Esimin aldatdıgı suphesi butun gun beynimde butun gunumu sinirimi alt üst ediyor nasıl emin ola bilirim yardım lütfen

biraz sabırlı ol bekle illa falso verecektir
Cok sag olun
İki telefonu var bildigim ikiside evde olur gecen yıl degil bu yıl haziran 18 bulusmuslar mayıs 17 sinde qrupa yazılmis bulusma

Anlamayacak bir şey yok, çok basit aslında. Düzen bozmak istemiyorlar, evde işleri yapan birinden olmak istemiyorlar. Mesela donlarını katlayıp yerine koymuştum diyor konu sahibi, boşansalar o iş kime kalacak? Akşam önüne yemeği kim koyacak? Kıyafetlerini kim yıkayıp ütüleyecek? Aldatıp da affet diye yalvaran erkeklerde genel durum böyle.

Haberleşmeyi kanıtla dediğinizde ne yaptı ?

Evet nakit genelde maas kartı tam ceker kullanmaz kart
Bu durumda eşinizden ispat etmesini isteyeceksiniz. Sizi alıp götürecek o mekana, kamera kayıtlarını gösterecek. Başka türlü şüpheniz ortadan kalkmaz. Yapmıyorsa da takip edeceksiniz sessizce artık. Delil bulduğunuz an boşanırsınız.

İşyerinden biriyle buluşmuş olabilir. İş çıkışı beraber gittilerse arama kaydı olmaz tabi. Yalnız ben siz olsam o gruptaki herkese hem de eşlerinin yanında sorardım. Erkekler birbirini son ana kadar korur. Hatta sokaktan geçen bir adam bile hemen anında yalancı şahitlik yapar abi benimleydi der. Bunların içgüdüsü bu. Kendi eşlerine kendi evliliklerine yansırsa anca o zaman satarlar. Ben giderdim kapılarına. Kim organize etti, kim kimi aradı, nerede buluşuldu, evlere hangi saatte dönüldü... Hiç çekinmem çatır çatır sorarım. Karılarının yanında yalancıyı koruyup kollayamazlar direk satarlar. Yalnız bunu yaptıktan sonra eğer aldatmışsa gereken aksiyonu alırım, gülünç duruma düşürmem kendimi.

Aynen öyle varmaya çalıştığım nokta buydu,o yüzden diyorum seven aldatmaz,aldatan sevmiyordur bu yalvarmalar niye o zaman,kendini kandırmadan gerçeği görmek gerekiyor,bu yalvarmalar yakarmalar eşini değil kendini sevdiği için konuya duygusal bir anlam yüklemeden önce bunları bilmek gerekiyor.

Erkeklerin hisleri bizimkilerle aynı değil, biz sevmediğimiz insanlara karşı uyum sorunu yaşarken onlar bunu sadece bir zevk meselesi olarak görüyor.
Seviyor yada sevmiyor farketmiyor sevmedigi insanlada birlikte olabiliyorlar yani.
Evdeki kadina dunya kadar yemin ediyorlar çünkü rahatları bozulacak, donu atleti kim yikayacak yemegi kim yapacak hepsini gectim bu işin birde nafaka boyutu var.
Gerçekten karılarinı sevdikleri icin mi yemin ettiklerini saniyorsunuz.
Bizim bir akrabamiz aldattigini ben bile gozumle gördum oyle diyeyim karisina çocuğunun uzerine yemin etmisti aldatmiyorum diye
Erkekleri fazla duygusal ve fazla dürüst varlıklar saniyorsunuz.

Ben azerbaycanlıyım azerbaycan kanunda sadece cocuga nafaka var aldatmaya yok biz ailevi sorunlar nedeni ile bosanmaya karar vermisdim 4 ay babamlarda kaldım yalvar yapıs bosanmadık geri cekdim sonra baristiktan sonra soylersem yine kusersin diye soylememis diyor bence bu zaman buldugu kişi cunku ben yanında oldugum zaman asla yapmazdı boyle seyi o boslukta yapa bilir dedim bosanıcaktık zaten aldatıyorsan neden barıstık?neden yalvardın?simdide gide bilirsin ama aldatma bulsam ben bosanıcam oda bulursan yuzume tukur bosan diyor bir daha boyle bir sey yapmayacagım aldatmadım ama yalanda soylemiycem telefonlarını acıcam

Ne bileyim belki kıyıda köşede vardır bir iki tane diye düşünmüşümdür böyle bir erkek

Ne bileyim belki kıyıda köşede vardır bir iki tane diye düşünmüşümdür böyle bir erkek
Belki vardır bilemem hepsi aldatiyor diyemem ama, duygusallık acisindan bizim gibi degiller.
onlarin kafa farklı calisiyor, ar namus iffet kavramlarıda bir tek kadinda malum :)

Anlamadim 4 aydir evde yokmuydunuz bu mevzu ortaya ciktiginda, yani 4 ay babaniza gittiniz, o surecte bir gun telefonunuzu acmadı öylemi?

Grupu gosterdi arama yok 1 hafta once yer mekan konusup belirledik diyor
İş yeri ortamı nasıl, tanıyor musunuz iş arkadaşlarını? Ben hala oradan beraber çıkıp gittiklerini düşünüyorum. Mekana git sor, kamera kaydı iste, faturayı kontrol et ... bunlar keriz yerine koyma çabası. Ya gidip sormaz ya da sorsa bile kim niye göstersin diyor. Tek yol var, o arkadaşlarına eşleri yanındayken sormak.

Ya bu hemen el gösterme hatasını anlayamıyorum. Mesela anlamaza görmeze yatıp kanıt bulmak yerine gidip adamlara söyle bakalım sen beni aldattın mı diye soruyorsunuz. Düşünecek planlayacak uygun yalanı bulacak zamanı ellerinizle veriyorsunuz. Madem kesin boşanırsınız asla affetmezsiniz kanıt elde etsenize. Bir de gidip anne babasına söylüyorsunuz, bunu niye yaptınız ne geçti elinize?

Anlamadim 4 aydir evde yokmuydunuz bu mevzu ortaya ciktiginda, yani 4 ay babaniza gittiniz, o surecte bir gun telefonunuzu acmadı öylemi?
4 ay bosanma kararı icin babamlarda kaldım sımra barıstık eve dondum 1 hafta evde kaldım cocuk hastalandı babamlara dondum o gun acmadı ama 4 ay icinde ilk defa

Ben onlarda oldugunu zannetdım aradım inanmadım yalan soyledigine annesi dondu kaldı onlarda aradı acmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…