Nerden biliyor başkaları hediyeleri siz mi söylüyorsunuz? Görüyorlar mı eşiniz mi söylüyorEşim ne zaman bana bir hediye alsa arkadaşım ne kadara oldu diye soruyor bu sonra bana çok garip geliyor artık ya da bana bazen diyor ki önemli olan para değilGerçi bunu bana söyleyen sadece arkadaşım değil herkes söylüyor sanki mutsuzmuşum gibi herkes gibi her çift gibi biz de tartışabiliyoruz sonuçta ben zaten mutluyum Eşim en son bana bir daire aldı önemli olan para değil diyor arkadaşım ya ne alakası var ya zaten ben önemli olan para demiyorum ki ayol ay herkes neden bana bunu söylüyor ya kafayı yicem artık tamam önemli olan mutluluk da ben zaten mutluyum ne diyim kocama yani istemiyorum önemli olan mutluluk mu diyim bana alma mı diyim yani
İşte laf arasında tabi duyuluyor sonuçta arkadaşım olduğu için eşim söylemiyor ben söylüyorumNerden biliyor başkaları hediyeleri siz mi söylüyorsunuz? Görüyorlar mı eşiniz mi söylüyor
Aldığınız duyumlar sizi rahatsız ediyorsa daha az paylaşın . Maalesef bu tarz durumlarda kıskançlık olur ister istemez ayrıca çok yakın olmadıkça hediyeye kadar anlatılmasına gerek yokİşte laf arasında tabi duyuluyor sonuçta arkadaşım olduğu için eşim söylemiyor ben söylüyorum
Soruyor diyor ki ne oldu sana mesela yılbaşında ne oldu sana fotoğrafını çek falan diyor Kendisi de evli işin ilginç tarafı bir gün arkadaşımla kahve içiyorduk ve eşi dediki üşüyorsanız ŞAL getireyim dedi biz de getir dedik arkadaşıma Şalı takarken dediki bak bu pahalı bir ŞAL Burberrydan aldık dedi yani sanki eşine de anlatıyor gibi geliyor bana Bir şekilde yarışa dönmüş gibi olduAldığınız duyumlar sizi rahatsız ediyorsa daha az paylaşın . Maalesef bu tarz durumlarda kıskançlık olur ister istemez ayrıca çok yakın olmadıkça hediyeye kadar anlatılmasına gerek yok
Yok inanın anlatmiyorum soruyordu ben de kötü niyetli olmadığını düşünerek söylüyordum eşim bana yılbaşında falan hediye olur o da bana ne aldı fotoğrafını çeksene diye soruyorduDaire mi aldıgüle güle oturun/değerlendirin ama ya arkadaşlarınız biraz varoş tipler ya da sürekli kavga+pahalı hediye kombolarını anlatıyorsanız sorunlu ilişkinizi bu hediyelerle kompanse etmeye çalışıyorsunuz çift olarak gibi bir imajı oluşmuş olabilir, normal olarak.
Gibi değil tam da yarışa dönmüş . Biraz görgüsüzlük gibi geliyor açıkçası bu tarz şeylerSoruyor diyor ki ne oldu sana mesela yılbaşında ne oldu sana fotoğrafını çek falan diyor Kendisi de evli işin ilginç tarafı bir gün arkadaşımla kahve içiyorduk ve eşi dediki üşüyorsanız ŞAL getireyim dedi biz de getir dedik arkadaşıma Şalı takarken dediki bak bu pahalı bir ŞAL Burberrydan aldık dedi yani sanki eşine de anlatıyor gibi geliyor bana Bir şekilde yarışa dönmüş gibi oldu
Benim umrumda değil ben sormuyorum koçan sana ne aldı diyeGibi değil tam da yarışa dönmüş . Biraz görgüsüzlük gibi geliyor açıkçası bu tarz şeyler
Ama söylemeyi de ihmal etmiyorsunuz:) istemezseniz söylemezsiniz olur biterBenim umrumda değil ben sormuyorum koçan sana ne aldı diye
TamamZaten adam benim için dünyaları ayaklarıma serecek halde
Dert adı altında havasını attı ohhhh sefam olsunİnanın sizin sahip olduklarınıza sahip çok insan vardır. Ama haberiniz bile olmaz. Gerçek zenginleri niye etrafta göremiyoruz? Çünkü onlar kendileri gibi zenginlerle birlikte takılırlar ve çok sessizdirler. Koca amblemli markalar kendilerinin değilse giymezler takmazlar.
Burda bile kocam alıyor ne yapayım çok zor böyle öhöömm demeye getiriyorsunuz.
E anlatma madem.Eşim ne zaman bana bir hediye alsa arkadaşım ne kadara oldu diye soruyor bu sonra bana çok garip geliyor artık ya da bana bazen diyor ki önemli olan para değilGerçi bunu bana söyleyen sadece arkadaşım değil herkes söylüyor sanki mutsuzmuşum gibi herkes gibi her çift gibi biz de tartışabiliyoruz sonuçta ben zaten mutluyum Eşim en son bana bir hediye aldı yüksekti fiyatı önemli olan para değil diyor arkadaşım ya ne alakası var ya zaten ben önemli olan para demiyorum ki ayol ay herkes neden bana bunu söylüyor ya kafayı yicem artık tamam önemli olan mutluluk da ben zaten mutluyum ne diyim kocama yani istemiyorum önemli olan mutluluk mu diyim bana alma mı diyim yani Ya da mesela bazen tartışıyoruz arkadaşım olduğu için anlatıyorum ufak tefek tartışmalarlarımızı olmuyorsa boşanın diyor yahu niye boşanayım ya la havle Vela kuvvet Zaten adam benim için dünyaları ayaklarıma serecek halde niye boşanayım sanki kendileri hiç tartışmıyorlar hiç kavga yok evlerinde
Eee önceki konunda kötü günümde yanımdalar ama iyi günümde kimse aramiyor (Eşim ne zaman bana bir hediye alsa arkadaşım ne kadara oldu diye soruyor bu sonra bana çok garip geliyor artık ya da bana bazen diyor ki önemli olan para değilGerçi bunu bana söyleyen sadece arkadaşım değil herkes söylüyor sanki mutsuzmuşum gibi herkes gibi her çift gibi biz de tartışabiliyoruz sonuçta ben zaten mutluyum Eşim en son bana bir hediye aldı yüksekti fiyatı önemli olan para değil diyor arkadaşım ya ne alakası var ya zaten ben önemli olan para demiyorum ki ayol ay herkes neden bana bunu söylüyor ya kafayı yicem artık tamam önemli olan mutluluk da ben zaten mutluyum ne diyim kocama yani istemiyorum önemli olan mutluluk mu diyim bana alma mı diyim yani Ya da mesela bazen tartışıyoruz arkadaşım olduğu için anlatıyorum ufak tefek tartışmalarlarımızı olmuyorsa boşanın diyor yahu niye boşanayım ya la havle Vela kuvvet Zaten adam benim için dünyaları ayaklarıma serecek halde niye boşanayım sanki kendileri hiç tartışmıyorlar hiç kavga yok evlerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?