Eşimin ailesiyle konuşması bile artık beni delirtiyor

haklısınız belkide anlatıyor tam bilmiyorum buarada hayır sormadım bana böyle böyle diyormuşsun demedim kaynanama çünkü yüzgöz olmak istemiyorum hastalık ruhlu bir kadın kafasında kuran sonrada ben yapmışım gibi bana bağırıp çağıran mesela dimiii sen istemedin göndereceğim çekirdeği evine!!! gibi böyle tuhaf huyları var önce kurar sonrada ben yapmışım gibi bağırır çağırır ben bu kadınla yüzgöz olayım mı ne dersiniz ahnımlar yada bu kocayı ne yapayım :47:

haklısınız belkide anlatıyor tam bilmiyorum buarada hayır sormadım bana böyle böyle diyormuşsun demedim kaynanama çünkü yüzgöz olmak istemiyorum hastalık ruhlu bir kadın kafasında kuran sonrada ben yapmışım gibi bana bağırıp çağıran mesela dimiii sen istemedin göndereceğim çekirdeği evine!!! gibi böyle tuhaf huyları var önce kurar sonrada ben yapmışım gibi bağırır çağırır ben bu kadınla yüzgöz olayım mı ne dersiniz ahnımlar yada bu kocayı ne yapayım :47:

kv.le uğraşma o zaman
onlarla mesafeli ol tavrını belli et sadece
ama sen eşini düzelt
ya beni onlara karşı savun yok savunamıyosanda gelip bana anlatma de
hayır gidip cevap da veremiyosun insan deli olur..
tavrını net bir şekilde belli et
söylenerek ,kv.leri kötüleyerek konuşma, üzüntünü ve rahatsız olduğunu anlat sadece
umarım adam olur eşin çok tuhaf doğrusu:50:

Yorguncum yapacağın şey çok basit aslında..eşine diyeceksin ki "annenin ya da ablanın hakkımda söylediği hiçbir olumsuz şeyi bilmek,duymak istemiyorum.bundan sonra sakın bana anlatma.eğer rahatsız oluyorsan sen susturacaksın onları" diyeceksin..ve asla eşinin yanında onun ailesini kötülemeyeceksin.umursamaz davran,bırak artık ne yaparlarsa yapsınlar.sen onları umursadıkça daha da abartırlar.

Yorguncum yapacağın şey çok basit aslında..eşine diyeceksin ki "annenin ya da ablanın hakkımda söylediği hiçbir olumsuz şeyi bilmek,duymak istemiyorum.bundan sonra sakın bana anlatma.eğer rahatsız oluyorsan sen susturacaksın onları" diyeceksin..ve asla eşinin yanında onun ailesini kötülemeyeceksin.umursamaz davran,bırak artık ne yaparlarsa yapsınlar.sen onları umursadıkça daha da abartırlar.

Aynen böyle demelisin... Kadesa :16:

Eşin farkında mı resmen laf taşıyor sana, kimseye laf taşımak yakışmaz ama bir erkeğe hiç yakışmıyor. :19:

Ya şöyle bir bakıyorum da hep erkek tarafı sorun çıkarıyor.. Cıddenn...

Nedir bu tutumları.Ayyyyyyyyyy allahtan erkek evlatları varr evlendırmeselerdı ozaman bu kadar kıymete bınecekse...Koynunda besleseydı..Sonra demezlermı evladımın murvetını gormeden olmek ıstemem... Palavraaaaaaaaaaa :24::24::24::24:

Selam hanımlar, artık içime dert oluyor nedense eşimin ailesiyle konuşması bile beni delirtiyor acaba diyorum devamlı benim arkamdan konuşmalarından dolayı mı bunu hissediyorum çünkü 3 yıllık evliliğim boyunca kaynanamda görümcemde eşimle nezaman konuşsa ya arkamdan atıp tuttular ya eşimi bana karşı doldurmaya çalıştılar şimdiyse eşimin onların adını anmasını dahi istemiyorum isimleri anıldığında nefesim daralıyor sinir ahrbi yaşıyorum tabi sonrasını tahmin edersiniz akıl verin hanımlar ben bunu nasıl yenerim nasıl bu duygulardan kurtulurum :14:

ben de yaşadım benzer şeyleri. benim konuşmasını istememe sebebimse, kv. ve kaynımın sürekli eşimin bi şekilde moralini bozup her konuşmdan sonra eşimin ortalama 1 hafta suratı asık ve moralsiz gezmesiydi. ve onların söylediklerini duydukça da deliriyordum(farklı şehirlerdeyiz ya, sürekli buraya gelin, taşının, istifa et, özelde çalış, senden uzakta ölüyoz bitiyoz vs...). en son eşime dedim allah rızası için benim yanımda konuşma, onlara sevgim saygım bitiyor dedim. eşim de bunu yaptı, bu sefer de bende merak başladı, acba ne konuştular vs diye. sonra bunlar bu konulardan pes edince ben de duruma alışınca takmamaya başladım. onların demesiyle olmuyor bazı şeyler diye düşündüm, sen de bunu düşün. onlar seni kötüleyince eşinle aranız kötü olmuyorsa evliliğinizi etkilemiyorsa takma bu kaar.

aldırmıycaksın görmezlikten gelceksin kv ve görümceni.ayrıca eşine ailesi hakkında iyi yada kötü bişey demiceksin.dedigin taktirde surat asıp cıngar çıkarırsan.bunlar yol su elektrik olarak sana dönecektir.

Bnde konusmuyorum ne kaynana ne gorumce on teker nere giderse arka tekerde oraya:):):)

Evet bnim icimdende hep geciyor acaba arkamdn ne konustular faln diye ama inanki boyle hayat
Gecmez Ève geldiginde acaba diyerek sinir hastasi olmkdn baska birisime yaramazdi onlarin gayeside
Bu zaten evde huzursuzluk yaratmk bnde bunu yapmiyorum

Nekadar guzel esime orage bnm hakiimda ileri geri konuduluyor Ève gelince guler yuzlu gitti diye surat yapmayn
Bir es:):):):)

Bn ikici sikki sectim inanki evimden huzursuzluklar kavgalar sona erdi

Amannnn konussunlar konustular diye neolduki bna aksine kaybetmedim kazandim

yorguncum...ilk tanıstıgımızda bırbırımıze destek olacagımıza soz vermıstık.ama kelin ilacı olsa ılk kendi basına surermıs.ben de akıl erdiremiyorum artık. bu arkadas guzel yazmıs.bıraz sakınlesmekte fayda var canım arkadasım korkuyorum artık 1 hafta içinde 3 ayrılma hıkayesi duydum yakın tanıdıgım kısıler bunlar.bir an once esinle ciddi bir konusma yap ve sonrasın da beklemeye gec.biraz stratejı...nasıl olur bilmiyorum ama...sen basarırsın... neleri aşmadın kı...

Son düzenleme:
olumlu yada olumsuz tek kelime bile söyleme canım....
onlardan bahsettiği zaman cevap verme başka sok laf araya..
ilgilenmediğini belli etmiş olursun...
o telefonda onlarla konuşurken fln sen git bulunma orda...
banyoya git mutfağa git işin varmış gibi davran...
ben öyle yapıyorum eşim onlardan bahsetmiyo artık benim yanımda...

tek tek cevap vermek isterdim hanımlar ama netimde sorun var düşüyorum devamlı kusura bakmayın ne olur inşllh söylediklerinizi yaparım çünkü isimlerini duymak bile benim delirmeme neden oluyor demek ki diyorum artık bende bişeyler birikmiş nezaman eşimle kavga etmicem buyüzden desem hep aynı şey oluyor ve biz kavga ediyoruz üzülüyorum bu duruma mücadele ediyorum 3 yılda kaç defa boşanmaya kalktık ama aslında seviyoruz birbirimizi eşim bilerek mi yapıyor yoksa ağzından mı kaçırıyor ailesinin benim hakkımda söylediklerini anlam veremiyorum keşke söyledikleriniz iyice aklıma yer etsede şu çenemi tutsam ve artık mutlu olsam :14:

Back
X