• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesiyle, ailem arasındaki sorun :(

Kızlar eşimle çok şükür problemim yok.
Yalnız ailesi en başından beri istememişlerdi benimle evlenmesini.
Eşim için bazı şeylere razı oldular ve evlendik.

Fakat annemle kayıvalidemin arası hiç samimi olmadı.
Aslında her düğün zamanı yaşanan olaylar. Neyse bu olaylara girmek istemiyorum.
Babamla hiçbir sorunları yok.

Düğünde onların memleketine gittiğimize kayınvalidem ne yaşandıysa hepsini unutalım,
artık aile olduk demişti bende çok sevinmiştim.

Ama gel gör ki böyle olmadı.

Ne zaman kayınvalidemin yanına gitsem sanki ailem yokmuş gibi davranıyorlar.
Yani annen baban nasıl bir selam söyle bu kadar...
Zaten farklı şehirlerde yaşıyorlar hiç görüşemiyorlar bu sebepten.

İlk başta ailem bayramlarda sürekli aradı ama onlardan devamı gelmeyince artık ailemde onları aramıyor.
Sanırım bende bu durumdan etkileniyorum ve kayınvalidemleri aramak gelmiyor içimden.

Şimdi yine bayram yaklaşıyor,
daha önceki bayramlarda ailemi sorduklarında siz arayın hem bayram çok iyi olur demiştim mecburen aramışlardı.
Fakat ondan sonra yine aramadılar.

Kızlar bu durum beni rahatsız ediyor, sizce ben mi büyütüyorum olayı?

bence çok düşme üzerine arada kaln sen olma ararsa arasın aramazsa aramasın seninkiler de aramasın. benim annem sözde kvdemi çok seviyo ama kadının her dediğine takıyo kvdem doğal bi kadın ne düşünüyorsa pat diye soyluyo sonra annem bana laf ediyo şunu dedi bunu dedi diye ne kadar az bir araya gelseler o kadar ii:1:

Canım sana davranış konusunda iyilerse eğer sende iyi ol, görüşüp konuşan benim gördüğüm, bildiğim çok nadir yani arası iyi olup samimi olan. Hatta erkek arkadaşımın yengesi' nin ailesi, kendi ailesiyle evlilik aşamasında çok samimiydi. Sürekli gelip giderlerdi erkek arkadaşımın evlerine, hatta ilk evlendiklerinde erkek arkadaşımın ailesinin yaşadığı memlekete hep beraber gittiler 10 gün falan kalmışlar. Bebek olunca birden değişmiş herşey, bebeği paylaşamamışlar. :))

Erkek arkadaşımın annesi severken sen şimdi şuralı mısın diye sevince, kızın annesi hooop hoooop onun bir tarafı da şuralı falan demiş, kemençe çaldırıcam kızıma oynatacağım falan diye sevmeye başlamış. Sonra bebek bakımında o birşey söylüyor, diğeri karşı çıkıyormuş diğeri söylüyormuş öbürü karşı çıkıyormuş. Baya baya kavga etmişler. Ara gitti, bitti yani. Şimdi kayınvalidene, annene selam söyleye döndü olay. Hani böyle olunca da çiftler arada kalıyor, ister istemez erkekte, kadında etkilenip üzülüyor. Düşününce böyle şeyleri, selam göndermek iyiler mi diye sormak çok samimi geliyor açıkçası.:1::34:

Benim annemle kayınvalidemin geleceğini gördüm sanki bizde eşimle farklı memleketliyiz :)

Şu an eşimi paylaşamıyorlar biri benim şu yaptığım yemeği yer biri der yok benim yemeğimi yer :52:

Çocuğum yok şu an ama olduğu zaman aynı sorunlar yaşanır belkide samimi olmamaları daha iyi bu yüzden bilemiyorum. :44:

Onlar ailemi aramadıkça bende kestim onları aramayı eskisi içten davranamıyorum :50:

canım benim ailemle eşimin ailesi aynı yerde ve burası yer çok küçük bi yer. buna rağmen bizimkiler de görüşmüyor. anca bi düğün ya da cenaze olursa. ya da yolda falan denk gelirlerse. eşimin ailesi de sürekli selam söyle der giderken. benimkiler onu da yapmaz. hoş eşimin ailesi hak etti bunu da neyse. bayrammış kandilmiş fark etmez. ben en iyisinin mesafe olduğuna inanıyorum.

Biz de hepimiz aynı şehireyiz ama ne çok bıç bıç ne de cok uzak... Bir araya geldiklernde sohpet ederler dertleşirler arada bir gider gelirler ya da ben de karşılarşırlar... Gyet duzgun mesafelı ama severler birbirlerini! Sizinliler zaten ayrı şehirde oldukları için çok gorusme sansları yok. Neler yaşandı bilmşyorum ama aileni gormezden gelmeleri sinir bozucu yani insan samimi olmak istemese de nezaketen sorr annenler nasıl diye. Neyse kavga edeceklerine boşver boyle olsun ama ilerde cocugun oldugunda daha zor gunler beklıyor olabılır seni.

Bende başlarda çok takıyordum bu mevzuyu kafama
Annemlerin de diğer dünürleriyle araları iyi olduğundan,utanıyordum açıkçası benim kv niye aramıyor diye
Annem de sizinkilerin yaptığı gibi bi kaç kere aradılar,baktılar karşıdan tık yok,onlarda kesti aramayı
Eşim de bi çok kere dillendirmişti arayın arada sırada falan diye,baktık hala aynılar
Artık bende takmıyorum aramazlarsa aramasınlar :51:
Sende öyle yaparsın yakında canım,kendiliğinden gelişen bi olay :ssz:

Back
X