Eşimin akrabaları

serenityjane

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
250
35
318
.
Arkadaşlar eşimin bütün akrabalarını evime çağırmalı mıyım ya da hangilerini çağırmalıyım. Hepsi aynı şehirdeler ve çok fazla teyzesi, dayısı, halası var. Bir de onların evli çocukları, gelinleri var. Bir yere gittiklerinde genellikle kalabalık gidiyorlar. Ben de çok titiz bir insanım. Bir de çalışıyorum, işe gidiyorum. O kadar insanı ağırlayabilecek bir kapasitede değilim. Fikirlerinizi bekliyorum. Bu arada yeni evliyim ( 3 yıllık)

Arkadaşlar eşimin bütün akrabalarını evime çağırmalı mıyım ya da hangilerini çağırmalıyım. Hepsi aynı şehirdeler ve çok fazla teyzesi, dayısı, halası var. Bir de onların evli çocukları, gelinleri var. Bir yere gittiklerinde genellikle kalabalık gidiyorlar. Ben de çok titiz bir insanım. Bir de çalışıyorum, işe gidiyorum. O kadar insanı ağırlayabilecek bir kapasitede değilim. Fikirlerinizi bekliyorum. Bu arada yeni evliyim ( 3 yıllık)
Ayrım yapamazsınız. Eşiniz hepsiyle görüşüyorsa, evlerine de gittiyseniz hepsinin çagırmaniz gerekir. 3 yıllık evliymişsiniz gerçi başka sehirdeydiniz herhalde simdiye kadar çağirmamişsiniz. Kuzen olayina girmeyin ilk başta büyükleri çağırın .

Sen görünce hepsine nezaketen beklerim buyurun gelin dersin tamaam diyen olursa ayarlayıp gelen olursa misafir edersin zaten görmediğin konuşmadığın birini de özellikle arayıp çağırma gerek yok bence 😀

gelmek isteyen kendi teklif etsin gelsin ya:)
herkesi ayrı ayrı çağırmak ne bileyim.

bende 3 yıllık evliyim de hiç yeni evliyim gibi gelmiyor artık :D

Back
X