Eşimin ailesiyle görüşmek istemiyorum.

damlacross

Savaşacağım tek şey içimdeki diğer ben...
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2018
1.255
4.974
133
Lütfen bana yardım edin eşimin ailesiyle artık görüşmek istemiyorum görüşmeyen var mı evliliğimde beni neler bekliyor bana yol gösterir misiniz kafam o kadar karışık...Eşim bu konuda kararı bana bırakıyor çünkü onların yaptıkları yüzünden evliliğimiz çok etkileniyor bir yandan da çok üzülüyor bizim başımıza böyle şeyler geldi iyi olmak varken diyor seni kesinlikle atamam diyor bugun bir karar vermek istiyorum Bu kararı verdikten sonra bir gün görüşmeye mecbur kalır mıyım diye düşünüyorum

Olay nedir

Merhaba ben görüşmüyorum.
Yani onlar kapıma evime gelmedikçe..
Pek hoş olmuyor elbette.
Insan gibi insan olsaydilar da böyle olmasaydı. Senede bir iki gelmelerine buz gibi bir ben bulmak yerine güler yüz bulsalardi.. gönül isterdi ama olmayınca olmuyor ilişkileri zorlamamak lazım.

O Kadar surata da daha geliyolarsa helal valla. Azimli fare mermer delermis. Allah sabir versin size.

Gerçi torun olayında işler istemeden de olsa değişebiliyor çocuk var mıydı sizin

O Kadar surata da daha geliyolarsa helal valla. Azimli fare mermer delermis. Allah sabir versin size.

Çünkü misafirimdir diyerek soframi kuruyorum. Güzel ağırlıyorum.
İkramı önemsiyorum.
Ama muhabbete uzak, mesafeli duruyorum. Sorulara kısa cevap şeklinde.
Genelde mutfakta, başka odada işler buluyorum kendime. Bir an evvel gitseler diye bakıyorum. Oğlumun evi, abimin evi diyorlar sanirim.

Oglunun evi elbette. Ama bekar evi degil. Yuzunu dusurdugu gelinden insan nasil hizmet bekler? O evde evladimiz da yasiyo huzurlari bozulmasin biz geri duralim deseler gul gibi gecinilir oysa.

Arada kalan eşin olacak.
Aynı tutumu devam edip sana bırakırsa çık sıkıntı olmaz ama ilerde arada olmaktan yorulursa taraf seçmek zorunda da kalabilir.

Kesinlikle zorlamama taraftarıyım kaynanam beni kaynımın kız arkadaşına çekiştirdi bu olayı unutamıyorum,üstüne bir de çok yalan söylüyor artık oraya gidince çok mutsuz oluyorum

Ben hep söyle düsünüyorum. Herkes yerini bilse. Birbirine saygi gösterse o zaman kimse bu duruma gelmez. Neler yasadiniz bilmiyorum, ona göre mesafenizi koyun derim. Iletisimi tamamen kopartmak var veya senede özel.günlere indirmek de olabilir. Ama bu duruma bagli. Esiniz öyle veya böyle arada kalacak..ama adaletliyse hakli olanin yaninda da durur

Ben de görüşmüyorum 14 ay oldu sanırım.Bende 17 yılin birikimi var kayinvalide kisisi her ortamda,in san yaninda laf sokmalara doyamazdi.Şimdi dönsün kendine soksun lafları.Babam ölünce tavirlarina hic tahammül edemedigimi fark ettim.Pişman degilim huzur buldum.Fazla bisey yasamadiysan bayramdan bayrama azami mesafeyle gorüsebilirsin.Sohbet etme,biseylerle oyalan.Görüsuyor olsam ben de bu tarz davranirdim ama benim bi sekilde koptu gitti.

Arkanızdan konuştuklarınizi mi duydunuz

Sohbet etmeyince bu sefer de hiç konuşkan degilsin, 2 çift laf etmeyi bilmiyor vs diyorlar şeytanlar

Aaa olur mu oğullarının evi sana mı geliyorlar en son bana kaynanam böyle dedi tabii geldiğinde oğlunu görüyor sabahtan akşama ya

Ben de de 8 yılın birikimi var. Eltim gelip herseyi anlatınca öğrendim ne mal olduklarını. Kendisine buradan çok teşekkür ederim yenge diyorum. Yoksa hâlâ evime hicbirsey olmamış gibi gelmeye devam edeceklerdi. Arayıp s.ctm agzina kaynanamin. Gelmiyorlar artık huzur buldum

Biz de gelelim bize de ikram edin birseyler Zaten yüz bulamıyorlarsa sizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…