• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesiyle başım dertte

canim saygi saygi diyoruz ama, saygida bir yere kadar ama dimi...cikin apartman dairesine , kimi kimin evinden kovuyorsunuz bakiiimmmm diye bagirin..aaa yeter ama bu kadar da sacmalik olmaz yaaaaaaaa..15 senelik gelinlerini ne yerine koyuyolarmis. ne yapmisin ki evinden atilacak kadar....sessiz kalmayin her zamanda.. yeri geldimi sesinizi de cikarmayi bilin..ayip ama yaa..

canim saygi saygi diyoruz ama, saygida bir yere kadar ama dimi...cikin apartman dairesine , kimi kimin evinden kovuyorsunuz bakiiimmmm diye bagirin..aaa yeter ama bu kadar da sacmalik olmaz yaaaaaaaa..15 senelik gelinlerini ne yerine koyuyolarmis. ne yapmisin ki evinden atilacak kadar....sessiz kalmayin her zamanda.. yeri geldimi sesinizi de cikarmayi bilin..ayip ama yaa..
hayatım yapıcam öylede bu mubarek günde günaha girmek istemiyorum sabretmeye çalışıyorummafoldumben

canım bunlar anlaşılan sizi evden çıkarmayı kafalarına koymuşlar anlaşamıyorsanız zaten durmanında bir anlamı yok çocuklar içinde hiç hoş bir durum değil eşin ne diyor bu işe?

sacmalıga bak onun ölmesini mi bekleyecekmişsiniz nedenmiş sizi görmek onu rahatsızmı ediyormus
aynen öyle beni hiç sevmiyor senelerdir yaptıklarına hep katlandım sırf eşimi çok sevdiğim için resmen kıskanıyor bizi işyeride açtık iyice çekemez oldular

canım bunlar anlaşılan sizi evden çıkarmayı kafalarına koymuşlar anlaşamıyorsanız zaten durmanında bir anlamı yok çocuklar içinde hiç hoş bir durum değil eşin ne diyor bu işe?
canım eşimde bıktı artık babasıyla uğraşmaya kiraya çıkalım diyor:uhm:

arkadaşım sizde ne yaptırdıysanız sökün evden bırakın.benimde eşim evi kendi yaptı ama tapusu ailesinin üstüne .geçen konuşuyolar kalorifer yaptırdık eve istedikleri kadar süslesinler tapuyu vermicem diyodu babası .ilerde ev alırsam çerçevesine fayansına kadar söküp gidicem.
eşin istiyoken ev bakmaya başla bence huzurunuz olsun

arkadaşım sizde ne yaptırdıysanız sökün evden bırakın.benimde eşim evi kendi yaptı ama tapusu ailesinin üstüne .geçen konuşuyolar kalorifer yaptırdık eve istedikleri kadar süslesinler tapuyu vermicem diyodu babası .ilerde ev alırsam çerçevesine fayansına kadar söküp gidicem.
eşin istiyoken ev bakmaya başla bence huzurunuz olsun
canım öylede borcumuz çok yeni dükkan açtık başa çıkabilirmiyiz kirada bilemiyorum

canim eger durumunuz varsa cikin kiraya, of böyle yakin olunca problem cok oluyor iste, azicik asim kaygisiz basim dersin madem kocanda kiraya cikalim diyor:sinifsinif:

yani bencede sizin cikmaniz icin bahane ariyor, maddi yönleri düsünüyor siz gidince kiraya verip kirayi almak istiyodur:delphin:

keşke en başından dipdibe ev yaptırmasaydınız canım ya, ne bileyim uzak bi yerden arsa alıp yaptırsaydınız, tabu kimin üstüne

böyle bir durumda insanın çekip gidesi geliyor ama eve yaptıgınız o kadar masraf o kadar emek bir yandanda insanın canı acıyor.
karşılarında cocuk var sanıyorlar herhalde. insanlar yaslandıkça ne kadar çekilmez oluyorlar yaa:oklava:
valla canımcım insan ne olursa olsun inadına direnesi geliyor kötükedihüso

böyle bir durumda insanın çekip gidesi geliyor ama eve yaptıgınız o kadar masraf o kadar emek bir yandanda insanın canı acıyor.
karşılarında cocuk var sanıyorlar herhalde. insanlar yaslandıkça ne kadar çekilmez oluyorlar yaa:oklava:
valla canımcım insan ne olursa olsun inadına direnesi geliyor kötükedihüso
çok direniyoruz ama bıktık artık ömrümüzü yediler hep bizi suçluyorlar hep bi kötüyüz onlar iyi:çok üzgünüm:

çok direniyoruz ama bıktık artık ömrümüzü yediler hep bizi suçluyorlar hep bi kötüyüz onlar iyi:çok üzgünüm:

insanın bir dayanma sınırı var haklısın canım.
çocuklarda cok uzulecek şimdi. düşüncesizler cokk yaa..
onlardan uzak daha mutlu olursunuz belki. maddi olarak sıkılırsınız belki ama en azından huzurunuz olur :uhm:

allahım ne anne babalar var ya
insan evladını evinden nasıl kovar :jeyyar:yazık canım durumunuza üzüldüm
hakkınızda hayırlısı olsun

Ben öldükten sonra zaten ev sizin!!...Ama ben ölene kadar kiradan gelecek paraya ihtiyacım var...

Nerde oturduğunuz önemli değil..Sizinle sorunuum yok..Benim tüm derdim PARA..

Ben o evden para alacakken sizi neden beleşe oturtim ki?...
Ben öldükten sonra evi de naparsanız yapın....
....:oklava: Napolyon Kayınpeder... kötükedihüso

Her şerde bir hayır vardır... Hakkından hayırlısını versin a.s.

Back
X