millet kaynanasıyla aynı apartmanda oturmaktan dertli siz kendi ailenize yakın olacsğınızdan...
bence sizin fkriniz en mantıklısı...
biraz uzak olmanız gerekiyor...
bencede uzak olmak en iyisi
ben anneme çok bağlıyım sırf ondan uzak kalmamk için üniversiteyi bile burda okuyorum
ama böyle bi durum olsa aynı yerde oturmam
sonuçta bambaşka bi düzen kurulacak
daha rahat olur diye düşünüyorum
ben de universiteyi aynı yerde okudum insan baglandıkca baglanıyor iyice kolu kanadı kırılılıp bağımlı hale geliyor. :enbuyukkk:
yazdıklarınızdan annenizin ne kadar haklı olduğunu görüyorum
kendinize güveninizin olmadığını diyorum.ne gibi yani yakınında olmam mı iyi diyorsunuz?
benim annem de anne gibi değil canım öyle çok seviyor hani kirpi yavrusunu severken öldürürmüş o misal, durmadan sever ilgilenir gel altımı al desem onu bile yapar ben hep prenses gibi büyüdüm ama hep arkadaşlarıma da karışır yediğime içtiğime nereye gittiğime kaçta geldiğim kimle ne konuştuğum...
o yüzden çok dertliyim çok karışıyor kendi düzenimi bile kuramıyorum şu evde asla,
ben evlendiğimde benle komşu olursa tamam yemek getirir evi temizler işe de yarar yardımı da olur ama bunları bile istemiyorum ben temizlik yapmayıversin bilmyorum ama onlara hakaret gibi geliyor bunu soylediğimde...
hani ev de çocuğun ailesinin evi ama ona almışlar, kiraya versek birebir para ödemeden başka yerde yaşabilicez işte... biraz uzaklık iyi aslında sanırım ya.
çok masraf olur kirada olmak burada hazır eşyalar da var diyorlar,
bekar ev eşyaları güzel de aslında ama bilmiyorum. :2:
Kızımda ilerde böyle dert yanacak mı bizden ilgimizden sevgimizden acaba diye düşünmeden edemedim
İnsanın annesinden zarar gelir mi?Anne bu..
Ben kaçıncı yüzyılda kaldım bilemiyorum:bbo:
maleseffff bende yaşıyorum bu. ama biraz farklı..
annem yaptıkça ilgilendikçe rahata alıştım. şimdi azıcık bir işim olsa annemi çağırıyorum. ilk zamanlar çok bocaladım.
evlerimizin arası yürüyerek 5 dk. aynı cadde üzerindeyiz.
biraz uzak olursanız sizin içinde ilk zamanlar çooook zor olacak. ama alışırsınız. ve bu sizin için daha iyi olacaktır.
bencede uzak olmak en iyisi
ben anneme çok bağlıyım sırf ondan uzak kalmamk için üniversiteyi bile burda okuyorum
ama böyle bi durum olsa aynı yerde oturmam
sonuçta bambaşka bi düzen kurulacak
daha rahat olur diye düşünüyorum
ben de universiteyi aynı yerde okudum insan baglandıkca baglanıyor iyice kolu kanadı kırılılıp bağımlı hale geliyor. :enbuyukkk:
ne gibi yani yakınında olmam mı iyi diyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?