- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
- Konu Sahibi fahri konsolos
-
yok zemin hazirlamak icin soyledigini sanmam.Dürüst davranmış dicem olmayacak. Daha çok yapacaklarına zemin hazırlıyormuş gibi geldi
Hani bu dürtü içimde hep var bilesin hakim olmam gereken duygular taşıyorum demeye getirmiş sanki
yok zemin hazirlamak icin soyledigini sanmam.
zaten kizinca lafi cevirip aldatma degil ya hani guzele bakmaktan falan bahsediyorum diye kivirdi.
burda yazilanlardan niye kuseyim kusersem esimin odunluguna kuserim.Siz burda yazilanlardan sonra bi 1 ay daha kusersiniz...
Adam fikrini söylemiş ne var ki bunda?
yalnız konu başlığı süper olmuş belirtmek istedimben boyle seylere cok uyuz oluyorum. faaliyete gecmemis de olsa birseyin akilda olmasi beni cildirtmaya yetiyor.
bu esimin ikinci vakasi.
ilkinde 1 ay esimle yataklari ayirdim bana salak demisti. 1 ay cinsellik falan olmadi aramizda. barisir gibi olup nasil bir ay zorlandin mi diye sakaya vurdugumda, bana beni gunaha sokuyorsun, ister istemez gozlerim harama bakiyor demisti.
simdi de aldatan erkeklerden konusuyorduk. erkekler evde karisi varken neden baska kadinla birlikte olma hevesinde olur ki dedim.
butun erkekler boyle seyler ister ama bazilari yapmamasi gerektigini bilip kendini kontrol eder bazilari edemez dedi. (ben cok iyi erkegim kendimi kontrol ederime getirdi)
ben kizdim ama cok uzatmadim artik konusmalardan dolayi kavga cikarip kendi sinirimi bozmak istemiyorum.
niye boyle durustluk yapacam derken odunluk yapiyor kocam? benim gozum senden baskasini gormez hayatim dese ölür mü?
4 senedir egip bukemedim anlamadi boyle tuzak sorulara nasil dusmeyecegini mese odunu.yalnız konu başlığı süper olmuş belirtmek istedim
konuya gelince gerçekten odunluk yapmış bu odunun sahibi olarak şekillendirmek size düşer kolay gelsin
esimin oyle gidip kiz bulup aldatacagini sanmam. lakin ciplak bir kiz yatakta gel gel yapsa cevirmez gibime geliyor.Kıvırdıysa bilemem ben de biraz abartmış olabilirim bu aralar o kadar çok aldatılma hikayesi var ki her erkek böyleymiş gibi gelmeye başladı siz daha iyi tanırsınız eşinizi tabi.
Haklisin eşinin salak demesi hoş degil,fakat sende 1ay ayrı yatmakla biraz abartmışsin bence o kdar küslük iyi değil bana göre..erkek çünkü kadinlar gibi degil ki zaten dogasinda var bu tarz seyler senin 1 ay ayri yatman onu daha cok disariya itmez mi?ayirmamin sebebi salak demesiydi. boylece bir daha salak denmemesi gerektigini bunun ciddi bir saygisizlik oldugunu anladi.
nediyeceğim bilmiyorum canım odun gelmiş odun gider ozaman4 senedir egip bukemedim anlamadi boyle tuzak sorulara nasil dusmeyecegini mese odunu.
ben kavgalarda falan yatak ayirmam normalde. lakin hakarete kufure tahammulum yok.Haklisin eşinin salak demesi hoş degil,fakat sende 1ay ayrı yatmakla biraz abartmışsin bence o kdar küslük iyi değil bana göre..erkek çünkü kadinlar gibi degil ki zaten dogasinda var bu tarz seyler senin 1 ay ayri yatman onu daha cok disariya itmez mi?
esimin oyle gidip kiz bulup aldatacagini sanmam. lakin ciplak bir kiz yatakta gel gel yapsa cevirmez gibime geliyor.
(oyle bir kiz yok tabi ama bunu da sordum beyimiz bilmem dedi ya. resmen bilmem dedi. desene asla arkami doner cikarim.)
yok ben daha agirini desem bile kiyamet koparmaz. sadece benim soyledigimin iki katini soyleyerek yenmeye calisir.Bu kadar rahat konuşması çok sinir bozucu olmalı , o size böyle bir soru sormuş olsa da siz aynı şekilde cevaplasanız kıyametler kopardı heralde bilmem demek olabilir de olmayabilir de demek. Açık sözlülükten ziyade saçmalamış eşiniz
İyi de herkes aslında aldatmak ister ama aldatmaz. Daha doğrusu bizi bu tip şeylerden uzak tutan, düşündüğümüzde bile kendimizi kötü hissetmemize sebep olan ahlaki/manevi duygularımızdır, karşımızdaki insana duyduğumuz saygı, sevgi ve sadakatimizdir. Yani sende bu tip duygular olmasa, yukarıdaki kavramların senin için değeri olmasa Johhny Depp kapına gelse geri mi çevireceksin? Hiçbirimiz çevirmeyiz.kizlar bu resmen aldatmak istiyorum ama aldatmiyorum demek degil midir?
jkohhny deeep miiiiİyi de herkes aslında aldatmak ister ama aldatmaz. Daha doğrusu bizi bu tip şeylerden uzak tutan, düşündüğümüzde bile kendimizi kötü hissetmemize sebep olan ahlaki/manevi duygularımızdır, karşımızdaki insana duyduğumuz saygı, sevgi ve sadakatimizdir. Yani sende bu tip duygular olmasa, yukarıdaki kavramların senin için değeri olmasa Johhny Depp kapına gelse geri mi çevireceksin? Hiçbirimiz çevirmeyiz.
Yani aslında kocan doğruyu söylemiş. Söylediği sadece erkekler değil kadınlar için de geçerli. :)
İçini rahatlatacaksa benim eşim de eski sevgilisi tarafından aldatılmış. Bayağı fena biçimde hem de. Ben -bilgim dahilinde- hiç aldatılmadım mesela bir kadın olarak ama onun yediği kazıklar buradan köy yol olur. :)
Anladim canimm.birde bence sürekli sorular sorma erkekler genelde odun oluyor cunku yani soru sorma derken demissin ya ciplak biri olsa napardin falan diye..bence o tarz sorular sorma..bazen yanlis seyler soylememek için,daha beter konusabiliyorlar cunku o yuzden hic sinirini bozma bence durup dururken..ben kavgalarda falan yatak ayirmam normalde. lakin hakarete kufure tahammulum yok.
kufur etse evden de kovardim heralde.
yoksa cok normal kavganin gecesi halvet olmuslugumuz vardir.
iste bunu becerebilsem iyi olacak :)Anladim canimm.birde bence sürekli sorular sorma erkekler genelde odun oluyor cunku yani soru sorma derken demissin ya ciplak biri olsa napardin falan diye..bence o tarz sorular sorma..bazen yanlis seyler soylememek için,daha beter konusabiliyorlar cunku o yuzden hic sinirini bozma bence durup dururken..
yok ben daha agirini desem bile kiyamet koparmaz. sadece benim soyledigimin iki katini soyleyerek yenmeye calisir.
olabilir ama basindan beri boyleValla ilginç bir eşiniz var ne diyimO zaman tüm bunları sırf sizi kızdırmak için yapıyor sizin söylediğinizin 2 katını söylemeye çalışan adamın amacı buymuş gibi geldi. Eğer bu tip soruları çok soruyorsanız artık bıktığından da böyle yapıyor olabilir
Cunku benim bir arkadasimda sürekli eşine acaip acaip sorular soruyor adami deli ediyor..bir keresinde benim yanimda sordu..gercekten inanilmaz komik oluyor belli etmedim ama aklima geldikce hala gülerim..erkeklerin hem hoşuna gitmiyor,hem saçma sapan cevaplar veriyorlar,hemde sen sinir oldugunla kaliyorsun en temizi hic sorma bosver,tut kendini..iste bunu becerebilsem iyi olacak :)
Johnny Depp'i nasıl sevmezsin yaaa?jkohhny deeep miiii
yok artik. para verseler ustune opme opmem onu.
benim cinsellik yasamam icin duygusal bir cekim sart.
duygusal bag olmadan hayvansal bir icguduyle cinsellik yasayamam ki.
isterse dunyanin en yakisiklisi gelsin.
esimin de boyle hissetmesini isterim.
o sebeple geneleve giden erkeklerden de tiksinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?