Merhabalar,ben 1 yıldır evliyim,eşim evlenirken işi olmadığı için benim yaşadığım şehre yerleşmeyi kabul etti,iş buldu herşey yolundaydı,fakat şimdi aradan bir yıl geçti ve ailesinin yaşadığı şehre gidip babası ile iş kurmak istediğini söylüyor.Zaten evlendiğimizden beri babası sürekli yaşadıkları şehre bizi çağırıyordu ve biz bu yüzden çok kavga ettik.Ben evlenmeden önce başka bir yere yerleşmek istemediğimi işimden ve çevremden memnun olduğumu söylemiştim ve eşim de bunu kabul etmişti.Şimdi ise ya gelirsin ya da boşanırız diyor.Bizim ise önümüzde iki seçenek var ya boşanacağız,ya da ben herşeyi bırakıp onun ailesinin yaşadığı şehre taşınacağım ki biz İstanbul da yaşıyoruz,gideceğimiz yer bir kasaba.Ne yapacağımı bilmiyorum,çok korkuyorum,sizce ne yapmalıyım?
şu senin yerin kocanın yanıdır lafna o kadar gıcık oluyorum ki ya baştan herşey konuşulmuş kurulmuş bi düzen var ve sırf bi kadın oraya gitmiyo diye daha dogrusu zor seçimi yapmıyo diye adam boşanalım diyo, evliyim eşim benim bulundugum yere yerleşti ve işi kendi eski oturdugu yerde olmasına ragmen, sonradanda fikir degiştirip eşim bana böyle bişi dicek aha kapı orda derim ben boşanmazdım yani ilk bu söz benden cıkmazdı ama eşim bunu diyebilmişse bende kabul eder aha kapı orda derdim ( bu sadece benim düşüncen siz böyle yapın demiyorum asla )
Merhabalar,ben 1 yıldır evliyim,eşim evlenirken işi olmadığı için benim yaşadığım şehre yerleşmeyi kabul etti,iş buldu herşey yolundaydı,fakat şimdi aradan bir yıl geçti ve ailesinin yaşadığı şehre gidip babası ile iş kurmak istediğini söylüyor.Zaten evlendiğimizden beri babası sürekli yaşadıkları şehre bizi çağırıyordu ve biz bu yüzden çok kavga ettik.Ben evlenmeden önce başka bir yere yerleşmek istemediğimi işimden ve çevremden memnun olduğumu söylemiştim ve eşim de bunu kabul etmişti.Şimdi ise ya gelirsin ya da boşanırız diyor.Bizim ise önümüzde iki seçenek var ya boşanacağız,ya da ben herşeyi bırakıp onun ailesinin yaşadığı şehre taşınacağım ki biz İstanbul da yaşıyoruz,gideceğimiz yer bir kasaba.Ne yapacağımı bilmiyorum,çok korkuyorum,sizce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?