Eşimin Ailesiyle Sorunlarım

canım bir sene çok uzun zaman zaetn insan lohusayken bunalımlı olurmuş çok mu uzak oturuyorlr ki yanında kalacaklarmış arada gidip gelsinler de kalmak da ne demek hemde 1sene :26:

canım bir sene çok uzun zaman zaten insan lohusayken bunalımlı olurmuş çok mu uzak oturuyorlr ki yanında kalacaklarmış arada gidip gelsinler de kalmak da ne demek hemde 1sene :26:

biz yozgattayız kaynanamlar ankarada canım.kaynanamdan şimdiye kadar hiç bir anlayış görmediğim için bundan sonrada görmem zaten.hemde kayınbabamda var.ben ne yapıcam ya.doğumdan sonra herşeyi dört dörtlük yapmam gerekiyorki oda bunu görsün ve gitsin.heer dakika laf sokuyor gelsede bir iş yapmıyor moralimi bozuyor bide gelip daha çok başıma iş çıkaracak yani.

off allah kolaylık versin yaa. valla okurken içim daraldı benimde başıma gelir diye korkuyorum. benimkiler laf etmesede bişey demesede uzun uzun kalıyolar ve bana daral geliyor yavaş yavaş. allahım sen hepimize sabır ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…