• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimin ailesiyle gorusmuyorum

Bizimkilerin yapisi bu birazda sanirim, gun yapip misafir agirladiginida gormedim hic. eltimler yapiyor sanirim o isleri oda kurtulmus oluyor.

sana neyse de torunları için özel bir şey yapmıyorsa huyu budur falan diyemiyorum ben ya, çok kızıyorum.
kk genel olarak beklentiyi sıfırla diyor bu konularda, tamam beklentiyi sıfırlayalım da karşı tarafın beklentileri ne olacak. sen onları yapmaya çalışırken sen de ister istemez bekliyorsun.

ya işte :)
siz gelin diyoruz, tabi masraf bahane edip gelmiyorlar,
biz de tatillerimizden kısıp gidiyoruz,
aynen yoldan gelmişiz 2 çocukla bir de,
akşam sofrası hazır değil,
yani o zaman ben neden 2 çocuğumla çile çekiyorum ki,
ben de masrafı şunu bunu bahane edeyim, bahane çok nasılsa,
yine de biz aile bağları kuvvetli olsun diye hava şartını, yorgunluğu, masrafı, çocuklarla yolculuk stresini hiç birini bahane etmiyoruz.
hani normalde güleryüz tatlı dil yeter diyen biriyimdir, ama telefonda kendisi beklentiyi yükseltiyor. Torunlarıma ben neler yapıcam diyor, e be kadın 1-4 yaş çocuklara en uygun menü kuru mu buldun yani, ben çok kızıyorum ve eşime de söylüyorum. Onun ailesi elbette mesafe koyacak değil ama ben bu şekilde devam edecekse çocuklarımla çile çekmeye hiç niyetim yok, elbet giderim bir iki günlüğüne ama tatilimi de mahvedemem.
Baya bizim durum gibiymis sizinkide. Gercekten bende misafire on cesit yapip abartmam ama uzak yakin farketmez gelenide agirlarim. Dusun bigun tatli yemedik kvnin evinde, heralde yapmayi bilmiyor diyorum artik.
Yok ama bize geldiklerinde o revaninin ustu pismemis demisti, biliyor olabilir

Hem uzak duruyorum degil aslunda, gorusmuyorum dedim ama bunu tepki olarak gorusmuyorum gibi demedim. Gorusemiyoruz, biz gideriz amanda gelmisler gibi bi durum okmaz ki uzakta yasiyoruz ve ayda yilda bir gideriz, onlara gelin deriz gelmezler.
Ilk basta hic abartisiz istekli ve yakindim hepsine ama bilemiyorum yakinlik yada ilgi goremedim, simdi bende uzagim.
Boşver ,mesafeli olmak iyidir .basın ağrımaz .

Back
X