merhaba öncelikle yeni üyeyim ve nereden başlamalıyım bilmiyorum ben 1 yıllık evliyim ve evlendiğimizin günden hatta öncesinden eşimin ailesiyle özellikle annesiyle sorunlarımız var bizim gezmemiz biryerlere gitmemiz benim aileme gitmemiz onu rahatsız ediyor sürekli yalan söylemek zorunda kalıyoruz çünkü öğrendiğinde bana gelmiyorsunuz gezin ne haliniz varsa görün o karına sözünü geçirip getiremiyosun gibi hatta bazen küfürlü bir çok sözünü işitiyoruz eşim bana cevap verdirtmiyor kendisi konuşmaya anlatmaya çalışıyor ama anlamıyor bu seferde eşimle biz tartışma boyutuna geliyoruz o hep bana gelsinler benle gezsinler biyere gitmesinler istiyor anne gününde hediye aldık pandemi var diye girmeyelim dedik halbuki onları düşündük ama girmedik diye kapıdan kovdu eşim yine susturdu kendısı halletmeye çalıstı ama yine bişey değişmiyor ben ne yapmam gerek bilmiyorum kimseye anlatamıyorum eşime anlatınca boşver diyor kapattırıyor ama benim içimde birikiyor ne yapmalıyım nasıl bi çözüm bulmalıyım