Eşimin ailesiyle görüşmek istemiyorum.

Sizdeki de iyi cesaret. Ya elti bire bin katmışsa?

Eşin senin gidip gelmemenin ailesinde yaratacağı gerginliği göğüsleyebilecek birisi mi?
Öyle aman aman gerginlik çıkacağını sanmıyorum görünürde evet göğüsleyecek birisi fakat zaman onu nereye çeker bilmiyorum açıkçası yanılabilirim de şuanlık kararı bana bırakıyor

Öyle aman aman gerginlik çıkacağını sanmıyorum görünürde evet göğüsleyecek birisi fakat zaman onu nereye çeker bilmiyorum açıkçası yanılabilirim de şuanlık kararı bana bırakıyor
Benim tanıdığım iki kişi eşinin ailesi ile hiçbirşekilde görüşmüyor..hatta çocukları da babaları ile gidip gelmiyor çünkü farklı şehirlerdeler.Bu iki kişinin ortak noktası da bu tepkiyi vermelerine neden olan olayın hemen sonrasında eşlerine "senin görüşmene birşey diyemem ailen..ama beni görüşmeye zorlayacaksan şimdi boşanalım" demiş olmaları idi..sizde anladığım kadarıyla yaşanan olay üstünden neredeyse bir yıldan fazla zaman geçmiş..üstüne kaçkez görüşülmüş..o yüzden ben pek bilemedim

O olayın üstüne sürekli yeni şeyler eklendi o yüzden eşim bana hak veriyor ve kararı bana bırakıyor bizde farklı şehirdeyiz ailelerden senede üç dört kez izine gidiyoruz öyle söyleyeyim fakat dört kez bile görmeye artık tahammülüm yok bende bilemiyorum ne yapacağımı

Oglunun evi elbette. Ama bekar evi degil. Yuzunu dusurdugu gelinden insan nasil hizmet bekler? O evde evladimiz da yasiyo huzurlari bozulmasin biz geri duralim deseler gul gibi gecinilir oysa.
Yüzsüz olunca işte..

Görüşmeye devam edin bence

Beni önemsedikleri yok.
Esasen yüzüm gülmemiş, hoşnut değilmişim umurlarında değil.
Onlar sadece kendi duygularını onemserler.
Bu kadar mi benzerler. Bi insan gelinin istemediğini bile bile nasıl gelipte yüzsüzce kendini ağırlatabiliyor ya? Tamam beni önemsemiyorsun anladık da senin de mi gururun yok diyesim geliyor.

Ben evli degilim ama annem babamin ailesi ile gorusmuyor bizde gorusmuyoruz babam gorusuyor sadece . Uzak illerde oturuyoruz siz ayni yerdeyseniz sorun olabilir . Bizim evde bir sorun yok bu konu ile alakali bence istemiyorsaniz gorusmeyin

İplerin kopacağı büyük bir olay olmadıysa görüşmeye devam edin. Sınır çizmek gerçekten çok zor oluyor ama çizip devam edebilirseniz daha huzurlu olursunuz. Bayramda seyranda en azından bir saat görüşebilecek mesafede olun. Küslük insana ağırlık verir. Hele çocuk varsa ya da düşünüyorsanız o zaman şartlar daha zorlaşır ya babasıyla göndermeniz gerekir ya da göndermemeniz. Birinci de aklınız kalır ikincide vicdanınız rahat etmez.

ben de görüşmüyorum biraz daha kafam rahat. fazla değer bi taraflarını kaldırıp nankörlük ediliyo. eşiniz öyle desteklercesine konusmus ama erkekler anasından vazgeçemez. benm eşim herşeyi görmesine bilmesine ragmen hala gider salak gibi işlerini yapar tek telefonla koşar. erkekler bu konuda çok kafasız. iki gün sonra yumuşarsa şaşmam sonra arada bi kötü siz olurrsunuz :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…