Kızlar ben yakın zamanda sonunda evleniyorum yani yaklaşık 1 yıl içinde evlenmeyi planlıyoruz, erkek arkadaşımla aynı apartmanda oturuyorduk o apartmanda bekar yaşıyordu tanıştık hoşlandık evlenmeyi düşünüyoruz , ama ben normalde ailesine çok bağımlı yaşayan bir kızım annem beni öyle hazıra alıştırdı ki kendi başıma ayakta bile duramam gibi geliyor, bir yandan da onun bu ilgisinden nefret ediyorum çünkü hakikaten kendi başıma pek bir iş yapamıyorum tamamen o ne derse onu yapan biri oldum bir yandan da anlaşamıyorum çünkü sürekli her istediğimi yapıyor ve beni beynim yokmuş gibi davranıyor.
Aynı apartmanda olsak sürekli yemeğimi yapıp evimi temizleyeceğinden eve giriş çıkışımı kontrol edeceğinden korkuyorum , hayatım boyunca her saniye haber ister nereye gitsem haber olur onun beğenmediğinle arkadaş olamam görüşemem, o istemezse bir şekilde kendi istedğini yaptırır o cinsten bir anne, babam da keza ona uygun.
Ama şimdi uzağa gitmeyin kiraya çıkmayın diyorlar, bu evi kiraya verip biz kiraya çıkmayı düşünüyoruz erkek arkadaşımla.
--Yani cebimizden para çıkmamış olacak oradan kirayı alıp oturduğumuz eve vericez ama ailemden biraz uzak olucaz çok da değil yine 5 dakikalık mesafe olacak, ama elin evinde olucaz kirada--
Ben aslında aynı apartmanda olmak istemiyorum artık 30 yaşıma geliyorum ve biraz hayatımı yaşamak istiyorum ama ailem öyle inandırıyor ki ben kararsız kalıyorum.
Siz olsanız ne yapardınız veya ben ne yapmalıyım sizce? yardım eder fikir verirseniz çok sevinicem bir bayanın halinden yine bayanlar anlar diye düşünüyorum.
:ecrin_bebek: