Eşimin ailesiyle sorunlarım var

inş arkadaslar çünkü olmayacak böyle çok bunalmış durumdayım ev hapsinde gibiyim zaten gidecek arkadasım da yok ALLAHtan burası varda size içimi döktüm. cok sağolun

Aynen bence de katılıyorum sana.biz bu evden çıkmayı düşünüyoruz.madem öyle altınları verin bizde başka ev alıcaz deyin.ama bunu eşin söylicek tabi.sen değil.Arka planda kalmaya devam.

ben hiç karışmıyorum o hallediyor sağolsun ancak kendi kulağımla duydum sana vermıycem onları dedi esime istemıyoruz gerçi onlarada yar olmaz o altınlar

İnsan taktığı bileziği istermi yaa bilezik o gelinin namusudur..
İsticektin takmasaydın..
sizde ben gibi yüzgöz olmuşsunuz..
Olacak olan şuu sürekli bu kavgalar gündeme gelicek ara ara laf sokucaklar..
Duymamazlığa gelirde geçinirseniz problem olmaz..
Siz sustuğunuzda sorun çıkaramazlar..
Ama karşılığını verdiğinizde iş uzar giderr (yok istemiyodumda sevmiyodumda nerden bela oldun başımıza gibi gibi gibi)
Susmakda kendini ezdirmektir yani sindirilmektir..
Mezhep ayrımı felan onlar haddim değil yorum yapamam durumu bilmediğimden..
İnşallah olay uzamazda orda kalır büyümez..
Ama çok yanlış ver aldıklarımızı diyip onları vermeniz..
Atsaydınızda vermeseydiniz valla utansınlar söyleyin sizde her yerde taktıklarını geri istediler diye ayıplasın herkez..
Ne insanlar var..

ne hakla vermiyor ki, onu anlamadım ben?
Borç olarak alamdılar mı??

ilk başta vermedim zaten ancak kaç defa rahatsız edip beni değil eşimle konuşuyor kayınpederim ama ben dedim yeter alsınlarda başına çalsınlar eşimde o sinirle verdi lanet olsun altınlara deyipte yoksa kavga ettiler o yüzden

Takibe alırlar tabi, almazlar mı.. Evlerinde oturuyorsun ya, herşeye hakları var..
Sen de umursamayacaksın, çıkacaksın keyfince.. Kocanla senin arandaki bir konu bu, kime ne.. :82:

Benim bir arkadaşım kayınvalidesinin üst katına yerleşti evlenince.. Evlenmeden önce kızın arabası vardı. Ama o k.validesi kızın arabasını dolamıştı diline. Az sinir etmezdi arkadaşımı..

Yok efendim kapıda hazır arabası varmış, oğlan işe gidince atlayıp gidiyormuş, nereye gittiği belli değil. .Zehir hafiye, camdan bacadan gelin dikizliyor..

Son düzenleme:

O altınları almadan asla çıkma bence evden..
"Eden bulur", "altınlar onlara da yar olmaz" falan boş laf bunlar.. Polis çağırıp zorla evden atacak halleri yok.. Ettikleri 3-5 lafa da kulak asmam ben olsam, "verin altınımı çıkayım" derim..

Öfkeyle kalkıp zararla oturma arkadaşım, onları da arkandan "oh olsun" diye güldürme..

Haksızlık karşısında hakkınızı aramak sünnettir.. Hadis-i şerif var bu konuda..

ya düşünüyorumda bizde erkek annesi olunca bizde mi böyle yapıcaz gelinlerimize ..yok böyle birşey ya

ya düşünüyorumda bizde erkek annesi olunca bizde mi böyle yapıcaz gelinlerimize ..yok böyle birşey ya

Ben erkek annesi dğeilim, ama yapmam herhalde diye düşünüyorum.
Bir kere kimsenin boynundaki kolyesine, rızkına el uzatmam. İster gelinim olsun, ister dostum, ister düşmanım.. Kul hakkıdır, korkarım..

cnm bencede maddi durumunuz düzeldigi an,cikin o evden..benimde seninkine benzer bi sorunum var....seninki kadar olmasada..benim kayinpederde aldi altinlarimi..borc olarak..3 yildirda vermiyor..h a bugün ha yarin diye beni erteleyip durdu..bizde onlarin evinde oturuyoruz(ama kayinpederimgil bize cok uzak oturuyo)..kac defa söz verdi,ama geri vermedi..en son benim annemin bana verdigi bilezigide alinca ben onu sildim...su an konusmuyorum kayinpederimle(kaynanamla aram cok iyi sükür)
eve,yani kendi evine sokmuyorum adami(evimden cikin da diyemiyo..alahtan o kadar utanma duygusu var)...torununu göstermiyorum...onlara gitmiyoruz....altinlari verdigin gün,torununu görebilirsin dedim....cezalandiriyorum kendimce..napiyim..benide bu noktaya getirdiler...sizde bence eger durumununuz müsaitse cikin onlarin evden,vde kontaktini kes onlarla..konusma,suratlarina bakma..nasilsa esinde seni destekliyo..(benimde esim benim yanimda sükür..kendi babasini eve almiyorum,sesini cikartamiyo hakli oldugum icin)

Sen k.pederinden uzak olduğun için şanslısın. Aynı binada olsan zor olurdu.
Saygılı da bir adam herhalde, sen izin vermeden zorla evine giremez belki, ama sizi çıkartabilirdi evden.
Herhalde k.pederin imkansızlıktan veremiyor borcunu ?

Ay her yer aynı delireceğim yahuDüğünden sonra altınların peşine düşmese şu aileler
Sende gir bir işe bence çıkın o evden evden çıkarırız ne demek ya kendi evladına diyor bunu Allah sabır versin

evet kendi oğluna diyor hatta ........................ler bile dedi bizim için eşim benim yerime cevap verdi bunların hepsine ben sadece 1 kere tartıstım bana dedi ben seni sevmiyorum bende dedim bende seni sevmıyorum bu saatten sonra bunu duyunca cıktı evine

O altınlar, kadının hakkıdır. Kul hakkıdır. Bu hakka girenin durumu çok zor. Zaten hep böyleler, gelinin taktığı altında hep gözleri olur. gelinin yediğinde, giydiğinde hep bişey ararlar. Can gırtlağına çıksın, bu sefer gelin çok kötü. Oğulları ellerinde ya, öf.hemen dolmuşa bindirirler. Zaten şöyleydi, zaten böyleydi.
Kaynana kanser, görümce ülser diye boşa dememişler. Bak bekle şimdi, etme bulma dünyası. Görümcene de altın takılacak. Onlar da emin ol elinden alınır. O zaman kaynanan kendi kızı için nasıl kıyameti koparıyor gör bak.
Yaa, sonuçta durum bu. kendi kızları kıymetli, gelinleri çöp tenekesi.
Sinir oldum şimdi. Allah yardımcın olsun. :18:

aynen dediğin gibi canım bende onu beklıyorm bakalım kendı kızına yapılınca ne olacak .bende duyumlar alıyorum benım görümcem kendı görümcesi tarafından terslenmış ..eden bulur dıye bı laf var çok doğru valla

Sevmezse sevmesin bırak kendini üzme şu insanlar için ikinizde çalışın ödeyin borçlarınızı önemli olan huzurdur evde senin altınlarını alarak çok büyük hata yapmış kul hakkı onlar bir şekilde onlardan çıkar merak etme onlara kalmaz o paradan hayırda gelmez onlara altın için üzme canını bende yeni evliyim hiç bir şeyim kalmadı önemli olan huzur Allahtan eşin senin yanında bu yönden şanslısın

hiçbirinde gözüm yok şu borçlar olmasaydı hemen yarın çıkardık amma hemen mümkün oluyor malesef

kovmaz olurmu çoktan kovuyor zaten hiç yalnız oturmamı ıstememıstı evlendıkten sonra 8 ay beraber oturdum kendısı sabah erkenden kardesıne oturmaya gıderdı onun yatağını bıle toplardım ama daha fazla dayanamadım indim aşağı ama huzur vermediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…