Arama kaydı haberleşme var mıydı ?zaman olunca bulusalım demısler.
Yokmuş beybi, arama kaydı da grupta bulusma mesajlari da yokmuş, öyle anladim ben ipuclarındanArama kaydı haberleşme var mıydı ?
Olmasa da olur yalan var sonuçta . Ağzına mıcmalıYokmuş beybi, arama kaydı da grupta bulusma mesajlari da yokmuş, öyle anladim ben ipuclarından
Eski mayıs 1 ay oncesi var arkadas grupu bulusalım yazmıs fakat sonrası yok aramanı goster ne oldu ben babamlarda kaldıgım gunmu bulustunuzsa aramanı goster arama yok ben oyle bir sey yapmadım atletini corabını degismis afedersiniz iç camasırı degismemis diyor neden o zaman onu degismedim yemin ediyor ama suphe icimde işimde gozlerim dusununce dolup akıyor hic kimseye soyleyemiyorumArama kaydı haberleşme var mıydı ?
Yalan var yalanını affettiniz mi peki ?Eski mayıs 1 ay oncesi var arkadas grupu bulusalım yazmıs fakat sonrası yok aramanı goster ne oldu ben babamlarda kaldıgım gunmu bulustunuzsa aramanı goster arama yok ben oyle bir sey yapmadım atletini corabını degismis afedersiniz iç camasırı degismemis diyor neden o zaman onu degismedim yemin ediyor ama suphe icimde işimde gozlerim dusununce dolup akıyor hic kimseye soyleyemiyorum
Grup mesajları var 1 ay oncesi bulusalım zaman olunca yazılmıs fakat oyle kalmısYokmuş beybi, arama kaydı da grupta bulusma mesajlari da yokmuş, öyle anladim ben ipuclarından
Gittiği yerde donunu koklamayacaklar ya, takip et bakalım ama bu konuyu gündeme getirip durursan dikkatli davranır, tilki uykusuna yat takipte kalEski mayıs 1 ay oncesi var arkadas grupu bulusalım yazmıs fakat sonrası yok aramanı goster ne oldu ben babamlarda kaldıgım gunmu bulustunuzsa aramanı goster arama yok ben oyle bir sey yapmadım atletini corabını degismis afedersiniz iç camasırı degismemis diyor neden o zaman onu degismedim yemin ediyor ama suphe icimde işimde gozlerim dusununce dolup akıyor hic kimseye soyleyemiyorum
Affedemiyorum kabul edemiyorum ben anlayıslı biri degilim diye yeni baristik sorun olmasın diye soylemedigini soyluyor aldatma yok diyor varsa bosanalim kabul edemem diyorum oda bosanmak lafi gecirme senle nefes alıyorum diyor gozlerimin ici nasıl guluyor seni gorunce diyor seni aldatirmiyim diyor elimde kanit yokYalan var yalanını affettiniz mi peki ?
sabah ciktigi donla eve geldigi donu mu karsilastirdiniz, nasil bileceksiniz ki ic camasirini degistirip degistirmedigini?Eski mayıs 1 ay oncesi var arkadas grupu bulusalım yazmıs fakat sonrası yok aramanı goster ne oldu ben babamlarda kaldıgım gunmu bulustunuzsa aramanı goster arama yok ben oyle bir sey yapmadım atletini corabını degismis afedersiniz iç camasırı degismemis diyor neden o zaman onu degismedim yemin ediyor ama suphe icimde işimde gozlerim dusununce dolup akıyor hic kimseye soyleyemiyorum
Kanitlayamiyor sadece 17 mayıs grup yazısması var 18 temmuz bulusma arada konustuk diyor yeri mekanı hesabu bile soyluyor ama arama yoko gün arkadaslariyla oldugunu kanitlasin.
Eve gelib camasır sepetinde corabı atleti var donu yok sayını biliyorum katladıgım diye soyledim ne yapmam lazım deli olucamsabah ciktigi donla eve geldigi donu mu karsilastirdiniz, nasil bileceksiniz ki ic camasirini degistirip degistirmedigini?
ayrica insanlar sabah evden ciktiklari donla da sevişiyor, kesin bilgi
Aynen1 ay önce görüşelim denmiş, 1 ay sonra dumanla mı haberleşmişler buluşmak için arama kaydı yok mesaj yok, yersen.
Gittiği yerde donunu koklamayacaklar ya, takip et bakalım ama bu konuyu gündeme getirip durursan dikkatli davranır, tilki uykusuna yat takipte kal
bulustugu kisilere sor. gittikleri mekani ögren, muhakkak birsey yiyip ictiler, hesabi kim ödedi nasil odedi? kart ekstresi falan vardir. Bu kadar rahatsiz ediyorsa seni pesini birakma, bunlari iste.Kanitlayamiyor sadece 17 mayıs grup yazısması var 18 temmuz bulusma arada konustuk diyor yeri mekanı hesabu bile soyluyor ama arama yok
Yeri mekani arkadaslarının adını yediklerini hesabı soyluyor ben sormadan fakat aynu gune arama yok bir daha boyle bir sey yapmam diyor haber vericem diyor ama aldatma suphesi gecmiyorbulustugu kisilere sor. gittikleri mekani ögren, muhakkak birsey yiyip ictiler, hesabi kim ödedi nasil odedi? kart ekstresi falan vardir. Bu kadar rahatsiz ediyorsa seni pesini birakma, bunlari iste.
bahsettigi kisiler onayliyor mu? güvenilir insanlar mi? erkek arkadaslarinin eslerine sevgililerine sor gerekirse.Yeri mekani arkadaslarının adını yediklerini hesabı soyluyor ben sormadan fakat aynu gune arama yok bir daha boyle bir sey yapmam diyor haber vericem diyor ama aldatma suphesi gecmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?