• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesiyle başım dertte

Kendi yaptığınız ev,neden kayınpederin üzerinde ?
Onların ölmelerini bekleyemezsiniz kendi evinizde oturmak için.
Kiraya çıkması gereken birileri varsa onlar öyle söyleyin.
Borcunuzda varmış kiraya çıkarsanız zorlanacaksınız.
Onlar sizi düşünmüyor madem açık açık konuşmalısınız,evin sizin olduğunu ve hiçbir yere gitmeyeceğinizi söyleyin.
ışlerine gelmiyorlarsa ya çıkar giderler ya da susup otururlar efendi gibi.

sakin olmaya çalışın ve hiç karışmayın eşiniz halletsin... zaten iş olacağına varır üzerine gidip iyice bunalmayın.

yılların emeği var ortada sonuçta ve kendi malınız
ama neden sizin üstünüze değil? CADIARZU
kimsenin çıkın gidin deme hakkı olmamalı :olmaz:
görünen o ki uzaktayken huzurlu ve mutlu olacaksınız kesinlikle
ama maddi kısmını iyi düşünün derim ben
ay gelip geçiyor
altından kalkabilecek misiniz?
aksi halde geri dönüp tekrar onlara gebe kaldığınızı düşüneceklerdir :jeyyar:
Allah yardımcınız olsun

:Saruboceq:

Evinizi kiraya verip kirasını sizin alabilme ihtimaliniz varmı, en azından kira öderken zörlanmazdınız. Ya değilse işiniz gerçekten zör

tapu kayın pederin üstüne bizde pişman olduk ama iş işten geçti:umursamaz:

sizde gidip kat mülkiyeti alın sizi kat sizin üzerinize olsun. eşiniz konuşsun tamam kat mülkiyetini üzerime alayım zaten çıkıcam sende dilediğini yap ama eşimin çocuğumun hakkınıda yedirmem desin.

bu durumu eşine bırakmaktan başka çare yok canım.bırak kendi ailesiyle sorunu kendi haletsin evet hiç kira vermemişsiniz zor olacak ama bunları yaşamaktan iyidir heralde iş olacağına varır birşeyi eksik yaparsınız ama huzurla oturursunuz..tek çocuksa eşiniz zaten evde sizin , tapu onların üstüne olsa bile..boşverin dönüp dolaşacak gene sizi bulacak nasıl olsa...bakalım belki eşin orta bir yol bulur

bence bunu güzel bir fırsat bilin, planınızı yapın durumunuz müsait olunca ayrılın. hatta pazarlık bile yapabilir eşiniz bulunduğunuz evi kiraya verip kirasını sizin almanız koşulu ile birşeyler düşünebilirsiniz. belli kayınpederiniz bu hususta da terslik yapabilir, siz de allaha havale eder çıkarsınız. bence de haklarınız konusunda bu kayınpederiniz aksi mizacına sabretmeyin, uslubu bilerek yolunu bulursunuz. üzmeyin kendinizi daha,eşiniz nasılsa sizin sebep olduğunuzu düşünmüyor.

Yani koca bir yuuhhhh diyorum. Bence evden çıkmayın. Ohh ne ala, mazerete bak sen.

yani anlam veremiyorum şu mübarek günlerde yapılacak şey mi yani bu...canım eğer o evde eşinin alın teri varsa senin kendi fedakarlıkların da varsa eğer kesinlikle çıkma evinden ne demek yani ...ama yok lanet olsun diyosanda emin ol en iyi yer akrabadan uzak olan yer sürekli böle görüp takip edip karışacaklarsa bi yere kadar dayanabilirsin yani...mesela evi satmayı düşünebilirmisiniz yada böle bir ihtimal var mı ..

eşim kızdı babasına büyütülecek birşey yok dedi ama adam dinlemiyor küfrederek kovdu onların istediği hep onların sözünü dinliycez otur diyecekler oturucaz kalk diyecekler kalkıcaz kendisi köyde büyümüş burasını da köy sanıyor
bende evlendiğimde ailesiyle aynı binada oturuyordum yeme içme bütçe biraradaydı sadece yatmaya kendi daireme çıkıyordum.sonra anlaşmazlıklar başladı ve kayınpeder bizi evden kovdu.bizde eşimle bir valiz alıp istanbula geldik.burda işe girdik ev tuttuk.uzun zaman arada kırgınlık oldu.benimle 5 sene konuşmadılar.eşim onların evine götürmedi.sonra barıştık.şimdi yaşlandılar bizi geri çağırıyorlar.eşimde beni kovdunuz,hangi yüzle geri dönmemi bekliyorsunuz.diyor ve geri dömüyor.

bence taşının o binadan.başlangıçta üzülürsünüz ama sonra rahata alışırsınız.

hep demişimdir..ev çocugun ustune mu bababsının ustune mı?ble seylerden korkarım cunku..

o evden bence çıkmayın , ille de gideceksiniz diyor ise versin tapunuzu evi satıp başka yerden hatta mümkünse onlardan kilometrelerce uzaktan başka ev alın

arkadaşlar 15 yıllık evliyim eşimin ailesiyle hiç anlaşamıyorum çok geri kafalıylar uzun süredir doğru düzgün konuşmuyordum 2 gün önce eve geldim zile bastım çoçuklar yoktu eşimi aradım anahtarın kızımda olabileceğini söyledi bende komşumuzun oğlunu camdan sokup kapıyı açtırdım meğerse anahtarı oğlum daire kapısında bırakmış tabiki kayın peder camdan girip kapıyı aştırdığımı görmüş akşam oldu beni aşyaya kendi evlerine çardı bende gitmedim eşime nasıl olsa her zaman sana beni şikayet ediyorlar ne söyliyceklerse sana söylesinler dedim eşim gitti kıyamet koptu neden kapıyı komşunun oğluna açtırmışım diye şimdi evden kovuyorlar bizi evide biz kendimiz yaptık sadece kayın pederin üzerine gitmezseniz kapı anahtarlarını değiştirip eve sokmayız diyorlarmış kapıyı açtırmakta suç oldu çok moralim bozuk sanırım evimi bırakıp kiraya çıkıcaz napayım ben şimdi nolur akıl verin bana arkadaşlar:gitme::gitme::gitme::gitme:
sizi evdek çıkarmak için bahane arıyolarmış,bulmuşlar.kibariyem canım hiç üzülme.Allah herkesin kısmetini verir.o evden çıkmanız daha hayırlıdır belki.boşver uzak durursun bunlardan,kafan rahat olur.o eve yaptığın masraflar da çıkar onlar gözünle görürsün.evden çık ve seyret hallerini onların.bak neler olacak:teselli:

15 yıl iyi dayanmışsın adam 15 yıl boyunca sizle uğraşmaktan pes etmemiş
ben olsam kalan yıllarım huzur içinde geçsin diye taşınırdım
azıcık aşım ağrısız başım
2 oda olsun böyle arızalılardan uzak olsun

evı kendınız yapmıssınız bunu kanıtı yokmu?..
kımın evınden kımıkovuyolar.?..
cocuklarınızda var nereye kadar bu cocuk oyuncagı degılkı..
elma dersem cık armut dersem cıkma..
konusun anlatın yada anlıycag dılden konusun..
allah yardımcın olsun arkadasım..

Canım boşver bencede eniyisi uzağa taşının bırak onlar düşsün sizin peşinize özlesinle..Gerekirse peynir ekmek yeee ayrı yere taşın huzur daha önemli bence tabi...

dengesizlikten başka bişi değil.madem sizin komşu zilini çaldığınızı görmüş yanınıza gelip kızım bi sorun mu var diye adam gibi sorsaydı o zaman.terbiyesiz.kesin eşiniz sessizdir kendini ezdirdiği gibi sizi de ezdiriyodur.ben de katılıyorum arkadaşlara imkanınız varsa taşının yoksa evi nasılsa siz yaptırmışınız tapusu da sizdedir büyük ihtimal.böylelerinin eline fırsat geçmesin.yapamayacakları şey yoktur.Allah hep yanınızda olsun

Back
X