Esimin aldatdıgı suphesi butun gun beynimde butun gunumu sinirimi alt üst ediyor nasıl emin ola bilirim yardım lütfen

alsoy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2025
84
12
3
35
esimle bosanmanın esiyinden donduk 4 yıllık evliyiz bir kızımız var .Aldatmakdan baska sorunlarınız oldu fakat hic bir zaman aldatmasını hiss etmedim oyle biri degildi.Simdi bir gece babamlarda kaldıgım zaman yatıyorum diye yalan soyledi aramalarımı her zaman acan biri uyurken bile olsa acmadı.Kardesime dedim beni evime gotur baktum evde yok.gece 3 de geldi aradı guya uyuyormus.Fakat yalan soyledigini soyledim arkadaslarımla bulustum yeni barustık sorun olmasın diye soylemedim dedi.tamam o zaman aradıgını goster dedim grupta yazıstık dedi grupu gosterdi mayıs 17 sinde yazılmıs zaman olunca bulusalım demısler.yemin ediyor inanmıyorum.Severek evlendik hic bir zaman sevgisinden ilgisinden suphe duymadım hep yanımızdaydı olmasa bile arar sorar aramamı acar telefonu hep elimde kızımda suphe cekecek bir sey olmadı sadece o kaybolması aklimi aliyor ise yeni ciktim calisan kadinim isime konsantre olamıyorum kendini üzme yemeyini ye kendine bak seni seviyorum asla oyle bir sey yapmam diyor ama gozlerini kaciriyor ne yapa bilirim gecmiyor icimdeki aci kendisine soyluyorum yakalarsam elimle gozumle asla affetmem kabul edemem kim kabul eder diyor yakalarsan tukur yuzume bosan diyor inanmalimiyim?

Arama kaydı haberleşme var mıydı ?
Eski mayıs 1 ay oncesi var arkadas grupu bulusalım yazmıs fakat sonrası yok aramanı goster ne oldu ben babamlarda kaldıgım gunmu bulustunuzsa aramanı goster arama yok ben oyle bir sey yapmadım atletini corabını degismis afedersiniz iç camasırı degismemis diyor neden o zaman onu degismedim yemin ediyor ama suphe icimde işimde gozlerim dusununce dolup akıyor hic kimseye soyleyemiyorum

Yalan var yalanını affettiniz mi peki ?

Gittiği yerde donunu koklamayacaklar ya, takip et bakalım ama bu konuyu gündeme getirip durursan dikkatli davranır, tilki uykusuna yat takipte kal

Yalan var yalanını affettiniz mi peki ?
Affedemiyorum kabul edemiyorum ben anlayıslı biri degilim diye yeni baristik sorun olmasın diye soylemedigini soyluyor aldatma yok diyor varsa bosanalim kabul edemem diyorum oda bosanmak lafi gecirme senle nefes alıyorum diyor gozlerimin ici nasıl guluyor seni gorunce diyor seni aldatirmiyim diyor elimde kanit yok

sabah ciktigi donla eve geldigi donu mu karsilastirdiniz, nasil bileceksiniz ki ic camasirini degistirip degistirmedigini?
ayrica insanlar sabah evden ciktiklari donla da sevişiyor, kesin bilgi

sabah ciktigi donla eve geldigi donu mu karsilastirdiniz, nasil bileceksiniz ki ic camasirini degistirip degistirmedigini?
ayrica insanlar sabah evden ciktiklari donla da sevişiyor, kesin bilgi
Eve gelib camasır sepetinde corabı atleti var donu yok sayını biliyorum katladıgım diye soyledim ne yapmam lazım deli olucam

Kanitlayamiyor sadece 17 mayıs grup yazısması var 18 temmuz bulusma arada konustuk diyor yeri mekanı hesabu bile soyluyor ama arama yok
bulustugu kisilere sor. gittikleri mekani ögren, muhakkak birsey yiyip ictiler, hesabi kim ödedi nasil odedi? kart ekstresi falan vardir. Bu kadar rahatsiz ediyorsa seni pesini birakma, bunlari iste.

bulustugu kisilere sor. gittikleri mekani ögren, muhakkak birsey yiyip ictiler, hesabi kim ödedi nasil odedi? kart ekstresi falan vardir. Bu kadar rahatsiz ediyorsa seni pesini birakma, bunlari iste.
Yeri mekani arkadaslarının adını yediklerini hesabı soyluyor ben sormadan fakat aynu gune arama yok bir daha boyle bir sey yapmam diyor haber vericem diyor ama aldatma suphesi gecmiyor

Yeri mekani arkadaslarının adını yediklerini hesabı soyluyor ben sormadan fakat aynu gune arama yok bir daha boyle bir sey yapmam diyor haber vericem diyor ama aldatma suphesi gecmiyor
bahsettigi kisiler onayliyor mu? güvenilir insanlar mi? erkek arkadaslarinin eslerine sevgililerine sor gerekirse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…