Eşimin ailesiyle konuşması bile artık beni delirtiyor

yorgun_38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
601
0
66
İstanbul
Selam hanımlar, artık içime dert oluyor nedense eşimin ailesiyle konuşması bile beni delirtiyor acaba diyorum devamlı benim arkamdan konuşmalarından dolayı mı bunu hissediyorum çünkü 3 yıllık evliliğim boyunca kaynanamda görümcemde eşimle nezaman konuşsa ya arkamdan atıp tuttular ya eşimi bana karşı doldurmaya çalıştılar şimdiyse eşimin onların adını anmasını dahi istemiyorum isimleri anıldığında nefesim daralıyor sinir ahrbi yaşıyorum tabi sonrasını tahmin edersiniz akıl verin hanımlar ben bunu nasıl yenerim nasıl bu duygulardan kurtulurum :14:

sen eşinle iyi ol sen eleştirme kaynananları eşin o zaman senin yanında olur onların fesat olduğunu düşünür. Onlarada kız sizin için ağzını açmazken siz onu çekemşyorsunz der iş ağırlığını korumaktan geçer eşin hep senin yanında olur kendini parçalamana gerek yok ağırlığınla ezersin insanları

sen eşinle iyi ol sen eleştirme kaynananları eşin o zaman senin yanında olur onların fesat olduğunu düşünür. Onlarada kız sizin için ağzını açmazken siz onu çekemşyorsunz der iş ağırlığını korumaktan geçer eşin hep senin yanında olur kendini parçalamana gerek yok ağırlığınla ezersin insanları

çenemi tutabilsem canım :27: çenemi tutamadığım için sonunda tartışıyoruz haklarında bişey demiyorum ama onlar benim için söyleyecek bişey buluyorlar bu da beni delirtiyor tabi sonunda bende konuşuyorum ah şu çenem :37:

uğraşmak canını sıkar sadece eşin sen fesatsın diye düşünür. Erkekler böyle çünkü ailesi evlenince kıymete biner bişey diyince sen kötü olursun ama susarsan eğer senden önce atlar seni savunur. Tecrübeyle sabit canım.

bence hiç kimse için eşinizle huzurunuzu bozmayın..
siz görüşmezsiniz olur biter...
benimde şu aralar eşimin ailesiyle sorunlarım var ama eşimin onlardan bahsetmesini yada görüşmesini engelleyecek hakkı bulamam kendimde..
fazla tepki veriyorsunuz siz görüşmeyin,konuşmayın ama bırakın eşinizi kendi ailesiyle birlikte olsun..

Son düzenleme:
uğraşmak canını sıkar sadece eşin sen fesatsın diye düşünür. Erkekler böyle çünkü ailesi evlenince kıymete biner bişey diyince sen kötü olursun ama susarsan eğer senden önce atlar seni savunur. Tecrübeyle sabit canım.

önceden susuyordum canım eşimde gelip senin hakkında böyle diler şöyle dediler diyordu tab zamanla doldu birikti bunlar bende 3. yılın sonunda artık kendime hakim olamaz oldum suç bende mi acaba anlamıyorum inan hem bilip arkamdan konuşulduğunu hemde susmak artık çok ağır geliyor

bence kimse için eşinle huzurunuzu bozmayın..
siz görüşmezsiniz olur biter...
benimde şu aralar eşimin ailesiyle sorunlarım var ama eşimin onlardan bahsetmesini yada görüşmesini engelleyecek hakkı bulamam kendimde..
fazla tepki veriyorsunuz siz görüşmeyin,konuşmayın ama bırakın eşinizi kendi ailesiyle birlikte olsun..

arkamdan konuşulmadığını bilsem canım rahatlıcam ama hep söylenen sözler kulaklarımda çınlıyor sen nasıl başediyosun bu durumla :26:

arkamdan konuşulmadığını bilsem canım rahatlıcam ama hep söylenen sözler kulaklarımda çınlıyor sen nasıl başediyosun bu durumla :26:
benimde canım çok sıkılıyor bu durumlara
eşime söyledim zaten ailenle görüşmek istemiyorum diye
Allahtan anlayışlı bir insan saygı duyuyor düşüncelerimi..
kendisi hergün görüşür ailesiyle ama ben ne ararım nede sorarım tıpkı yabancı gibiyiz..
benimde arkamdan konuşuluyor oda yetmezmiş gibi direkt yüzüme söylenenlerde oluyor..
ama ben hiç bir zaman onlar için yada başkaları için eşimle huzurumu bozmam..

Bnde konusmuyorum ne kaynana ne gorumce on teker nere giderse arka tekerde oraya:):):)

Evet bnim icimdende hep geciyor acaba arkamdn ne konustular faln diye ama inanki boyle hayat
Gecmez Ève geldiginde acaba diyerek sinir hastasi olmkdn baska birisime yaramazdi onlarin gayeside
Bu zaten evde huzursuzluk yaratmk bnde bunu yapmiyorum

Nekadar guzel esime orage bnm hakiimda ileri geri konuduluyor Ève gelince guler yuzlu gitti diye surat yapmayn
Bir es:):):):)

Bn ikici sikki sectim inanki evimden huzursuzluklar kavgalar sona erdi

Amannnn konussunlar konustular diye neolduki bna aksine kaybetmedim kazandim

önceden susuyordum canım eşimde gelip senin hakkında böyle diler şöyle dediler diyordu tab zamanla doldu birikti bunlar bende 3. yılın sonunda artık kendime hakim olamaz oldum suç bende mi acaba anlamıyorum inan hem bilip arkamdan konuşulduğunu hemde susmak artık çok ağır geliyor

eşin mi gelip annemler arkandan şunu şunu diyorlar diye söylüyor sana? çok garip bu..peki onlar senin hakkında olur olmaz şeyler söylüyorsa eşin neden birşey yapmıyor? gelip sana anlatması,seni doldurması hiç doğru değil..onun ailesi ama bak yine sen kötü olmuşsun..keşke "anne iyi de olsa kötü de olsa o benim eşim,hakkında tek birşey demeyin" diyebilseymiş sen şimdi böyle nefret dolu olmazdın..

bence bırak konuşsun telde,sonuçta annesi,ablası..engelleyemezsin,boşver..sen muhatap olmazsın olur biter..bırak bol bol günahını alsınlar,ne güzel işte :)

eşin mi gelip annemler arkandan şunu şunu diyorlar diye söylüyor sana? çok garip bu..peki onlar senin hakkında olur olmaz şeyler söylüyorsa eşin neden birşey yapmıyor? gelip sana anlatması,seni doldurması hiç doğru değil..onun ailesi ama bak yine sen kötü olmuşsun..keşke "anne iyi de olsa kötü de olsa o benim eşim,hakkında tek birşey demeyin" diyebilseymiş sen şimdi böyle nefret dolu olmazdın..

bence bırak konuşsun telde,sonuçta annesi,ablası..engelleyemezsin,boşver..sen muhatap olmazsın olur biter..bırak bol bol günahını alsınlar,ne güzel işte :)

işte erkek idare etmesini bilecek muhtemelen eşin 30 lu yaşlarda daha toydurki hala dengeyi oturtamamış asla laf taşımaması lazım kendi kaşınır

işte erkek idare etmesini bilecek muhtemelen eşin 30 lu yaşlarda daha toydurki hala dengeyi oturtamamış asla laf taşımaması lazım kendi kaşınır

kesinlikle katılıyorum..onlar konuşurken dinleyip sonra da eşe yetiştirmek yerine çok güzel susturabilir onları..bence temel sorun erkeklerin bu konuda arabulucu olamaması.

onlar rahat tabii..üzülen,dert eden hep kadın nasılsa.

Son düzenleme:
bence rahatsız olduğunu çok belli etme .erkekler annelerine pek bir düşkün oluyorlar yani annesini sürekli ona şikayet edersen annesini koruyacaktır eminim .bırak gitsin annesine .bu kayonvalidelerinde bu tutumu beni hasta ediyor madem biricik oğlunu paylaşamıyorsun evlendirme .evlendirene kadar uğraşırlar evlendikten sonrada sürekli karışırlar ara bozmaya çalışırlar.

Eşin çok değişik bir insan..Gelip sana "annemler senin hakkında bunu bunu dediler" diye tek tek anlatıyor mu?

O zaman onları sustursun, ya da bunları sana hiç duyurmasın..

Açıkçası tam olarak ne yapmaya çalışıyor anlamadım ben..

sen bunları eşinden duyunca kv dene ''bana bunları söylemişsiniz neden'' diye sormadınmı hiç
hep böylemi oldu
onlar seni eşinle çekiştirdiler
eşinde dedikodu meraklısı gibi gelip sana anlattı öylemi
ben olsam onlardan önce eşimden nefret ederdim
hem seni savunamıyo hemde oturup anlatıyo pehh :19:

Eşin ailesiyle konuşmak isterse sen yanında olmadığın zamanlarda da konuşur..
Önemli olan eşinin ailesi senin ardın atıp tutarken seni savunması ve konuşulanları da sana anlatmaması..
Kimbilir senin onlar hakkında anlattığını da onlara anlatıyordur arada laf taşıyan erkek ne kadar itici evlerden ırak Yarabbi..:20:

ahhh erkekler ahhhhh,bir de kadınlara dedikoducu derler.resmen ailesinin dedikodusunu yapıyor ama eminimki konu sahibinin söylediklerini de ailesine anlatıyordur:50:

ahhh erkekler ahhhhh,bir de kadınlara dedikoducu derler.resmen ailesinin dedikodusunu yapıyor ama eminimki konu sahibinin söylediklerini de ailesine anlatıyordur:50:

Bende böyle düşünüyorum..Ama tuhaf olan taraf o zaten..
Bir insan eşi ve ailesi arasında niye laf taşır ki?
Eşiyle ailesinin arası bozulsa bundan ne gibi bir çıkarı olacak?
Zararı yine kendisine..

ablacım konu sahibinin eşini tabii tanımıyoruz ancak bugün annesinin söylediklerini eşine yetiştiren bir adam yarın da eşinin söylediklerini annesine anlatabilir..bu yüksek ihtimal böyle..

Bende böyle düşünüyorum..Ama tuhaf olan taraf o zaten..
Bir insan eşi ve ailesi arasında niye laf taşır ki?
Eşiyle ailesinin arası bozulsa bundan ne gibi bir çıkarı olacak?
Zararı yine kendisine..

ablacım konu sahibinin eşini tabii tanımıyoruz ancak bugün annesinin söylediklerini eşine yetiştiren bir adam yarın da eşinin söylediklerini annesine anlatabilir..bu yüksek ihtimal böyle..

geneli böyledir.bir tarafınkini anlatıyorsa diğer tarafın söylediğini de anlatıyorlar.sonunu düşünemiyorlar nedense:50:

Back
X