Eşimin ailesiyle, ailem arasındaki sorun :(

bence çok düşme üzerine arada kaln sen olma ararsa arasın aramazsa aramasın seninkiler de aramasın. benim annem sözde kvdemi çok seviyo ama kadının her dediğine takıyo kvdem doğal bi kadın ne düşünüyorsa pat diye soyluyo sonra annem bana laf ediyo şunu dedi bunu dedi diye ne kadar az bir araya gelseler o kadar ii

Benim annemle kayınvalidemin geleceğini gördüm sanki bizde eşimle farklı memleketliyiz :)

Şu an eşimi paylaşamıyorlar biri benim şu yaptığım yemeği yer biri der yok benim yemeğimi yer

Çocuğum yok şu an ama olduğu zaman aynı sorunlar yaşanır belkide samimi olmamaları daha iyi bu yüzden bilemiyorum. :44:

Onlar ailemi aramadıkça bende kestim onları aramayı eskisi içten davranamıyorum

canım benim ailemle eşimin ailesi aynı yerde ve burası yer çok küçük bi yer. buna rağmen bizimkiler de görüşmüyor. anca bi düğün ya da cenaze olursa. ya da yolda falan denk gelirlerse. eşimin ailesi de sürekli selam söyle der giderken. benimkiler onu da yapmaz. hoş eşimin ailesi hak etti bunu da neyse. bayrammış kandilmiş fark etmez. ben en iyisinin mesafe olduğuna inanıyorum.

Biz de hepimiz aynı şehireyiz ama ne çok bıç bıç ne de cok uzak... Bir araya geldiklernde sohpet ederler dertleşirler arada bir gider gelirler ya da ben de karşılarşırlar... Gyet duzgun mesafelı ama severler birbirlerini! Sizinliler zaten ayrı şehirde oldukları için çok gorusme sansları yok. Neler yaşandı bilmşyorum ama aileni gormezden gelmeleri sinir bozucu yani insan samimi olmak istemese de nezaketen sorr annenler nasıl diye. Neyse kavga edeceklerine boşver boyle olsun ama ilerde cocugun oldugunda daha zor gunler beklıyor olabılır seni.

Bende başlarda çok takıyordum bu mevzuyu kafama
Annemlerin de diğer dünürleriyle araları iyi olduğundan,utanıyordum açıkçası benim kv niye aramıyor diye
Annem de sizinkilerin yaptığı gibi bi kaç kere aradılar,baktılar karşıdan tık yok,onlarda kesti aramayı
Eşim de bi çok kere dillendirmişti arayın arada sırada falan diye,baktık hala aynılar
Artık bende takmıyorum aramazlarsa aramasınlar
Sende öyle yaparsın yakında canım,kendiliğinden gelişen bi olay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…