esimin ailesiyle gorusmuyorum

son cümleye kadar heh dedim olumlu bakan biri. arada laf sok çok güzel oluyor ne yahu? bırakın sokmasın yani ne gerek var laf sokunca tatmin mi oluyorsunuz? yıllar önce yaşadıklarınızın öcü mü nedir yani? arayı düzeltiyorsanız tam düzeltin düzeltmiyorsanız da öyle kalın.
Benım hoşuma gidiyor.
Benım yaşadığımı bilmedğiniz için benım bu ufak laf sokmalarım kimseyı rahatsız etmıyor.
Çok zor kabullendım kendısını yenı oldugu için , unutamadığım için şuan iğneliyorum .
Bence herkes yatsın kalksın buna şükür etsin.

Konu sahibide soksun ne var . Laf soksun derken ana avrat küfür etsın demedim.
Kayınvalide gelin arasındaki diyaloglar gayet güzel oluyor.. Sınır aşmadan yapılabılır.

'' benım görüşüm ''

Sizinde laf sokmanıza gerek yok demenıze saygı duyuyorum . Umarım bırgün içimdekileri sindirirm ve bu laf sokuşları son bulur :KK15:

Niye insan evine misafir gelince menude biraz degisiklik yapmaz mi? Ben yaparim, gordugum normal insanlarda yapar ki biz yilda bir falan anca gideriz.

önünüze çöp mü koydu? misafir umduğunu değil bulduğunu yer demişler. ne olacak normal yemek yeseniz? illa portakallı ördek mi yapması lazım? başka meseleler olur, uzaklaşırsınız anlarım da buna takılmak çok saçma.

Benım hoşuma gidiyor.
Benım yaşadığımı bilmedğiniz için benım bu ufak laf sokmalarım kimseyı rahatsız etmıyor.
Çok zor kabullendım kendısını yenı oldugu için , unutamadığım için şuan iğneliyorum .

Kayınvalide gelin arasındaki diyaloglar gayet güzel oluyor.. Sınır aşmadan yapılabılır.

'' benım görüşüm ''

Sizinde laf sokmanıza gerek yok demenıze saygı duyuyorum . Umarım bırgün içimdekileri sindirirm ve bu laf sokuşları son bulur :KK15:

Benim kv kizimin dogumunda gelmisti (o zmn ben yogun calisip okuyordum) yardim icin, laf sokmaktan ote hosuna gitmeyen herseyi pat pat soyluyordu. Benim yanimda ailemin dedikodusunu bile yapti abartip. Belkide karsilik vermek lazim, haklisin.

• Beğen
Reactions: H E
Benım hoşuma gidiyor.

'' benım görüşüm ''

hazımsızlıktan mı laf sokuşlarınız? ben hep şu düşüncedeyim ben laf sokunca ya da bir şeyi ima edince değişiyor mu? değişmiyor o zaman bu duruma gelmemeliyim. ben de sıfır sorunsuz kv-gelin ilişkisi yaşamıyorum elbette. sinir olduğum birçok nokta var başlarda takıyordum yine ona karşı birşey diyemiyordum. artık takmamayı öğrendim sen öyle mi istiyorsun tamam öyle olsun kafasındayım çünkü biliyorum ki orda ister 5 saat kalayım ister 10 saat günün sonunda kapımı kapatabilecek bir evim var ve şükrediyorum tavsiye ederim mükemmel kafa rahatlığı sağlıyor:KK49: sevgiler

• Beğen
hazımsızlıktan mı laf sokuşlarınız? ben hep şu düşüncedeyim ben laf sokunca ya da bir şeyi ima edince değişiyor mu? değişmiyor o zaman bu duruma gelmemeliyim. ben de sıfır sorunsuz kv-gelin ilişkisi yaşamıyorum elbette. sinir olduğum birçok nokta var başlarda takıyordum yine ona karşı birşey diyemiyordum. artık takmamayı öğrendim sen öyle mi istiyorsun tamam öyle olsun kafasındayım çünkü biliyorum ki orda ister 5 saat kalayım ister 10 saat günün sonunda kapımı kapatabilecek bir evim var ve şükrediyorum tavsiye ederim mükemmel kafa rahatlığı sağlıyor:KK49: sevgiler
Tabi ki de haklısın .
Ama karşımdakı benım sevdiğim insanlara ki bu insanlar onun yegenlerı onlara laf sayınca sessiz kalamam . Direk lafımı sokuyorum ve çekılıyorum .
Bu gune kadar hep sesszi kaldım . Hatta bana yapılanlara çoğu kişi sessiz kaldı . Taki ben yeter artık dıyene kadar butun sülale toplandı kv konuştu.
Eğer karşındakine haddini bildirmezsen kendını hep doğru olarak görüyor .

Bir gun o susarsa bende emınım pek umursamam.
:KK15:

Benim kv kizimin dogumunda gelmisti (o zmn ben yogun calisip okuyordum) yardim icin, laf sokmaktan ote hosuna gitmeyen herseyi pat pat soyluyordu. Benim yanimda ailemin dedikodusunu bile yapti abartip. Belkide karsilik vermek lazim, haklisin.
Hiçbir zaman susma 4 yıl sustum . Herşeyıne sustum .
Değişen birşey olmadı .
Artık konusuyorum . Yine olmazsa en azından konustum derım .

Görüşmek istemiyorsanız görüşmeyin, bunda çokta büyütülecek bir durum yok.
Yaşanan kırgınlıklar, olumsuz durumlar belli ki sizi karşı tarafa soğutmuş.
Mesafeli olun ve görüşmeniz gerektiği kadarıyla görüşün.

başkaları her gün de görüşür o onların ilişkisidir.
Aralarındaki iletişimle alakalıdır.
Kendinizi kıyaslamanıza ve kendinizde anormallik aramanıza gerek yok.

Tabi ki de haklısın .
Ama karşımdakı benım sevdiğim insanlara ki bu insanlar onun yegenlerı onlara laf sayınca sessiz kalamam . Direk lafımı sokuyorum ve çekılıyorum .
Bu gune kadar hep sesszi kaldım . Hatta bana yapılanlara çoğu kişi sessiz kaldı . Taki ben yeter artık dıyene kadar butun sülale toplandı kv konuştu.
Eğer karşındakine haddini bildirmezsen kendını hep doğru olarak görüyor .

Bir gun o susarsa bende emınım pek umursamam.
:KK15:
evet gerçekten susmazsan doğru olarak görüyor ama ben öyle umursamazlık seviyesine gelmişim ki bırakıyorum doğru görüyor kendini eninde sonunda hesaplaşacağımız bir yer var nasılsa ;) görümcem 1 yaş küçük benden benim 5 yıl önceki halimde bile değil prenses ya :D henüz bekar inşallah zorlanmaz kv o evlenince. çeker ondan gibi geliyor ama inşallah çekmez kendileri tek kız çocuğu diye gereksiz şımarttılar

• Beğen
gorusup mutsuzmu olurum onuda bilmiyorim aslinda, sadece cok ozensizler , deger verip gorusmuyorlar gibi geliyor bana.
Yeni tasindik ve bikac kez gelin buyrun dedik gelmediler, cocuk oldu yine falanca zaman gelin bekleriz dedik gelmediler. Demekki istemiyorlar diycem artik.
PEKİ EŞİN DEMİ GÖRÜŞMÜYOR, ONLARIN SAMİMİYETİ NASIL YADA SİZ DE Mİ GİDİP GELMİYORSUNUZ

PEKİ EŞİN DEMİ GÖRÜŞMÜYOR, ONLARIN SAMİMİYETİ NASIL YADA SİZ DE Mİ GİDİP GELMİYORSUNUZ
Esim normal arar konusurlar, zaten yakinda oturmuyoruz ayda yilda bir gidince beraber gidiyoruz. Ona ilgisiz gelmiyorlardir muhtemelen, sikayet ettigini duymadim hic. Son davetlerden sonra gelmediklerinde oda biraz bozuldu sanki ams.

tam derdimi dökmelik bir konu olmuş benim için.

benim hiç bir sorunum yoktur kendileri ile normalde.

Ama yıllarca farklı şehirdeki evime kırk yılın başı geldiler, sürekli bizi davet ettiler.
Biz de sık sık gittik ama misafir gibi ağırlanmadık hiç bir zaman.

Şimdi de yurt dışındayız, telefonda torunlarım gelsin, onlara neler neler yapıcam, siz orada bulamıyorsunuzdur size şunu yapıcam bunu yapıcam, börekler açacam :kk77:gidince de kuru fasulye pilav:işsiz: Evet burada hiç kuru fasulye yok kv ciğim, ne iyi düşündün:olamaz:

Sinir oldum gene :KK34:

Niye insan evine misafir gelince menude biraz degisiklik yapmaz mi? Ben yaparim, gordugum normal insanlarda yapar ki biz yilda bir falan anca gideriz.

valla ben de böyle düşünüyorum.

örneğin benim kv min geçen hafta akraba günü vardı, tek başına 4-5 çeşit şey yaptı, telefonda sayıyor, bunu yaptım şunu yaptım. Yani güne gelen misafire yapıp da yılda bir gelen oğluna torunlarına yapamıyorlar mı? Ama yapınca geline yapıyor oluyorlar sanırım, bilemiyorum ben de sebebini, ama gerçekten sinir bozucu bir durum, yaşadığım için iyi anlıyorum.

tam derdimi dökmelik bir konu olmuş benim için.

benim hiç bir sorunum yoktur kendileri ile normalde.

Ama yıllarca farklı şehirdeki evime kırk yılın başı geldiler, sürekli bizi davet ettiler.
Biz de sık sık gittik ama misafir gibi ağırlanmadık hiç bir zaman.

Şimdi de yurt dışındayız, telefonda torunlarım gelsin, onlara neler neler yapıcam, siz orada bulamıyorsunuzdur size şunu yapıcam bunu yapıcam, börekler açacam :kk77:gidince de kuru fasulye pilav:işsiz: Evet burada hiç kuru fasulye yok kv ciğim, ne iyi düşündün:olamaz:

Sinir oldum gene :KK34:
kimisinin mizaci oyleymis, her gelene pasta borek olmazmis. Bilemiyorum.
Bizde bu seneye kadar turtdisindaydik ve ayni dutim vardi, kuru fasulye kismi yani. Onuda yengeden bekliyolardi ustelik, aksam yemegi nerde yiyecegimiz belli degildi, oyle asalak gibi yasadik her gidisimizde. Yada benden yaomami bekliyolardi heralde jetlag halimle

gorusup mutsuzmu olurum onuda bilmiyorim aslinda, sadece cok ozensizler , deger verip gorusmuyorlar gibi geliyor bana.
Yeni tasindik ve bikac kez gelin buyrun dedik gelmediler, cocuk oldu yine falanca zaman gelin bekleriz dedik gelmediler. Demekki istemiyorlar diycem artik.
Siz Çağırmışsınız gelmemiş. Büyük kavgalar tartışmalar olmamış. Sorun yok diyeceğim ama. Bebeği görmeye de mi gelmediler doğduktan sonra? Hadi sizi sevmiyorlar diyelim torunu da mı merak etmiyorlar.
Belki ilk doğumunuzda lohusayken yaşadığınız tartışmalardan dolayı uzak duruyorlardır. Ayrıca herkes öyle gün aşırı görüşmüyor. Ben annemi bile bazen her gün atayamıyorum ki, kayınvalidemi bazen haftada 1.
Arayın bayramdan bayrama da çok geç ama arada bir arayın bırakın onlar aramasın , torunlar sizi soruyor deyin bakalım ne diyecekler

valla ben de böyle düşünüyorum.

örneğin benim kv min geçen hafta akraba günü vardı, tek başına 4-5 çeşit şey yaptı, telefonda sayıyor, bunu yaptım şunu yaptım. Yani güne gelen misafire yapıp da yılda bir gelen oğluna torunlarına yapamıyorlar mı? Ama yapınca geline yapıyor oluyorlar sanırım, bilemiyorum ben de sebebini, ama gerçekten sinir bozucu bir durum, yaşadığım için iyi anlıyorum.

Bizimkilerin yapisi bu birazda sanirim, gun yapip misafir agirladiginida gormedim hic. eltimler yapiyor sanirim o isleri oda kurtulmus oluyor.

Siz Çağırmışsınız gelmemiş. Büyük kavgalar tartışmalar olmamış. Sorun yok diyeceğim ama. Bebeği görmeye de mi gelmediler doğduktan sonra? Hadi sizi sevmiyorlar diyelim torunu da mı merak etmiyorlar.
Belki ilk doğumunuzda lohusayken yaşadığınız tartışmalardan dolayı uzak duruyorlardır. Ayrıca herkes öyle gün aşırı görüşmüyor. Ben annemi bile bazen her gün atayamıyorum ki, kayınvalidemi bazen haftada 1.
Arayın bayramdan bayrama da çok geç ama arada bir arayın bırakın onlar aramasın , torunlar sizi soruyor deyin bakalım ne diyecekler

Kim bilir belkide o zmnki sorunlari dusunuyordur bilemiyorum. Ama evt iki ay oldu felmediler ki onlarin evden cikmasi hele baska bir sehre gitmeleri buyuk olay
Benim icimden aramak hic gelmiyor esim arayinca konusuyorum bazen. Soguklugu gidermek icin onlar bisey yapmadikca bende yapmiyorum.

kimisinin mizaci oyleymis, her gelene pasta borek olmazmis. Bilemiyorum.
Bizde bu seneye kadar turtdisindaydik ve ayni dutim vardi, kuru fasulye kismi yani. Onuda yengeden bekliyolardi ustelik, aksam yemegi nerde yiyecegimiz belli degildi, oyle asalak gibi yasadik her gidisimizde. Yada benden yaomami bekliyolardi heralde jetlag halimle

ya işte :)
siz gelin diyoruz, tabi masraf bahane edip gelmiyorlar,
biz de tatillerimizden kısıp gidiyoruz,
aynen yoldan gelmişiz 2 çocukla bir de,
akşam sofrası hazır değil,
yani o zaman ben neden 2 çocuğumla çile çekiyorum ki,
ben de masrafı şunu bunu bahane edeyim, bahane çok nasılsa,
yine de biz aile bağları kuvvetli olsun diye hava şartını, yorgunluğu, masrafı, çocuklarla yolculuk stresini hiç birini bahane etmiyoruz.
hani normalde güleryüz tatlı dil yeter diyen biriyimdir, ama telefonda kendisi beklentiyi yükseltiyor. Torunlarıma ben neler yapıcam diyor, e be kadın 1-4 yaş çocuklara en uygun menü kuru mu buldun yani, ben çok kızıyorum ve eşime de söylüyorum. Onun ailesi elbette mesafe koyacak değil ama ben bu şekilde devam edecekse çocuklarımla çile çekmeye hiç niyetim yok, elbet giderim bir iki günlüğüne ama tatilimi de mahvedemem.

Back
X