Eşimin ailesiyle durumunu belli etmemesi.

Bunlar hep eşinin annesi tarafından takdir görme isteği
Ama ne yapsa yetmeyecek
Canını verse yaranamazzzz
Her ailenin bir enayisi var malesef o ailede kim olduğu belli herkes de faydalanıyor

Bunlar hep eşinin annesi tarafından takdir görme isteği
Ama ne yapsa yetmeyecek
Canını verse yaranamazzzz
Her ailenin bir enayisi var malesef o ailede kim olduğu belli herkes de faydalanıyor
Hayır takdir görmek istemesi söz konusu değil. Baba ölünce kendini baba yerine koymuş, herşeye yetişmeye çalışıyor. Ayrıca ailesine çok fazla düşkün bence. Ama çooook uzun yıllar sonra pişman olur da artık iş işten geçer.

Konularini takip ediyorum kelebek. Mutsuzlugunu anliyorum.
Esini ailesinden uzak tutmanin bir yolunu bulursun insallah. Su hapis olayina cok gicik oldum. Esinin aydinlanmasi bu gaflet uykusundan uyanmasi dilegiyle.

Babasının borcunu ödemesi saflık değil mertlik bence. İsterse 10 kardeş olsunlar herkesin annesi babası tek. Ve herkes o tek anne babasına karşı sorumlu. Kardeşlerim bakarsa bakarım, yaparsa yaparım, ödersem öderim diye bir sorumluluk turu yok. Tebrik ediyorum eşini.

kusura bakma ama eşinde herşeyı hakedıyor.demekkı sende olmasan ustunu başını alsalar ses etmeyecek.tabıkı aılede onemlı yardım edecek fakat bır yanda karısı ve çocuğu olduğunuda unutmıcak..gerektiğinde konuşmasını bılecek.genelde ses etmeynelrı ezerler.

Kısır döngüye girmişsiniz. Ailesi eşini kullanıyor, eşin seni kullanıyor, hem ailesi hem eşin senin aileni kullanıyor.
Böyle adamları neden çekiyorsunuz hiç anlamam. Eşler arasında para konusu sorun olmayabilir (tabi kullanma durumu yoksa) ama adam bu konuda nirvanaya ulaşmış aileni kullanıyor. Ailene bunu yapmasına nasıl izin veriyorsun??

Bizim ailenın bankası benım kocam dizin aılenın bankası da senın kocan :) Elimize ne zaman para geçse lv baslıyor aramaya ama para yok dendiğinde kavga kıyamet. Benım eşim de öyle maalesef kardeslerı kılını kıpırdatmaz benımkı tum parayı yagdırır. Değişmez canım boyle adamlar bırak ne konusursa konussun kendini yorma bıle.

Bişey sorcam sizin nickinizi eşiniz ogrenmemis miydi ?niye hala aynı isimle yazıyorsunuz? Kusura bakmayın merak ettim
Telefon açık kalmış açtığım bütün konuyu okumuş ..
Onun hakkında düşündüğüm yazdığım herşeyi okudu ama o öylece kaldı geçmişine baktım aramış ama bulamamış ..
Sayfayı bulamamışki ismimi hiç bulamaz ..

Benim esimde benim nickimi öğrendi . Umrumda değil pek ama değiştircem galiba artık iyice sinir oldum :mad: :mad:
Benimki pek yorumları okumaktan sayfaya ismime bakmamış sanırım ..
Arama geçmişinde kadınlar soruyor kızlar kulübü felan yazmış ama daha sayfanın adını aklında tutamamış ismimi hiç bulamaz diye tahmin ediyorum .
Gerçi okucağı çoğu şeyi okumuş ama ..

Eşimin maaş kartını al diyenler olmuş zaten maaş kartı bende ..
2bin lira maaşa yatıyor gerisi elden veriliyor .
Ben o 2 bine kira faturalar vs ödüyorum ..
Elden aldığında bir kanıt olmadığı için oradanda benden habersiz uç beş alıp yolladığını düşünüyorum ..
O elden aldığı onda kalıyor karta yatan bende ..
Oda eve alışveriş bebeğin ihtiyaçlarını elden aldığıyla karşılıyor .
Ama misal 1500 elden aldım diyor .
Extra para görüyorum cebinde ..
Bunu niye ayırdın 200 lirayı diyorum saklamış resmen montun üst cebine ..
Gülümsedi sadece neden karıştırdın dedi karıştırmadım yıkıcaktım dedim ..
Cevaplamadı geciştirdi.

Eşimin maaş kartını al diyenler olmuş zaten maaş kartı bende ..
2bin lira maaşa yatıyor gerisi elden veriliyor .
Ben o 2 bine kira faturalar vs ödüyorum ..
Elden aldığında bir kanıt olmadığı için oradanda benden habersiz uç beş alıp yolladığını düşünüyorum ..
O elden aldığı onda kalıyor karta yatan bende ..
Oda eve alışveriş bebeğin ihtiyaçlarını elden aldığıyla karşılıyor .
Ama misal 1500 elden aldım diyor .
Extra para görüyorum cebinde ..
Bunu niye ayırdın 200 lirayı diyorum saklamış resmen montun üst cebine ..
Gülümsedi sadece neden karıştırdın dedi karıştırmadım yıkıcaktım dedim ..
Cevaplamadı geciştirdi.
Yani ailesine gönderdiğinden mi şüpheleniyorsunuz?
Kocanızın net kazancını, nerelere harcadığını bilmemek garip değil mi sizce de?

Yani ailesine gönderdiğinden mi şüpheleniyorsunuz?
Kocanızın net kazancını, nerelere harcadığını bilmemek garip değil mi sizce de?
Net değilki kazancı çalıştığı saat başı para alıyor hergün aynı saate girip çıkmıyor her hafta aynı gün tatil yapmıyor ..
Ama evet süphem var.

Net değilki kazancı çalıştığı saat başı para alıyor hergün aynı saate girip çıkmıyor her hafta aynı gün tatil yapmıyor ..
Ama evet süphem var.
İşiniz zor.
Yarın birgün aileniz yardım etmese, evi geçindirmek size düşecek gibi görünüyor.
En güzeli bireysel emeklilik hesabı açıp, kendinizi güvenceye alın.
Yoksa 50 yaşında hala çalışıyor olacaksınız eve iki lokma girsin, fatura ödensin diye. Çünkü eşinizin kazancı size (yani üvey aileye) yine yetmeyecek öz ailesine (annesi, ablası, abisi vs) harcayacağı için.

Back
X