bazı şeylere karışıyor ve aramızda gerginlik çıkıyor... ve allah a şükür ediyorum ki bize uzaklar. . eşim ailesine düşkün ve onlar bişey dedimi öncelik onlara veriyor kendimi Türkiye ye gidince yapayalnız hissediyorum ailesinin yanında...
Bu yıl gitmek istemedim.. her sene gerginlik çıktığı için bu yıl gitmeyelim dedim ama bebeğimiz olmadığı için tedavi amaçlı gitmemiz gerekiyor burdaki doktorlar bişeyler dedi bide orda baktirmak istedik...
BİZ EŞİMLE BURDA OLDUĞUMUZ ZAMAN ÇOK İYİZ ÇOK ŞÜKÜR Bİ PROBLEMIMIZ YOK...
ne zaman ki ailesinin yanına gideriz tartışmalar başlar. ..
ve bunu bilerek tekrar türkiyeye izine gidiyoruz. . gidince yine tartışma çıkacak ve ben tedavi olmaktan vazgeçip boşanmak isteyecegim diye korkuyorum.
kafam çok çok karışık. .Eşimle bi problemimiz yok ailesi yüzünden hersey 3 CÜ şahıslar hep. . fikirleriniz benim için önemli kafam çok karışık...
senede bir kere mecbur dayanacaksin yani, esin simdi farkli davransa ailesi gitti bizi unuttu degisti bizi umursamiyor diyecekler, ailesine eskisi gibi sicak davraninca sen kendini yabana atilmis sayiyorsun adam ne yapsin yani.
senin yokmu tr de akraban sende esinle git biraz kv denlerde kal sonra iznin kalaninda kendi akrabalarini ziyaret et haa hic oyle akraba ziyaretinden falan hoslanmiyorsan benim gibi o baska tabiki o zaman mecbur arada cekeceksin esinin ailesini ama her yil gitmek zorunda degilsin ki ..