Eşimin ailesiyle sorunlarım var

bence evden hiç çıkma. onlar istedi diye kendini zoramı sokacaksın. onlar yüzsüz ise sende yüzsüz ol. böyle insanlara bu hak.

çıkmasına çıkmam ama huzurum yok ne yapabılırımkı baska her aksam dır dır

haklısın arkadaşım ama bunlar sizi pes ettirmeye çalışıyolar. evden çıkarak onların ekmeğiine yağ sürmüş olacaksınız. öyle de böyle de hep siz sıkıntı çekeceksiniz. ne bileyim walla işiniz zor. allah sana kolaylık onlarada insaf versin.

amin arkadasım sağol

yok daha neler neden bileziklerini verdinki kızlarına ne alacakalrsa alsınlar. ne kadar saçma bir olay olmuş. eşin gitmiyorsa sen hiç gitme nedne gidiyorsun ki. eşin halletsin herşeyi evden çıkartırlarmış çıkın sizde kiraya bir dahada uğramayın bakalım ne olacak. allah döndürür dolaştırır siizn elinize düşürür. benimde kaynanam kavga çıkartıp benim evden gitmemi çok bekledi ama biz eşimle hiç ayrılmadık evden de çıkmadım. meeğr kadın altınalrı alıp diğer oğlunu everecekmiş miş. şimdi onuda evlendiremiyor sanki bize masraf yapmış gibi. bileziklerimde kendi bileziklerim onların aldıkları değil. sakın ha eşinle onlar için tartışma bile siz yuvanıza bakın. 2 odalı bir yere geçin rahatınıza bakın. bakalım kızları gelip bakacakmı bir eşiklerini süpürmeyecek.

Arkadaşların söylediklerinin altına imzamı atarım. Sonuna kadar direneceksin. Duyma, dinleme. Çok üstüne gelinirse, ''Etme bulma dünyası, bugün bana yaparsın, yarın başına gelir'' de çık işin içinden. Kul hakkı adamı, dünyada ahirette ondurmaz. Bunu da ekle. Benim de eşimin de hakkı olan eve kaynımı oturrtular. Bir yılda boşandı. İkinci kez evlendirip aynı eve koydular gene boşandı. Bu sefer büyük görümcem, (daha önce borç meselesinde anlatmıştım) borcumuz çok diye aynı eve geçtiler, borçları ikiye katlandı, hacizler macizler...Velhasılı kocam çalıştı, bunlar sefa sürecez derken, dert büyüdü değirmen taşı gibi oldu. Kul hakkı bu, mazlumun duası ile Allah arasında perde yoktur canım kardeşim. Sen, evliliğinin tadını çıkar. Bırak, hem senin günahlarını yüklensinler, hem de vicdan azabını çeksinler. Sana dokunmaz bile. Fazla azanın hasmı Allahtır.

ALLAH herşeyi görüyor canım kim haklı kim haksız biliyor .

haklisin aslinda saygili..ama bunu yaptiktan sonra gözümden düstü..öncesinde aslinda cok iyidik..baba-kiz gibi..ama bana bunu yapmasi beni cok kirdi...parasi yokmus,olunca vericekmis bilezikleri...öyle diyo...e paran yoksa niye aliyosun ödeyemeyecegin seyleri degil mi?

Allahm ne insanlar var yaa.Sen büyüksün Ya Rabbimmm..Çok zor bu işler çoookk..İstediğin kadar iyi ol çıkıyor sorun..Ama altını almakta neyin nesi.Ne terbiyesizlik.İnsan utanırr yaa..Allah yardımcınız olsun canım çok üzüldüm senin adına

ve bencde arkadaşların dediği gibi Allaha havale et.ne demişler alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.kavga etmek cevap vermek yerine sus.yani sus dediysem uğraşma takma.Rabbim er yada geç çıkarır acısını.kimsenin yaptığı kötülük yanına kar kalmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…