Ne derse desin muhattap bile olma. Anne baba da bir yere kadar. Hiç sevmem işsiz gibi sürekli eve gelmek isteyen misafirleri. Elbet sen davet edersin onlar gelmek ister ama bir sınırı olur. Eskiler öyleydi evet bizde de en az 20 kişi gelirdi ama ben 7 yaşımda bile annemle kavga ettim yeter çocukları odama dalıyor ben ilgilenmek zorunda kalıyorum diye

Savaşı kazandım gelemiyorlar

Ve çekirdek aileden gelsende gelmesende normal değil ki covid in olduğu bir dönemdeyiz yani. Birde sanki senin işin gücün gelen misafirlere hizmet etmek temizlik yapmakmış gibi davranması yok mu bu koca ve kayınvalidelerin cidden sinirimi bozuyorlar. Siz yine sabırlıymışsınız ben kavga ederdim ikisiyle de şahsen. Ayrıca kayınvaliden madem bu kadar çok seviyor her gün kalabalık misafiri o davet etsin o hizmet etsin. Bence arayıp haksızmış gibi gönül almak için uğraşmayın çünkü o dedikoduyu siz bu hizmeti yapsanızda devam etttirecek :) Kuzenim teyze oğluyla evlendi teyzesi annesi oldu işte. Kız kadının 15 halısına kadar yıkamış bütün evin işlerini yapıyor her hafta saçma bir şekilde Eskişehir'den köye 3.5 saatlik yolu gidip hizmet ediyor kadına ona rağmen diğer teyzelerini arayıp suratsız iş yapmıyor demiş ben yolardım herhalde onu

DD Yani kötü kötüdür sen ne yapsan senin dedikodunu yapacaktır zaten bahane olmuş sadece.