Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eş ailesi kim oluyor da kendi ailenle görüşmene karışıyor? Özür dileyerek, HOŞT diyorum.Eşimin ailesiyle problem yaşadığım için onlarla bir süre görüşmek istemediğimi eşime söyledim. Başta beni haklı bulduğunu tepkimi göstermem gerektiğini savundu. Fakat şimdi sen aileni görmeye tek gidiyorsun ama ben tek gidemem ben senden dolayı ailemle görüşemiyorum diyor eşim. Ama hakkına tepkini göster arkandayım demiştim diye hatırlattığım da ise sen benim aileme gelmezsen bende senin ailenle görüşme diyor. (Ailesi sürekli onlara gidip gelmemizi istiyor, benim artık evlendiğim için aileme çok sık gitmemi istemiyor ve sürekli arayıp naptıpımı nerde olduğumu kontrol ediyorlardı ve onlara her gittiğimizde benim annem babam kardeşlerim hakkında ileri geri konuşuyorlardı bi kaç kez eşimde bende uyardık fakat her görüşmemizde bir öncekinden ileri gittiler. Ve belli aralıkları da sürekli bir hediye istekleri para istekleri oluyordu.Savunmaları da yaşlı olduklarıymış. En son hamilelik haberimi süpriz olarak söylemeye gittik ve bende artık bende anneyim demiş bulundum. Eşimin annesi de sen anne değilsin anneyim diyip durma o kelimeyi kullanma diyip üzerime geldi ve yine her zaman ki gibi annemle kırkıştı. Bu olayda tuzu biberi oldu ve artık en azından bir süre görüşmek istemediğimi eşime söyledim o da haklı bulmuştu ve en sok kandilde babasını aradığımda beni engelledikleini öğrendim. Ama şu an işler tersine dönüyor gibi)
Sizce nasıl bir duruş sergilemeliyim. Eşimle aram açılıp olaylar farklı yerlere de gitsin istemiyorum ama bir süre eşimin ailesini de etrafımda istemiyorum
Sanırım gerçekten dediğiniz gibi benim sinir olduğumu bilip bundan zevk alıyorlarBunlar sizi didiklemek icin evine istiyor. Madem sizden memnun degiller dogan torun torba da yok ortada daha niye gelinin kv evine gelmemesi problem oluyor. Yok illa o gelin eve gelecek ve ona laf sokulup ego tatmini yapilacak
Malesef bi de iyi babaanne dede tribine girerlerYaşlılar ama telefonda engellemeyi biliyorlar :)))
Lütfen çizdiğiniz sınırı koruyun, geri adım atmayın. Bunun doğumu var, lohusalığı var, var da var. Şimdikinden hasa hassas ve daha kırılgan olacağınız dönemler olacak, bu durumu kullanmaları için onlara fırsat vermeyin.
Bebek doğunca da hiç utanmadan, sıkılmadan sevmek için ölür biterler![]()
Herkes kendi ailesi ile görüşsun öylesi insanlarla görüşüp niye ömrünü heba ediyorsun kiEşimin ailesiyle problem yaşadığım için onlarla bir süre görüşmek istemediğimi eşime söyledim. Başta beni haklı bulduğunu tepkimi göstermem gerektiğini savundu. Fakat şimdi sen aileni görmeye tek gidiyorsun ama ben tek gidemem ben senden dolayı ailemle görüşemiyorum diyor eşim. Ama hakkına tepkini göster arkandayım demiştim diye hatırlattığım da ise sen benim aileme gelmezsen bende senin ailenle görüşme diyor. (Ailesi sürekli onlara gidip gelmemizi istiyor, benim artık evlendiğim için aileme çok sık gitmemi istemiyor ve sürekli arayıp naptıpımı nerde olduğumu kontrol ediyorlardı ve onlara her gittiğimizde benim annem babam kardeşlerim hakkında ileri geri konuşuyorlardı bi kaç kez eşimde bende uyardık fakat her görüşmemizde bir öncekinden ileri gittiler. Ve belli aralıkları da sürekli bir hediye istekleri para istekleri oluyordu.Savunmaları da yaşlı olduklarıymış. En son hamilelik haberimi süpriz olarak söylemeye gittik ve bende artık bende anneyim demiş bulundum. Eşimin annesi de sen anne değilsin anneyim diyip durma o kelimeyi kullanma diyip üzerime geldi ve yine her zaman ki gibi annemle kırkıştı. Bu olayda tuzu biberi oldu ve artık en azından bir süre görüşmek istemediğimi eşime söyledim o da haklı bulmuştu ve en sok kandilde babasını aradığımda beni engelledikleini öğrendim. Ama şu an işler tersine dönüyor gibi)
Sizce nasıl bir duruş sergilemeliyim. Eşimle aram açılıp olaylar farklı yerlere de gitsin istemiyorum ama bir süre eşimin ailesini de etrafımda istemiyorum
AyrilEşimin ailesiyle problem yaşadığım için onlarla bir süre görüşmek istemediğimi eşime söyledim. Başta beni haklı bulduğunu tepkimi göstermem gerektiğini savundu. Fakat şimdi sen aileni görmeye tek gidiyorsun ama ben tek gidemem ben senden dolayı ailemle görüşemiyorum diyor eşim. Ama hakkına tepkini göster arkandayım demiştim diye hatırlattığım da ise sen benim aileme gelmezsen bende senin ailenle görüşme diyor. (Ailesi sürekli onlara gidip gelmemizi istiyor, benim artık evlendiğim için aileme çok sık gitmemi istemiyor ve sürekli arayıp naptıpımı nerde olduğumu kontrol ediyorlardı ve onlara her gittiğimizde benim annem babam kardeşlerim hakkında ileri geri konuşuyorlardı bi kaç kez eşimde bende uyardık fakat her görüşmemizde bir öncekinden ileri gittiler. Ve belli aralıkları da sürekli bir hediye istekleri para istekleri oluyordu.Savunmaları da yaşlı olduklarıymış. En son hamilelik haberimi süpriz olarak söylemeye gittik ve bende artık bende anneyim demiş bulundum. Eşimin annesi de sen anne değilsin anneyim diyip durma o kelimeyi kullanma diyip üzerime geldi ve yine her zaman ki gibi annemle kırkıştı. Bu olayda tuzu biberi oldu ve artık en azından bir süre görüşmek istemediğimi eşime söyledim o da haklı bulmuştu ve en sok kandilde babasını aradığımda beni engelledikleini öğrendim. Ama şu an işler tersine dönüyor gibi)
Doğru söylüyorsunuz evet kurtulduğuma bakayımHerkes kendi ailesi ile görüşsun öylesi insanlarla görüşüp niye ömrünü heba ediyorsun ki
Çok şanslısınızHiçbir güç beni o aileyle görüştüremezdi. Bunların çok daha azını yapmış kv ile irtibatı kestim merhaba merhabayız. Eşim de ben senin ailene gelmiyorum demedi asla sağolsun hak verdi. Ona da dedim mevzu böyle olacaksa bu tepkimden dolayı misilleme yapacaksan veya annenle görüşmediğim için gönül koyacaksan bu iş bitsin. Yok dedi ve bitti. aksini de yapmadı. Hak vermek böyle olur. Sınırı çizin
Malesef bi de iyi babaanne dede tribine girerler
Tamam görüşme ailemle ben tek görüşürüm de kestir at tartışmaEşimin ailesiyle problem yaşadığım için onlarla bir süre görüşmek istemediğimi eşime söyledim. Başta beni haklı bulduğunu tepkimi göstermem gerektiğini savundu. Fakat şimdi sen aileni görmeye tek gidiyorsun ama ben tek gidemem ben senden dolayı ailemle görüşemiyorum diyor eşim. Ama hakkına tepkini göster arkandayım demiştim diye hatırlattığım da ise sen benim aileme gelmezsen bende senin ailenle görüşme diyor. (Ailesi sürekli onlara gidip gelmemizi istiyor, benim artık evlendiğim için aileme çok sık gitmemi istemiyor ve sürekli arayıp naptıpımı nerde olduğumu kontrol ediyorlardı ve onlara her gittiğimizde benim annem babam kardeşlerim hakkında ileri geri konuşuyorlardı bi kaç kez eşimde bende uyardık fakat her görüşmemizde bir öncekinden ileri gittiler. Ve belli aralıkları da sürekli bir hediye istekleri para istekleri oluyordu.Savunmaları da yaşlı olduklarıymış. En son hamilelik haberimi süpriz olarak söylemeye gittik ve bende artık bende anneyim demiş bulundum. Eşimin annesi de sen anne değilsin anneyim diyip durma o kelimeyi kullanma diyip üzerime geldi ve yine her zaman ki gibi annemle kırkıştı. Bu olayda tuzu biberi oldu ve artık en azından bir süre görüşmek istemediğimi eşime söyledim o da haklı bulmuştu ve en sok kandilde babasını aradığımda beni engelledikleini öğrendim. Ama şu an işler tersine dönüyor gibi)
Eşiniz niye tek gidemiyormuş ben oraya takıldım. Tek gidemiyorsada anası ağzını tutacak bir zahmet. Ne demek sen anne değilsin, anne olsanız ona ne olmasanız ona ne. Gitmeyin eşinizde sizin ailenizle görüşmemekle tehdit ediyorsada gelmesin olayı olduğu gibi ailenize anlatın. Boş ver be geldim yetmez mi diyin illada damdı özledik demezler bence. Çocuğunuz doğsun onlar yalvarsın gelip biraz sevelim diye.Eşimin ailesiyle problem yaşadığım için onlarla bir süre görüşmek istemediğimi eşime söyledim. Başta beni haklı bulduğunu tepkimi göstermem gerektiğini savundu. Fakat şimdi sen aileni görmeye tek gidiyorsun ama ben tek gidemem ben senden dolayı ailemle görüşemiyorum diyor eşim. Ama hakkına tepkini göster arkandayım demiştim diye hatırlattığım da ise sen benim aileme gelmezsen bende senin ailenle görüşme diyor. (Ailesi sürekli onlara gidip gelmemizi istiyor, benim artık evlendiğim için aileme çok sık gitmemi istemiyor ve sürekli arayıp naptıpımı nerde olduğumu kontrol ediyorlardı ve onlara her gittiğimizde benim annem babam kardeşlerim hakkında ileri geri konuşuyorlardı bi kaç kez eşimde bende uyardık fakat her görüşmemizde bir öncekinden ileri gittiler. Ve belli aralıkları da sürekli bir hediye istekleri para istekleri oluyordu.Savunmaları da yaşlı olduklarıymış. En son hamilelik haberimi süpriz olarak söylemeye gittik ve bende artık bende anneyim demiş bulundum. Eşimin annesi de sen anne değilsin anneyim diyip durma o kelimeyi kullanma diyip üzerime geldi ve yine her zaman ki gibi annemle kırkıştı. Bu olayda tuzu biberi oldu ve artık en azından bir süre görüşmek istemediğimi eşime söyledim o da haklı bulmuştu ve en sok kandilde babasını aradığımda beni engelledikleini öğrendim. Ama şu an işler tersine dönüyor gibi)
Aiyy travmalarimi hatırladım kv de aynı benim bir toplanırlar herkesin arkasından konuşurlar damatlar dunurler bir kere babam yurt dışında çalışıyor diye yabancı kardeşlerim olduğunu söylemişti çok komik bir şaka yapmış gibi mal gibi kalmıştım eşim susturmustu yine söyleyip gülmeye devam ediyordu gorumcelerime soyledigimde onlar da annelerine bir şey diyememislerdi ben hassas bir insanım kaldıramıyorum diyor ama agzindan hiçbir laf düşmüyor herkese herşeye bir şey söyler ben de eşime beni artık yüzyüze getirme dedim kabul etti bakalım göreceğiz bayramlar falan nasıl olacak torununu özledim diye tutturursa nasıl olacakEşimin ailesiyle problem yaşadığım için onlarla bir süre görüşmek istemediğimi eşime söyledim. Başta beni haklı bulduğunu tepkimi göstermem gerektiğini savundu. Fakat şimdi sen aileni görmeye tek gidiyorsun ama ben tek gidemem ben senden dolayı ailemle görüşemiyorum diyor eşim. Ama hakkına tepkini göster arkandayım demiştim diye hatırlattığım da ise sen benim aileme gelmezsen bende senin ailenle görüşme diyor. (Ailesi sürekli onlara gidip gelmemizi istiyor, benim artık evlendiğim için aileme çok sık gitmemi istemiyor ve sürekli arayıp naptıpımı nerde olduğumu kontrol ediyorlardı ve onlara her gittiğimizde benim annem babam kardeşlerim hakkında ileri geri konuşuyorlardı bi kaç kez eşimde bende uyardık fakat her görüşmemizde bir öncekinden ileri gittiler. Ve belli aralıkları da sürekli bir hediye istekleri para istekleri oluyordu.Savunmaları da yaşlı olduklarıymış. En son hamilelik haberimi süpriz olarak söylemeye gittik ve bende artık bende anneyim demiş bulundum. Eşimin annesi de sen anne değilsin anneyim diyip durma o kelimeyi kullanma diyip üzerime geldi ve yine her zaman ki gibi annemle kırkıştı. Bu olayda tuzu biberi oldu ve artık en azından bir süre görüşmek istemediğimi eşime söyledim o da haklı bulmuştu ve en sok kandilde babasını aradığımda beni engelledikleini öğrendim. Ama şu an işler tersine dönüyor gibi)
Allah yardımcınız olsun size de en iyisi herkesin tek gitmesi sanırımSakin merhamet etme.. çocugunuz sağlıkla doğduktan sonra anneliğin üzerinden de çeşitli hakaretler duyabilirsin ve insan o zaman kaldiramiyor. Ben eşimin annesi babasıdır diye merhamet ettim her ziyarete gittigimizde iyilikle gidiyorum hani belki iyi geciniriz diye ama olmuyor iki hafta kendime gelemiyorum sonra eşimle tartışıyoruz bizim huzurumuz kaçıyor geri kalan rahat rahat uyuyor. 11 ay oldu oğlum doğalı olmuyor bı de benim kv ayilip bayılıyor elimde kalacak bir gün cidden kimse karismasa hak iddia etmese çok güzel geçiniyoruz eşimle en son ben de artık dayanamıyorum gözümü kararttim yani nolcaksa olsun ben kötü hissettikce oğlumla ilgilenemiyorum kendi ailem olsa tanimam
Herkes kendi ailesi ile gorussun şimdiden rahat edersin