- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
- Konu Sahibi fahri konsolos
-
ben boyle seylere cok uyuz oluyorum. faaliyete gecmemis de olsa birseyin akilda olmasi beni cildirtmaya yetiyor.
bu esimin ikinci vakasi.
ilkinde 1 ay esimle yataklari ayirdim bana salak demisti. 1 ay cinsellik falan olmadi aramizda. barisir gibi olup nasil bir ay zorlandin mi diye sakaya vurdugumda, bana beni gunaha sokuyorsun, ister istemez gozlerim harama bakiyor demisti.
simdi de aldatan erkeklerden konusuyorduk. erkekler evde karisi varken neden baska kadinla birlikte olma hevesinde olur ki dedim.
butun erkekler boyle seyler ister ama bazilari yapmamasi gerektigini bilip kendini kontrol eder bazilari edemez dedi. (ben cok iyi erkegim kendimi kontrol ederime getirdi)
ben kizdim ama cok uzatmadim artik konusmalardan dolayi kavga cikarip kendi sinirimi bozmak istemiyorum.
niye boyle durustluk yapacam derken odunluk yapiyor kocam? benim gozum senden baskasini gormez hayatim dese ölür mü?
ilk zamanlar cok buyuturdum cok kavga ederdik. sordugum sorulara verdigi malca cevaplardan.
kocam hala anlamadi nasil cevap verilmesi gerektigini.
artik ben uzatmiyorum ama bir kac gun icimde kaliyor ofke.
yalan soylemesini istemiyorum aslinda. istedigim boyle dusunmemesi.Siz sormayın o zaman ucu acik sorular neden yalan soylemesi icin cabaliyorsunuz
yalan soylemesini istemiyorum aslinda. istedigim boyle dusunmemesi.
ayirmamin sebebi salak demesiydi. boylece bir daha salak denmemesi gerektigini bunun ciddi bir saygisizlik oldugunu anladi.Aslında dürüst davranmış bence. Eşler kavga etse bile yatakları 3 günden fazla ayırmamalılarmış.
Yani dediği bir yerde doğru eşini kendinden uzaklaştırmamalısın
Diğer konudada haklı kimi nefsini korur idare eder kimisi ise yenilir
Kadın veya erkek ikisi içinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?