eşimin ailesiyle sorunlarım

merhaba öncelikle yeni üyeyim ve nereden başlamalıyım bilmiyorum ben 1 yıllık evliyim ve evlendiğimizin günden hatta öncesinden eşimin ailesiyle özellikle annesiyle sorunlarımız var bizim gezmemiz biryerlere gitmemiz benim aileme gitmemiz onu rahatsız ediyor sürekli yalan söylemek zorunda kalıyoruz çünkü öğrendiğinde bana gelmiyorsunuz gezin ne haliniz varsa görün o karına sözünü geçirip getiremiyosun gibi hatta bazen küfürlü bir çok sözünü işitiyoruz eşim bana cevap verdirtmiyor kendisi konuşmaya anlatmaya çalışıyor ama anlamıyor bu seferde eşimle biz tartışma boyutuna geliyoruz o hep bana gelsinler benle gezsinler biyere gitmesinler istiyor anne gününde hediye aldık pandemi var diye girmeyelim dedik halbuki onları düşündük ama girmedik diye kapıdan kovdu eşim yine susturdu kendısı halletmeye çalıstı ama yine bişey değişmiyor ben ne yapmam gerek bilmiyorum kimseye anlatamıyorum eşime anlatınca boşver diyor kapattırıyor ama benim içimde birikiyor ne yapmalıyım nasıl bi çözüm bulmalıyım
Eğer eşiniz durumun farkında olmasaydı çözmek için uğraşmanız mantıklı olurdu ya da eşinize durumu anlatmaya çalışmanız ama şuan gerek yok çünkü eşiniz her şeyin farkında. Bence hiç uğraşmayın. Zamanla alışmasını bekleyin. Bu arada kv yalnız mı yaşıyor, çocuk tek çocuk mu?

merhaba öncelikle yeni üyeyim ve nereden
anlatmiyor zaten saklıyoruz baya internette aman resim koyma annem görür aman sorarsa soyleme sorun çıkmasın soruyo naptınız nerdesiniz ben ailemden bukadar gittiğim gezdiğim yeri saklamadım böyle yaptıkca ben sıkılıyorum sinir oluyorum evliyiz ama annesinden saklıyoruz herşeyi
[/QUOTE
siz neden sormuyosunuz açık açık derdin ne diye? 1 çekilir 2 çekilir 3. ye dayanılmaz yani.]

Böyle çok yıpranırsınız bir yerden sonra eşinizle bu sebepten tartışmalarınızın dozu artar ve tahammül seviyeniz yıldan yıla azalır.
Ve en çirkin tarafı da ağzına geleni sayıp sonra duygu sömürüsü yaparak aradan sıyrılabilmesi. Bi kere bu konuda saygı sınırını aşmaması için eşinizin sınırları net çizmesi lazım madem sizi karıştırmıyor susturuyor annesini de susturacak.
Bu eziyeti kadının kadına yapması da çok üzücü. Gelinlerini kumaları gibi gören kv ler var toplumumuzun sosyal yapısında var bi sıkıntı geçmişten gelen ama hala yıkılabilmiş değil görüldüğü gibi.
Ben de tek çocuğum demek istediniz sanırım...
Tek erkek çocuk olunca, bazı şeyler iyice abartılıyor. Allah sabır versin.
Evet bende tek çocuğum demek istedim malesef ama benm ailemde böyle bisey yaşamadım yaşamadım o yüzden zaten çok rahatsız edici bir hal aldi

Eşim boşver cevap verme diyor ben bisey desem biliyorum ben suclu olcam artik muhattap almamaya karar verdim direk bisey soylersede sakinligmi bozmadan cevabini vericdm yoksa hic bisey degismiycem bugun esim konustu boyle yapma bak o benm karim evliligmizi bozcaksin diye anlamiyor beni takmis kafasina aramiyor beni diyo sorun oymus simdide boyle yaptigin icin ben aratmiyorum dedi falan ama yok kadin anlamiyor

Eşim boşver cevap verme diyor ben bisey desem biliyorum ben suclu olcam artik muhattap almamaya karar verdim direk bisey soylersede sakinligmi bozmadan cevabini vericdm yoksa hic bisey degismiycem bugun esim konustu boyle yapma bak o benm karim evliligmizi bozcaksin diye anlamiyor beni takmis kafasina aramiyor beni diyo sorun oymus simdide boyle yaptigin icin ben aratmiyorum dedi falan ama yok kadin anlamiyor
valla 3 günlük dünya. kimseyi kafanıza takmayın verin ağzının payını.

Back
X