Eşimin ailesiyle ipler koptu,Kötü gelin ilan edildim :(

gerçekten çok huzursuzum.
çok geçimsiz insanlar.
korkuyorum eşimin aklına bişeyler sokarlar,eşimde yine kırgınlık huzursuzluk olmasın diye onlara bişey demez üzülen ben olurum olan bizim aileye olur diye çok korkuyorum.

Ya eski konularınıza bakmadım bilmiyorum ne denli şeyler yaşadınız ama bu anlattıklarınızda görümcenizin neden bunları yaptığı yada kayınvalideniz ve kayınpederiniz bu kadar basit bir sebepten neden sildiği çok muamma geldi...
Yani bir insanı özelikkle evlatlarını bu kadar basit bir sebepten hayatlarından çıkarmak bilmiyorum ama kolay değil..
Yanlış anlamayın ama acaba bu zamana kadar sizin onlara karşı tavrınız nasıldı bu bir patlama mı oldu?
Genelde insan oğludur bir sorun yaşarsın ama hep kendini haklı görürsün ya acaba bu böyle birşeymi?
Sırf eşiniz sizin evinize gidiyor diye red edilmesi şüphe uyandırdı...
Acaba siz yada eşiniz gerçekten masummusunuz bunu irdeledinizmi?
Yada görümceniz gerçekten psikopat ve ona uyan diğer ev halkıda kör diyelim başka açıklaması yok!....

Kim haklı kim haksız orasını ben bilemem.. Tek bir mevzu değil çünkü herkes birbirine dolmuş bir hayli..

Ama takıldığım konu şu ki eşiniz kayın pederinin arabasına biniyor diye alınmış saymış görümceniz.. Eee kendi eşi de aynı şekilde kayınpederinin arabasına binmiyor mu ? Hatta evlerinde kalıyor ? Ebette kalabilir ama görümceniz bunu ters görüyorsa kendi kocasına da yaptırmamalı.. Çelişkili bir durum..

Her iki aileye de eşit davranılması gerektiğini düşünenlerdenim..

Yüzyüze olmayan iletişimi maille kurmaya çalışmak ve klavyenin verdiği rahatlıkla bir hayli saydırmak ta hiç iyi olmamış..

Allah kolaylık versin , huzursuzluk zor..

Son düzenleme:
ne kadar cahil insanlar...silin bizi nedemek sanki dünyanın en kötü suçunu işlediniz onlara.

büyük olmak ana baba olmak kardeş olmak bu mudur kıskançlık fessatlık hazmedememezlik..

görümceyide allah bildiği gibi yapsın...

çok gıcık oldum...

kaynanam kendisi eşime söylemiş.semra sizi kıskanıyor,ben bu kadar sanmıyordum ama çok kıskanıyor demiş.o kız herşeyi takıyor her zaman bizim aile olsun,gelin bizden çıkmasın,annesine bir gidiyorsa bize on gelsin derdinde.kız takıntılı.ailesi o ne derse onu yapıyor.o yüzden bu kadar basit sebepler onlar için silinecek şey oluyor.kukla olmuşlar çünkü.
gerçekten bir dediklerini iki etmem,laf sokmalarına karşı hep susarım.asla kötü sözüm olmadı.bu halde bile eşime soruyolarmış gelmek istemiyormuydu bize bilmem ne.ne yapıyorumda böyle düşünüyolar anlamıyorum.
eşimin ailesine nasılsak kendı ailemede öyleyiz bundan emin olabilirsiniz.
görümcemin pskopat oldugu doğru.herkes benım dediğimi yapsın diye şımarıklık ediyor.hasta diyede millet boyun egiyor.

kendi eşi kayınbabamlardan çıkmıyor.keza görümcem haftanın 2 günü en az,annesnde kalıyor.kaynanasıda üst katında hemen ugrarsa beş dk ugruyor gözümle görüyorum bunları.
yüzyüze konuşamıyoruz,bagırıp çağırdıgı için benı sindiriyor.o yüzden mail attım bende bi nebze içimdekileri söylerim diye ama hüsran.

Hic merak etme .o gorumceninde gorumcesi olacak o zaman goruruz onu

var zaten,kıza neler söylüyor.gerizekalı aptal salak.yüzüne karşı.
diyorumya hasta diye şımartmışlar oda başlarına çıkmış.

Eşinizi Allah nazarlardan saklasın.Böyle zamanda gerçekten böylesini bulmak zor.Ailesini karşısına almış,haklıya haklı,haksıza haksız diyor.Helal olsun!Eşin görümcene,ailene gereken cevabı verdiği içni sen hiç bir şey deme canım.Demene de gerek oyk zaten.O maile hiç gerek yoktu.Eşin yanında,her şeyi görüyor ve zaten kardeşini suçluyor.Sen bu durumda sessiz kalacaksın,kocana bu konuda bir şey demeyeceksin,onu hoş tutacaksın,güler yüzlü olacaksın,gül gibi geçinip gideceksiniz:)

Anlamadığım aileside nasıl hastalıklı bir kızları olduğunun farkında nedemeye sizi siliyorlar...
Ozaman tek yapacağınız şey olayları artık uzaktan izlemek olsun siz sükunetinizi koruyun ve hiç bir şeye karışmayın nasılsa görümcenizin ali cengiz oyunu başına patlayacaktır, kim iyi kim kötü elbet anlaşılacaktır...
Çoğunluğun dediği gibi sadece izleyin ve bekleyin....

bende öyle yapmayı düşünüyorum artık.ailesiyle belki konuşurum yine mesafeli durarak.ama görümcemle konuşmak istemiyorum artık.

biliyolar kızlarını,30 yaşında pışpışlıyorlar.anlamak zor.evlat sonuçta o haksız olsa bile,ben haksız o haklı olur.

eşinle aranız bozma ve ailesi hakkında da artık tek kelime bile etme..
evet onlar oğullarını bağırlarına basacaklar mutlaka..ama unuttukları bişey var sende o adamın karısısın.ailesisin yani..
ne kadar istemeselerde durum bu..

artık o aileye mesafeni koy ve asla görüşme..hatta arayıp sorma bile..bir kayınvalide ne olursa olsun bidaha buraya gelmeyin dememeli..oğlun yutar belki çünkü annesisin..ama elin kızı sineye çekmez..bunlar kendilerini vazgeçilmez sanmışlar sen sustukça,edepli davrandıkça..

arayıp sorma güzelim koy ağırlığını..sana tenezzül etmeyene senmi tenezzül ediceksin..duyacağını duymuşsun zaten....büyüklük bende kalsın diyipte arayıp hal hatır sorma bence..bırak büyüklükte sende kalmayıversin..herkes bilsin kusurunu ve anlasın hatalarını..

bu kaynanaların kendilerini bulunmaz nimetten sayıp ,gelinlerine çemkirmelerinden, artistlik yapmalarından nefret eder oldum iyice...

iyiki kayınvalidemle görüşmüyorum..o sağ ben selamet :)

herşeyi geç..belki unutursun silersin ama annenin bu olayla uzaktan yakından ilgisi yokken onuda karıştırdığı için özürdilemeli senden..

annesinin kızı ne demek ? o kimin kızı..

oda annesinin kızı...

Son düzenleme:
allah görümcene vicdan versin. bir söz varya ' üveye etme özünde bulursun , geline etme kızında bulursun ' diye.aynen öyle sen sessiz kal elbet hak yerini bulur.

eşin kavga etmiş takma ve takılma bu duruma, her işte hayır vardır. birgün gelir sana görümcen sarardı, sen kötü olurdun. oğullarını affederlerde seni affetmezlerdi. oh iyi olmuş, başında ağrımaz.

sadece eşine kesinlikle yorumda bulunma anlatırsa dinlersin

aynen öyle,ki anneme laf sokmasına bile yeri geldi sustum.telefon görüşmemizde bunu söyledim anneme bile laf sokuyorsun susuyorum sabrım taştı dedim.cevap şu; sen benım anneme saygılı olmak zorundasın kaynanan o senın,ama ben senın annene saygılı olmak zorunda değilim.
ölürmüsün öldürümüsün.

öncelikle geçmiş olsun peki gerçektende anne baba demiyormusun?

görümcenizin de hatası var ama eşinizin hatta sizin de hatanız var
eşiniz ne olursa olsun bağırıp çağırıp emir veremez kalk yardım et diye
ayrıca o nasıl laftır kardeşe ş..siz flan yakışır mı ya evli barklı insana
sonra siz ne demeye mail atıyorsunuz olayı büyütmüşsünüz
yarın bir gün oğullarını alırlar yanlarına görümcen de mailleri kopyalar okutur
görürsün gününü o zaman kötü gelin olman yakın benden söylemesi
senin ara bulman gerekirken boş yere aranı bozmuşsun
görümcen biraz büyütmüş olayı ama bağırması flan gururu inciliği için yapmış olabilir
yada aranızda farklı sorunlarda olabilir bilemiyorm

öncelikle geçmiş olsun peki gerçektende anne baba demiyormusun?

diyemiyorum,o kadar pskolojık baskı uyguluyorlarkı benımde içimden gelmiyor,çabalıyorum ama bunlar böyle yaptıkça çabalarımda boşa gidiyor.

eşim sakin bile davrandı aslında,biz 1 hafta görümcmler 4 gün kalacaktık.bir gün durabildi ortalıgı karıştırdı hemen.ailesini gaza getirip beyınlerını yıkadı adım gibi eminim.bız ıstermıydık mutsuz huzursuz ayrılalım.ama o kız bunu sagladı herkesı mutsuz etti.inanın çok daha beter bi insan.kendısıde olmayacak laflar edıyor bize.
annem babam sizi şımarttı bi yerleriniz kalkıyor diyor resmen utanmaz.
ben iyi davrandıgım halde kötü gelın oldum şu saatten sonrada iyi demesinler zaten.iyilikten maraz doguyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…