- Konu Sahibi yuvarlakpopo
ne diyeyim siz fazla iyisiniz yaşınızı bilmiyorum ben 24 yaşındayım ve anlattıklarınızda tıpkı annemi gördüm. ben büyük bir ailede büyüdüm. 3 katlı bir apartman düşünün 1. kat amca we yenge,2. kat benim ailem 3. kat dede ve babaanne.. akşamları bile yemeklerimiz birdi o dereceydik yani. ewe arkadaşlar gelirdi ayyy çok eğlenceli ne güzel bir ailen var derdi.güzel yönleri olduğu gibi kötü yönleride var. amcamın hep erkek çocukları var. benimde 2 tane erkek kardeşim var.ben ewde tek kızım. annem ve yengemi görürdüm sürekli hizmet ederlerdi. babannemin ewini onlar temizlerdi ütüsünü onlar yapardı. erkekler 1 bardak su bile getirmezdi yani size anlatamam yaşamaznız lazım gece yarılarına kadar annem iş yapardı yetmezdi bide babannemlerin dırdırını çekerdi. yazlığa giderdik hoooppp babaannemde arkamızdan gelirdi annem ordada hep hizmet ederdi. çocukluğumdan beri hep gözlemledim we anneme çok acırdım. resmen köle gibi geliyordu bana. we biraz büyüyünce dedim ki asla ben ewlendiğim zaman buna müsaade etmeyeceğim hatta şuan yengem gelin sahibi oldu ve hep derki bn yaşadıklarımı gelinime yaşatmam.ki hakkaten öyle gelini bi nezle olsun tencere tencere yemek taşır evine taksiye bindirir kendi doktora götürür. bazen gelini geldiğinde anne yardım edeyim der yok kızım sen dokunma bn hallederim der hatta kendi elleriyle gelinine kahvaltı hazırlar o derece..evinde bi eksik olsun hemen gider en iyisini alır. daha 3 yıllık perdeleri vardı gelininin ben bunları beğenmiyorum modası geçti dedi gittiler beraber gelinin evine onun beğendiğini kendisi yaptırdı. demekki insan isteyince yapabiliyormuş. bu arada ben bunları beklemiyorum kayınvalidem 1,5 aydır bizde dahada burada kalacak gibi. mesela kızdığım bişey oluyor eşimle paylaşıyorum diyorum ki bak bn cevap vermiyorum saygısızlık yapmak istemem uyar anneni diyorum. nolmuş yani ne var sanki alttan alacaksın tabii v.s eşim hiç destek olmuyor. bu sayede eşimdende soğuyorum. aslında eşimin desteği olsa bu kadar sorun etmem amaaaannn der geçerim o yüzden bu kadar gıcık oldum kayınvalideme..