esimin aldatma hakkindaki öküzce yorumu

Fashionstil'e katiliyorum. Durup dururken eşinizin aklına başka şeyler sokmayın. Merak ettiğim niye bu soruları sorduğunuz, güven sorunu mu duymak istediklerinizi söyletme isteği mi

temiz yuzluleri severim
eski spiderman tarzi tobey
lost sawyer falan
iyi tamam kabul ettim hissetsin ama bana soylemesin arkadas

Var Yaa bazen biz kadınlar da bazen kasiniyoruz inan ki..Yavrucugum belli esin icindeki ni dan dan diye konuşan biri sen ne diye böyle şeyler soruyorsun adama ki.Iyi yönden bakalım esin yalan söylemiyor demek ki..Iste biz kadınlar Böyleyiz asıl cevabı bilsek te sevdigimizden sadece duymak istediklerimizi duymak istiyoruz. ..

Madem öyle şeyler sorup istediğin cevabı alamıyorsun bari kavga etmeden sende ayni onun gibi seyler soyle de altta kalma o zaman bu kadar hirs yapmazsın. .

Hahaha biz yeni evlendiği mizde cahilligin verdigi coskuyla olsa gerek eşime sormuştum 'ben ölsem evlenir misin tekrar diye'..'Ya saçmalama sen şimdi niye oluyorsun falan filan' birseyler söyledi.Bende kaşınıyor um tabi ısrar ediyorum 'Ya tamam hadi şimdi Ölmüşüm varsay bakalım' dedim.Biraz trajik cümleler 'çokuüzülürüm, kahrolurum falan'..'ya tamam oraları geç tekrar evlenir misin sen onu söyle' diyorum ve karşılığında biraz dusunur ve 'yok ya senden sonra niye evleneyim, evlenmem herhalde' diyor ve ben adama o herhalde lafını artık nasıl yedirdiysem evlilikte bu konularda kadının ne duymak isterse onu söylemesi gerektiğini ogretmisim

Yaa kusura bakmada gece gece guldum ama sana mi eski bana mi bilemedim

En güzeli hiç soru sormamak :) Buna kendinizi alıştırmaya çalışın zaten alacağınız cevabı az çok biliyorsunuzdur bir de eşinizden duyup sinirlerinizi bozmaya değmez.
eskiye oranla daha az soruyorum ama yine de konu acilinca tutamiyorum kendimi.

bi de bu oldukt!en sonra evlenme mevzusu var tabii

acaba erkek nefsinin buna meyilli oldugunu mu ifade etmek istedi?

temiz yuzluleri severim
eski spiderman tarzi tobey
lost sawyer falan
iyi tamam kabul ettim hissetsin ama bana soylemesin arkadas
Valla normalde ben de maskülen erkek sevmem,esmer de sevmem pek ama Johhny istisna. :)
Söyle madem bana böyle konuşma de, beni üzüyorsun de, yoksa ben de öyle konuşacağım de.
Bir de madem şöyle yap gün içinde senden hoşlanan, sana bakan bir erkek olursa bunu ona anlat madem. Anlasın ki seksüel olan yalnızca o değil. Ayağını denk alsın. Bir dene bakalım. :)

yalan soylemesini istemiyorum aslinda. istedigim boyle dusunmemesi.

Kimsenin düşüncelerini etkileyemezsiniz. Bu bütün erkeklerde var. Bir benzerini de ben yaşadım. Aldatma ile ilgili değil ama mesela açık giyinen bir kız görünce erkeklerin bakması ile ilgili konuşmuştuk ve ben hakikaten çok sinirlenmiştim. Ki kendisi bakan biri değildir ama ben yine de açtım acaba aklında ne var diye. Ama erkeklerin yapısı KESİNLİKLE farklı. Biz kadınlar gibi değiller. Ve şunu unutmayın, size duymanızı istediğiniz şeyi söylerse bu yalan olucak ve düşüncesi yine farklı olucak ama siz bilmeyeceksiniz. Bence en iyisi hiç sormamak.

Ne böyle konuları açıp, falancaya baktın mı, aklından hiç başka kadın geçti mi ya da aldatma vs gibi sorular sorulmamalı. Bizim yapmamız gereken şey kendimize güvenmek. Yanımızda kalıyorlarsa ne ala, kalmıyorlarsa kendileri bilir.

Tam yazacaktim ki aynilarini uzun uzun yazmayayim bosuna dedim : )
Aynen katiliyorum!

Ayrica cinsel cekim kadar duygusal cekimin de benzer karakter ozelliklerine sahip bireylere hissedilebilecegini, aradaki farkin paylasimin yogunlugu oldugunu ve yine yukarda siraladigin gibi emek, sadakat, saygi vb degerlerin kararlarimizda etkili oldugnu dusunuyorum.

acaba erkek nefsinin buna meyilli oldugunu mu ifade etmek istedi?
evet aynen bunu dedi. hatta kadinlar kocalarini ihmal etmemelilere getirdi konuyu
bazen sakasina bugun kasli bir adam gordum tisortu yirtilscakti nerdeyse diyorum. ama aslinda kaslilari sevmem. esimin asiri kasi yok ama !vucudu yapili bir tek kasli erkek deyince bozuluyor

Madem beraber film izleyeceğiniz bir gün kaslı maslı adamlı bir film izleyin. Thor, Batman, Crazy Stupid Love, Dirty Dancing.... böyle cıbıl adamlı filmler izleyin madem.

Bosver hamilesin boyle seylere takilip bebiside kendini de uzme. Kocandan once dusunecegin baska biri var artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…