Biz iki buçuk yıllık evliyiz eşim biz sözlüyken taksitle kargas eve girdi o günden beri taksitlerini ödemeye başladı evlendik eşimin ailesiyle yaşadık o sırada da evin taksitlerini ödedi yeri geldi fazla bişey değildi ama altınlarımı da kullandı evin kargas borcunu bitirdi. sonra kendi parasıyla ve ailesinden de destek alarak evin içini yaptırdı. Benim babam da bana kız tarafına düşen eşyaları almak için para vermişti o parayıda evin inşaatında kullandık evi tamamen yaptırdık sonra tüm eşyaları eşim aldı eve taşındık evin tapusunu alalı yaklaşık 7 ay oldu evi çalışarak kendi parasıyla ve ailesinden aldığı destekle almış oldu . Şimdi benim sorum eşimle aramız sorunlu pek anlaşamıyoruz geçenlerde eşim evi ipotek edip araba alcağını söyledi daha sonrada evi satabilirim de dedi benim haberim olmadan evi ister satar istersede ipotek ettirebilirmi? yada ben boşanma davası açsam eşimden boşanıp evden hak alabilirmiyim sonuçta evin tapusunu benimle evliyken aldı maddi olmasada manevi olarak zorlukları beraber yaşadık eşimle anlaşamıyoruz heran ne olacağı belli değil ona güvenemiyorum soruma cvp verirseniz ilgilenirseniz çok sevinirim kafam çok karışık...