- 25 Kasım 2014
- 2.793
- 21.255
- 508
- Konu Sahibi fahri konsolos
-
olabilir ama basindan beri boyle
temiz yuzluleri severimJohnny Depp'i nasıl sevmezsin yaaa?
Sen ne tip erkek seviyorsun ki?
Iyi de bak senin duygu olmadan cinsellik yaşamam demenin sebebi daha doğrusu böyle düşünmenin sebebi de yazdığım ilk mesajdaki değerlerle yetiştirilmen. O değerler olmasa sen de sevişirdin önüne gelen yakışıklıyla ki bu şekilde yaşayan da dolusuyla kadın var günümüzde. Hep erkeklerin duygusuzluğu tek gecelik ilişkiler üstünden örneklenir de hiç kimse sormaz? peki o tek gecelik ilişkileri kimlerle yaşıyorlar? (Eskortları tenzih ediyorum) Yani erkeklerle sevişmediklerine göre? Demek ki bir o kadar da tek gecelik ilişki isteyen kadı var.Zaten gece klüplerine, barlara gitmek yeterli görmek için.
Demeye çalıştığım adam aslında herkesin doğasında var olan şeyi söylemiş. Ve demiş ki ama yapmam doğru olmadığı için yapmıyorum. Yani olması gereken de bu zaten. Erkekler kendilerine karşı daha dürüstler hepsi bu. :)
eskiye oranla daha az soruyorum ama yine de konu acilinca tutamiyorum kendimi.En güzeli hiç soru sormamak :) Buna kendinizi alıştırmaya çalışın zaten alacağınız cevabı az çok biliyorsunuzdur bir de eşinizden duyup sinirlerinizi bozmaya değmez.
bi de bu oldukt!en sonra evlenme mevzusu var tabiiVar Yaa bazen biz kadınlar da bazen kasiniyoruz inan ki..Yavrucugum belli esin icindeki ni dan dan diye konuşan biri sen ne diye böyle şeyler soruyorsun adama ki.Iyi yönden bakalım esin yalan söylemiyor demek ki..Iste biz kadınlar Böyleyiz asıl cevabı bilsek te sevdigimizden sadece duymak istediklerimizi duymak istiyoruz. ..
Madem öyle şeyler sorup istediğin cevabı alamıyorsun bari kavga etmeden sende ayni onun gibi seyler soyle de altta kalma o zaman bu kadar hirs yapmazsın. .
Hahaha biz yeni evlendiği mizde cahilligin verdigi coskuyla olsa gerek eşime sormuştum 'ben ölsem evlenir misin tekrar diye'..'Ya saçmalama sen şimdi niye oluyorsun falan filan' birseyler söyledi.Bende kaşınıyor um tabi ısrar ediyorum 'Ya tamam hadi şimdi Ölmüşüm varsay bakalım' dedim.Biraz trajik cümleler 'çokuüzülürüm, kahrolurum falan'..'ya tamam oraları geç tekrar evlenir misin sen onu söyle' diyorum ve karşılığında biraz dusunur ve 'yok ya senden sonra niye evleneyim, evlenmem herhalde' diyor ve ben adama o herhalde lafını artık nasıl yedirdiysem evlilikte bu konularda kadının ne duymak isterse onu söylemesi gerektiğini ogretmisim
Yaa kusura bakmada gece gece guldum ama sana mi eski bana mi bilemedim
acaba erkek nefsinin buna meyilli oldugunu mu ifade etmek istedi?ben boyle seylere cok uyuz oluyorum. faaliyete gecmemis de olsa birseyin akilda olmasi beni cildirtmaya yetiyor.
bu esimin ikinci vakasi.
ilkinde 1 ay esimle yataklari ayirdim bana salak demisti. 1 ay cinsellik falan olmadi aramizda. barisir gibi olup nasil bir ay zorlandin mi diye sakaya vurdugumda, bana beni gunaha sokuyorsun, ister istemez gozlerim harama bakiyor demisti.
simdi de aldatan erkeklerden konusuyorduk. erkekler evde karisi varken neden baska kadinla birlikte olma hevesinde olur ki dedim.
butun erkekler boyle seyler ister ama bazilari yapmamasi gerektigini bilip kendini kontrol eder bazilari edemez dedi. (ben cok iyi erkegim kendimi kontrol ederime getirdi)
ben kizdim ama cok uzatmadim artik konusmalardan dolayi kavga cikarip kendi sinirimi bozmak istemiyorum.
niye boyle durustluk yapacam derken odunluk yapiyor kocam? benim gozum senden baskasini gormez hayatim dese ölür mü?
Valla normalde ben de maskülen erkek sevmem,esmer de sevmem pek ama Johhny istisna. :)temiz yuzluleri severim
eski spiderman tarzi tobey
lost sawyer falan
iyi tamam kabul ettim hissetsin ama bana soylemesin arkadas
yalan soylemesini istemiyorum aslinda. istedigim boyle dusunmemesi.
İyi de herkes aslında aldatmak ister ama aldatmaz. Daha doğrusu bizi bu tip şeylerden uzak tutan, düşündüğümüzde bile kendimizi kötü hissetmemize sebep olan ahlaki/manevi duygularımızdır, karşımızdaki insana duyduğumuz saygı, sevgi ve sadakatimizdir. Yani sende bu tip duygular olmasa, yukarıdaki kavramların senin için değeri olmasa Johhny Depp kapına gelse geri mi çevireceksin? Hiçbirimiz çevirmeyiz.
Yani aslında kocan doğruyu söylemiş. Söylediği sadece erkekler değil kadınlar için de geçerli. :)
İçini rahatlatacaksa benim eşim de eski sevgilisi tarafından aldatılmış. Bayağı fena biçimde hem de. Ben -bilgim dahilinde- hiç aldatılmadım mesela bir kadın olarak ama onun yediği kazıklar buradan köy yol olur. :)
evet aynen bunu dedi. hatta kadinlar kocalarini ihmal etmemelilere getirdi konuyuacaba erkek nefsinin buna meyilli oldugunu mu ifade etmek istedi?
bazen sakasina bugun kasli bir adam gordum tisortu yirtilscakti nerdeyse diyorum. ama aslinda kaslilari sevmem. esimin asiri kasi yok ama !vucudu yapili bir tek kasli erkek deyince bozuluyorValla normalde ben de maskülen erkek sevmem,esmer de sevmem pek ama Johhny istisna. :)
Söyle madem bana böyle konuşma de, beni üzüyorsun de, yoksa ben de öyle konuşacağım de.
Bir de madem şöyle yap gün içinde senden hoşlanan, sana bakan bir erkek olursa bunu ona anlat madem. Anlasın ki seksüel olan yalnızca o değil. Ayağını denk alsın.Bir dene bakalım. :)
Madem beraber film izleyeceğiniz bir gün kaslı maslı adamlı bir film izleyin. Thor, Batman, Crazy Stupid Love, Dirty Dancing.... böyle cıbıl adamlı filmler izleyin madem.evet aynen bunu dedi. hatta kadinlar kocalarini ihmal etmemelilere getirdi konuyu
bazen sakasina bugun kasli bir adam gordum tisortu yirtilscakti nerdeyse diyorum. ama aslinda kaslilari sevmem. esimin asiri kasi yok ama !vucudu yapili bir tek kasli erkek deyince bozuluyor
burda yazilanlardan niye kuseyim kusersem esimin odunluguna kuserim.
cibil adam varsa mantiken cibil kadin d vardir bosa stres olmayalimMadem beraber film izleyeceğiniz bir gün kaslı maslı adamlı bir film izleyin. Thor, Batman, Crazy Stupid Love, Dirty Dancing.... böyle cıbıl adamlı filmler izleyin madem.
kendi soyledi zaten icinde oldugunu ama bunu kontrol ettigini.Valla yorumlar biraz ağır, yok içinde var yok bilmem ne falan, ondan yani...
kendi soyledi zaten icinde oldugunu ama bunu kontrol ettigini.
bi de bu oldukt!en sonra evlenme mevzusu var tabii
bi de bu oldukt!en sonra evlenme mevzusu var tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?