Esimin ailesiyle görüşmemek

gyy92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2016
24
3
36
32
Yaklaşık 3 aydır evliyim eşimle gorumcem yuzunden bir takım problemler yasadık diğer açtıgom konularda gorebılırsınız kısaca aile binasında oturma mız 18 yasındakı görümcemin benı cekememezliği ve benim üstüne saldırmam.
Gelelim konuya 1.5 ayın sonunda eşimle bugün buluştuk kendisi ayrı daire tutmaya karar verdiğini kardeşiyle artık konuşmadığını bana soyledi. Son olarak sunuda ekledi ayrı eve cıkcaz ama benim ailem artık seni istemiyor ve bıxım öyle bir gelinimiz yok dediler ben napacagomı hıc bılmıyorum eşinin ailesiyle küs oluğta evliliği idare eden varmı cocugum yok bu arada

Evlendiğim günden beri görüşmüyorum. Hatta öncesinden beri görüşmüyorum.
2 çocuğum var.
annesine asla yek bir negatif laf etmem. Annesini aramasını tembihlemeyi unutmam.
saygımın dobralıgı da ailesiyle iletişim kurmamış olmamı tolere eder.

abi kardeş arasına, anne oğul arasına girmeyin.
İmkanınız varsa ayrı eve çıkın, o bütçeyle geçinin ve ailesine el açmayın. Görün bakın o zaman kimse hayatınıza karışmayacak.

Yaklaşık 3 aydır evliyim eşimle gorumcem yuzunden bir takım problemler yasadık diğer açtıgom konularda gorebılırsınız kısaca aile binasında oturma mız 18 yasındakı görümcemin benı cekememezliği ve benim üstüne saldırmam.
Gelelim konuya 1.5 ayın sonunda eşimle bugün buluştuk kendisi ayrı daire tutmaya karar verdiğini kardeşiyle artık konuşmadığını bana soyledi. Son olarak sunuda ekledi ayrı eve cıkcaz ama benim ailem artık seni istemiyor ve bıxım öyle bir gelinimiz yok dediler ben napacagomı hıc bılmıyorum eşinin ailesiyle küs oluğta evliliği idare eden varmı cocugum yok bu arada
6 aydır görüşmüyorum çok rahatım onlar dedikodu yapıyor ben tınlamıyorum yerine göre bende yapıyorum

İki yıldan fazla görüşmedik
Daha sonra bir sekilde barışma çabaları oldu bnde görüştüm vs vs mesafeli oluyorsun ister istemez .
Daha çok yenisin yenisiniz
Herşey zamanla oturur
Ben de şu an görüşmüyorum hiç çabalamam da ama karşı tarafta aşırı bi yüzsüzlük hakim 😂 mesafeli nasıl oluyorsun mesela, artık öyle eskisi gibi ezemiyorlar dimi

Onlar diyeceğini demiş başka eve çıkıp mutluluğunuza bakın.

Ben de şu an görüşmüyorum hiç çabalamam da ama karşı tarafta aşırı bi yüzsüzlük hakim 😂 mesafeli nasıl oluyorsun mesela, artık öyle eskisi gibi ezemiyorlar dimi
Aşırı gorusmuyirm mesela evime çağırmiyorum onlar da çağırmadan gitmiyorm

Bana sorarsan en güzel yıllarım gorusmedigim yıllardır :)
Bn ya bendn özür dileyecek ya da asla ayağına gitmem kimsenin dedim ve dilediler de

Ezemiyirlar çünkü ben artık eskisi gbi aman cici gelin olayim susayım yanlış anlamasnlar modunda takilmiyirm o an bnm için o düşünce yanlışsa patır patır soyluyirm
Soylemeeigim zamanda cadı gelin oldum bari soyleyim de kafamda büyümesin diyirm :D

Eşinizin ailesiyle siz görüşmeden yapabilirsiniz de eşiniz o dengeyi nasıl kuracak, kurabilecek mi yaşayıp göreceksiniz.

İlk başlarda bu görüşmemeyi normal karşılayıp sonra huzursuzluk çıkarma ihtimali de var eşinizin. Yada sizin ailenizle görüşmeyip evinize gelmelerini de istemeyebilir. Bu tarz örnekler var etrafımda. Güya eşinin ailesiyle görüşmüyor ama yine onlar sebepli huzursuzluk yaşıyorlar.

Bunların hiçbiri de olmayabilir.

Eşiniz böyle bir adım atmışken kabul edip birde öyle deneyin, inşallah problem yaşamazsınız.

Eşinizin ailesiyle siz görüşmeden yapabilirsiniz de eşiniz o dengeyi nasıl kuracak, kurabilecek mi yaşayıp göreceksiniz.

İlk başlarda bu görüşmemeyi normal karşılayıp sonra huzursuzluk çıkarma ihtimali de var eşinizin. Yada sizin ailenizle görüşmeyip evinize gelmelerini de istemeyebilir. Bunların hiçbiri de olmayabilir.

Eşiniz böyle bir adım atmışken kabul edip birde öyle deneyin, inşallah problem yaşamazsınız.
Senin ailende benim evime giremez ben asla gorusmem bende gitmem dedi bana

Aşırı gorusmuyirm mesela evime çağırmiyorum onlar da çağırmadan gitmiyorm

Bana sorarsan en güzel yıllarım gorusmedigim yıllardır :)
Bn ya bendn özür dileyecek ya da asla ayağına gitmem kimsenin dedim ve dilediler de

Ezemiyirlar çünkü ben artık eskisi gbi aman cici gelin olayim susayım yanlış anlamasnlar modunda takilmiyirm o an bnm için o düşünce yanlışsa patır patır soyluyirm
Soylemeeigim zamanda cadı gelin oldum bari soyleyim de kafamda büyümesin diyirm :KK70:
Zaten söylesen de söylemesen de cadı gelin oluyorsun, hele seninle yarış halinde olan pembiş gelin bir eltin varsa hayat onlarla daha da zor 😂 şükür şimdi uzağım yakın olmak hiç istemiyorum ama sonsuza kadar da kopuk olmayacağımızın farkındayım. Ama artık ben de susmam 🤷‍♀️

Hahahaha ay bu görümceler ne fettan hepsini yolucan 😂 sen de sinsi ol kocana ay öyle olmaz biz böyle böyle yapalım ama onlarlada kötü olmayalım gidelim anlatalım derdimizi falan de pozitif davran onları kötü bilsin seni iyi bilsin erkekler hemen kanıyor böyle masumluklara kıyamam ☺️ Eğer kocana ailesini kötülersen senlede kötü olabilir sen iyi ol kuzum bırak onlar yansın

Senin ailende benim evime giremez ben asla gorusmem bende gitmem dedi bana
Tahmin ettiğim gibi işte.

Nasıl olacak böyle peki? Onun ailesi sizinlegörüşmek istemiyor diye sizin anne babanız evinize gelemeyecek. Eşiniz belirliyor şartları. Kabul etmeden iyi düşünün derim.

Bu şekilde huzurlu bir evlilik yürütüleceğini düşünmüyorum ben açıkçası.

Tahmin ettiğim gibi işte.

Nasıl olacak böyle peki? Onun ailesi sizinlegörüşmek istemiyor diye sizin anne babanız evinize gelemeyecek. Eşiniz belirliyor şartları. Kabul etmeden iyi düşünün derim.

Bu şekilde huzurlu bir evlilik yürütüleceğini düşünmüyorum ben açıkçası.
Bu kavgalarda benim ailemde eşime sert cıktı ondan ne annem kocamla nede kocam annemle görüşmek istiyor zaten

Zaten söylesen de söylemesen de cadı gelin oluyorsun, hele seninle yarış halinde olan pembiş gelin bir eltin varsa hayat onlarla daha da zor 😂 şükür şimdi uzağım yakın olmak hiç istemiyorum ama sonsuza kadar da kopuk olmayacağımızın farkındayım. Ama artık ben de susmam 🤷‍♀️
Eltim olacak ama ne zaman bilemem :D
Ben unumu eleyip elegimi astigimda falan olur heralde :D
Görümcem önceleri yakınmış gbi davrandi sonradan çaktım meğer annesini dolduruyormus bana karşı :D
Artık onunla da o tarz konulara girmiyirm

Aynı sehirdeyiz ama en son ne zaman gördün desen bir ay oldu derim :D
Eşim gider koşturur yardımcı olur karışmam asla beni zorla goturmesin de naparlarsa yapsınlar modundayim:D

Eltim olacak ama ne zaman bilemem :KK70:
Ben unumu eleyip elegimi astigimda falan olur heralde :KK70:
Görümcem önceleri yakınmış gbi davrandi sonradan çaktım meğer annesini dolduruyormus bana karşı :KK70:
Artık onunla da o tarz konulara girmiyirm

Aynı sehirdeyiz ama en son ne zaman gördün desen bir ay oldu derim :KK70:
Eşim gider koşturur yardımcı olur karışmam asla beni zorla goturmesin de naparlarsa yapsınlar modundayim:KK70:
Görümcem yok çok şükür ona daha fena diyorlar 😂

Bu kavgalarda benim ailemde eşime sert cıktı ondan ne annem kocamla nede kocam annemle görüşmek istiyor zaten
O zaman yaşayıp göreceksiniz nasıl olacak bu şekilde diye.

Zamanla karşılıklı yumuşamalar olur belki 🤷

Benim evliliğimde en mutlu oldugum dönemler eşimin ailesiyle görüşmeyi kesitiğim dönemler oldu.herkesin suratına cevapları yapıştırınca onlarda benle görüşmek istemediler.söylediklerimden degil söyleyemediklerimden pişmanım.ama hepsinin birgün yeri gelecek.senin yaklaşık görümcen 18 yasındaysa bi 5 yıl dişini sıkman lazım.o evlendiginde kabuguna çekilir onun sorunları olacak illaki bu sefer eşin ve kv ona yönelcek falan.böylelikle eşinde sende bir çekirdek aile olacaksınız.ben dene derim.ama açık konuşmak gerekirse ailen giremez diyor ya onu kabul etmezdim.cnkü eşin hatalıydı.benim ailemde zamannda sert tepki verdi.eşek gibi özür dilemişti.suan ipler sendeyken bunuda aradan cıkart bence ilişkiyi yönetmesine izin verme

Back
X