- 6 Mart 2024
- 11.010
- 20.965
- 318
Affedemiyorum kabul edemiyorum ben anlayıslı biri degilim diye yeni baristik sorun olmasın diye soylemedigini soyluyor aldatma yok diyor varsa bosanalim kabul edemem diyorum oda bosanmak lafi gecirme senle nefes alıyorum diyor gozlerimin ici nasıl guluyor seni gorunce diyor seni aldatirmiyim diyor elimde kanit yok
Canim gecmis olsun oncelikle ben yasayanlardan sunu gorup ogrendim ki bir kadin suphelenmeye basladiysa o adam net aldatiyordur yani daha aksini gormedim kanitla desen kanitlayamazsin belki ama sonucta ivine o dusunce gelmis neden bunca zaman degilde simdi bi dusun kendi kendine demek ki farkli olan seyler var yani umarim degildir ama bence esin seni aldatiyor yoksa boyle hissetmezdin ki histen de ote bisey zaten cok sacmalik arkadasiyoa bulusan bi adam evliligi bitmesi pahasina durur mu hemen arar arkadasini sana soyletir bence inanma kendini de yormaesimle bosanmanın esiyinden donduk 4 yıllık evliyiz bir kızımız var .Aldatmakdan baska sorunlarınız oldu fakat hic bir zaman aldatmasını hiss etmedim oyle biri degildi.Simdi bir gece babamlarda kaldıgım zaman yatıyorum diye yalan soyledi aramalarımı her zaman acan biri uyurken bile olsa acmadı.Kardesime dedim beni evime gotur baktum evde yok.gece 3 de geldi aradı guya uyuyormus.Fakat yalan soyledigini soyledim arkadaslarımla bulustum yeni barustık sorun olmasın diye soylemedim dedi.tamam o zaman aradıgını goster dedim grupta yazıstık dedi grupu gosterdi mayıs 17 sinde yazılmıs zaman olunca bulusalım demısler.yemin ediyor inanmıyorum.Severek evlendik hic bir zaman sevgisinden ilgisinden suphe duymadım hep yanımızdaydı olmasa bile arar sorar aramamı acar telefonu hep elimde kızımda suphe cekecek bir sey olmadı sadece o kaybolması aklimi aliyor ise yeni ciktim calisan kadinim isime konsantre olamıyorum kendini üzme yemeyini ye kendine bak seni seviyorum asla oyle bir sey yapmam diyor ama gozlerini kaciriyor ne yapa bilirim gecmiyor icimdeki aci kendisine soyluyorum yakalarsam elimle gozumle asla affetmem kabul edemem kim kabul eder diyor yakalarsan tukur yuzume bosan diyor inanmalimiyim?
Canim gecmis olsun oncelikle ben yasayanlardan sunu gorup ogrendim ki bir kadin suphelenmeye basladiysa o adam net aldatiyordur yani daha aksini gormedim kanitla desen kanitlayamazsin belki ama sonucta ivine o dusunce gelmis neden bunca zaman degilde simdi bi dusun kendi kendine demek ki farkli olan seyler var yani umarim degildir ama bence esin seni aldatiyor yoksa boyle hissetmezdin ki histen de ote bisey zaten cok sacmalik arkadasiyoa bulusan bi adam evliligi bitmesi pahasina durur mu hemen arar arkadasini sana soyletir bence inanma kendini de yorma
Aldatma değil de belki başka bişey vardır bilmenizi istemediği. Kumar falan ?esimle bosanmanın esiyinden donduk 4 yıllık evliyiz bir kızımız var .Aldatmakdan baska sorunlarınız oldu fakat hic bir zaman aldatmasını hiss etmedim oyle biri degildi.Simdi bir gece babamlarda kaldıgım zaman yatıyorum diye yalan soyledi aramalarımı her zaman acan biri uyurken bile olsa acmadı.Kardesime dedim beni evime gotur baktum evde yok.gece 3 de geldi aradı guya uyuyormus.Fakat yalan soyledigini soyledim arkadaslarımla bulustum yeni barustık sorun olmasın diye soylemedim dedi.tamam o zaman aradıgını goster dedim grupta yazıstık dedi grupu gosterdi mayıs 17 sinde yazılmıs zaman olunca bulusalım demısler.yemin ediyor inanmıyorum.Severek evlendik hic bir zaman sevgisinden ilgisinden suphe duymadım hep yanımızdaydı olmasa bile arar sorar aramamı acar telefonu hep elimde kızımda suphe cekecek bir sey olmadı sadece o kaybolması aklimi aliyor ise yeni ciktim calisan kadinim isime konsantre olamıyorum kendini üzme yemeyini ye kendine bak seni seviyorum asla oyle bir sey yapmam diyor ama gozlerini kaciriyor ne yapa bilirim gecmiyor icimdeki aci kendisine soyluyorum yakalarsam elimle gozumle asla affetmem kabul edemem kim kabul eder diyor yakalarsan tukur yuzume bosan diyor inanmalimiyim?
Hayır oyle biri degil ama aklıma masaj geldi onuda kabul etmiyor esim sosyal medya kullanmaz capkın biri degil ozel işi var isinden korkuyor bulasıcı hastalıklardan korkuyor benim korktugum bunları goze alıp yaptıysa ya eskiden tanidigi biri yada ciddi ilişkiAldatma değil de belki başka bişey vardır bilmenizi istemediği. Kumar falan ?
Bazen beynin sana oyun oynar. Kafanda öyle olduğunu düşünürsen daha doğrusu öyle olmasından korkarsan beynin sana oyun oynar hep gerçekmiş gibi yansıtır. Yani kısacası seni delirtir. Ya eşini karşına al ciddi ciddi konuş gerekirse tehdit et göz dağı ver yani ağlamadan konuş ikna etsin böyle bişey olmadığına. Ya da maalesef güvenmek zorundasın yoksa çok sinirlerin bozulurHayır oyle biri degil ama aklıma masaj geldi onuda kabul etmiyor esim sosyal medya kullanmaz capkın biri degil ozel işi var isinden korkuyor bulasıcı hastalıklardan korkuyor benim korktugum bunları goze alıp yaptıysa ya eskiden tanidigi biri yada ciddi ilişki
Buluştuğu arkadaşları tanıyor musunuz bir görüşmeniz samimiyetiniz var mı, gerçi birbirlerini korurlar ama habersiz bir zamanda sorma şansınız yok mu , en son ne zaman görüştünüz gibi?
Şuan pek diğer arkadaşlarla iletişim kurmak dışında pek yapılacak birşey yok gibi duruyor.
Takipte kalın, hesap özetlerini , telefonunu filan bir süre takipte kalın.
Malesef bu psikoloji de hoş değil ama en temizi boşanmak başka birşey kalmıyor geriye.
Benim bir kadın olarak erkeklerde anlamadığım şu çünki bir mantığa oturmuyor cidden,şimdi yakalanmaktan bu kadar korktuğun kadını seviyorsundur onu kaybetmemek için yalanlar söylüyorsun,yeminler ediyorsun,yalvarıyorsun ikna ediyorsun tmm ama sevdiğin kadını neden aldatıyorsun o zaman?hani seviyorsun sonuçta zaten bir başkasını istemezsin kimse fiziksel bir durum demesin seven insan cidden başkasına dokunmaz o yüzden aldatıyorsan sevmiyorsundur sevmiyorsan neden yalvarıp yeminler edip kaybetmekten korkuyorsun,kaybetmekten korkuyorsan neden aldatıyorsun hani bir kısır döngü bir tuhaf mantıksız yani bu çok saçma,aldatıpta aldattım diyen zaten mümkün değil olamaz siz hissettiyseniz dikkatli olacaksınız,mesela benim bir kuralım vardır her konu için söylerim,ben öğrenmeden önce söyle,buradan sonrası yakalamak olur suçüstü olur bedeli daha ağır olur.esimle bosanmanın esiyinden donduk 4 yıllık evliyiz bir kızımız var .Aldatmakdan baska sorunlarınız oldu fakat hic bir zaman aldatmasını hiss etmedim oyle biri degildi.Simdi bir gece babamlarda kaldıgım zaman yatıyorum diye yalan soyledi aramalarımı her zaman acan biri uyurken bile olsa acmadı.Kardesime dedim beni evime gotur baktum evde yok.gece 3 de geldi aradı guya uyuyormus.Fakat yalan soyledigini soyledim arkadaslarımla bulustum yeni barustık sorun olmasın diye soylemedim dedi.tamam o zaman aradıgını goster dedim grupta yazıstık dedi grupu gosterdi mayıs 17 sinde yazılmıs zaman olunca bulusalım demısler.yemin ediyor inanmıyorum.Severek evlendik hic bir zaman sevgisinden ilgisinden suphe duymadım hep yanımızdaydı olmasa bile arar sorar aramamı acar telefonu hep elimde kızımda suphe cekecek bir sey olmadı sadece o kaybolması aklimi aliyor ise yeni ciktim calisan kadinim isime konsantre olamıyorum kendini üzme yemeyini ye kendine bak seni seviyorum asla oyle bir sey yapmam diyor ama gozlerini kaciriyor ne yapa bilirim gecmiyor icimdeki aci kendisine soyluyorum yakalarsam elimle gozumle asla affetmem kabul edemem kim kabul eder diyor yakalarsan tukur yuzume bosan diyor inanmalimiyim?
O kadar haklısınız ki bana esini kaparlar yakısıklı dediklerinde bu olaya kadar o oyle biri degil cunki beni kizimi gorduyu zaman gozunun ici guler elimi birakmaz parmak uclarımından open biri nasıl boyle sey yapar aklım almıyor ama suphem her zaman haklı cıkarır beni ama kanıt yok kabul etmiyorBenim bir kadın olarak erkeklerde anlamadığım şu çünki bir mantığa oturmuyor cidden,şimdi yakalanmaktan bu kadar korktuğun kadını seviyorsundur onu kaybetmemek için yalanlar söylüyorsun,yeminler ediyorsun,yalvarıyorsun ikna ediyorsun tmm ama sevdiğin kadını neden aldatıyorsun o zaman?hani seviyorsun sonuçta zaten bir başkasını istemezsin kimse fiziksel bir durum demesin seven insan cidden başkasına dokunmaz o yüzden aldatıyorsan sevmiyorsundur sevmiyorsan neden yalvarıp yeminler edip kaybetmekten korkuyorsun,kaybetmekten korkuyorsan neden aldatıyorsun hani bir kısır döngü bir tuhaf mantıksız yani bu çok saçma,aldatıpta aldattım diyen zaten mümkün değil olamaz siz hissettiyseniz dikkatli olacaksınız,mesela benim bir kuralım vardır her konu için söylerim,ben öğrenmeden önce söyle,buradan sonrası yakalamak olur suçüstü olur bedeli daha ağır olur.
Oluyorum işime odaklanamıyorum cocuguma bakamıyorum dusununce gercekmi diye gozumden yaslar akiyor mental olarak guclu biri olmama ragmenBöyle devam ederseniz sonunda kendinizi hasta edeceksiniz..birşey varsa da önünüze düşer bir şekilde..o zaman ne yapacağınızı düşünürsünüz. Kendinize bu işkenceyi etmeyin artık derim..
Hesabı nakit mi ödemiş?Oluyorum işime odaklanamıyorum cocuguma bakamıyorum dusununce gercekmi diye gozumden yaslar akiyor mental olarak guclu biri olmama ragmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?