- 6 Mart 2024
- 12.023
- 23.781
- 318
Madem önemli olan para değil neden soruyor? Bal gibide para işte onlara göre, yerinizde olsam bozardım.Eşim ne zaman bana bir hediye alsa arkadaşım ne kadara oldu diye soruyor bu sonra bana çok garip geliyor artık ya da bana bazen diyor ki önemli olan para değilGerçi bunu bana söyleyen sadece arkadaşım değil herkes söylüyor sanki mutsuzmuşum gibi herkes gibi her çift gibi biz de tartışabiliyoruz sonuçta ben zaten mutluyum Eşim en son bana bir hediye aldı yüksekti fiyatı önemli olan para değil diyor arkadaşım ya ne alakası var ya zaten ben önemli olan para demiyorum ki ayol ay herkes neden bana bunu söylüyor ya kafayı yicem artık tamam önemli olan mutluluk da ben zaten mutluyum ne diyim kocama yani istemiyorum önemli olan mutluluk mu diyim bana alma mı diyim yani Ya da mesela bazen tartışıyoruz arkadaşım olduğu için anlatıyorum ufak tefek tartışmalarlarımızı olmuyorsa boşanın diyor yahu niye boşanayım ya la havle Vela kuvvet Zaten adam benim için dünyaları ayaklarıma serecek halde niye boşanayım sanki kendileri hiç tartışmıyorlar hiç kavga yok evlerinde
Yerınızde olsam diğer konu ve yorumlarına bakardım . Herseyı herkesin gözüne sokarak yaşarsa aldığı tepkilere de bozulmaması gerekiyorMadem önemli olan para değil neden soruyor? Bal gibide para işte onlara göre, yerinizde olsam bozardım.
Bir de buradaki yorum yazanları otobüste sürünüyor gibi düşünüyor. Arabayı ne sanıyorsa sonradan görmelikte de bu var işte. Araba her ailede var zaten bu kadar abartılacak övünülecek bir şey değil. Çevresine de sürekli kocam aldı diye geziyorsa herkes bıkmıştır. Kendini de parası için evlenmiş pozisyonuna sokuyor haberi yok yazıkYerınızde olsam diğer konu ve yorumlarına bakardım . Herseyı herkesin gözüne sokarak yaşarsa aldığı tepkilere de bozulmaması gerekiyor
Şurda bile anonim bir hesap kimse kimseyi tanımıyor sürekli kocam da kocam kocasının aylık kazancı aldığı araba teyzesine pahalı parfüm hediye etmesi o bu . Arkadaşı da artık sıkışmıştır yani
Daha arkadaşının kocasının şal konusunda kendısıyle dalga geçip marka belirterek konuşup eğlendıklerının bile farkında değil ki,Bir de buradaki yorum yazanları otobüste sürünüyor gibi düşünüyor. Arabayı ne sanıyorsa sonradan görmelikte de bu var işte. Araba her ailede var zaten bu kadar abartılacak övünülecek bir şey değil. Çevresine de sürekli kocam aldı diye geziyorsa herkes bıkmıştır. Kendini de parası için evlenmiş pozisyonuna sokuyor haberi yok yazık
Ayda 1 milyon kazandığı nerden biliniyor? Kendi mi dedi yakonu ve yorumlarda gördüğüm tek şey ,
Sonradan görme birisiniz ama yanlış yerdesiniz burdaki üyeler net mantıklı doğrucu insanlarsizin paranızın sözünün geçmediği o yer burası
sizi burda kimse ayda 1 mılyon kazanan kocanız var die pohpohlamaz
Dünyayı ayağınızın altına serecek kocanız diğer konunuzda teyzeniz çeyrek takti die boğazına ekmek takıldı ölüyordu neredeyse bilezik beklentisi yüzünden
Son konusunda yazmış eşim ayda bi mılyon kazanan insan dieAyda 1 milyon kazandığı nerden biliniyor? Kendi mi dedi ya
Yetmemiş çevresi birde gelip burda mı sormuş. Hayır aldı size de aldı mı diye sormakGidip insanlara hava atiyorsunuz benve laf arasinda eşim sunu aldi bunu aldi diyeyapmiyorum demeyin hic. Insanlar da o yuzden oyle diyor olabilir yoksa kim devamli kocan sana ne aldi diye soracak.
Tartisma diye anlattiginiz seyler de eften puften seyleri anlatiyorsunuzdur muhtemelen uyuzluguna bosan diyor olabilir.zaten eşle ilgili kavgalari millete anlatmayin ister kucuk olsun ister buyuk ama kavga diye alttan yine kocayi övmeli kıl tüy mevzularla boş yapiyorsaniz kadin da sıkılmıştir dinlemeye bosan der gecer.
Bugun baska bi konunuza yorum yapmistim ayni uyeymissiniz orda bile durduk yere kocam bana araba aldi size aldi mi muhabbeti yapmissiniz. Artik emin oldum milletin basini sisiriyorsunuz kocam da kocam diye
Eveeet, biz dolmuşlarda otobüslerde sürünürken kocası ayakları yorulmasın diye araba almış. Daire almış. Bunları tek tek söylediği yetmez gibi kaza yaptığı konuda da en pahalı avukatı tuttuk çok para verdik dahi dediAyda 1 milyon kazandığı nerden biliniyor? Kendi mi dedi ya
Ben hiç denk gelmemisim konu sahibine kendi bu kadr söylüyor görgüsüzlük yapıyor sonrada arkadaşlar bunu yarışa çevirdi diyor aman söylesin zenginimde zenginim diye dolansin komik oluyor farkında değil.Eveeet, biz dolmuşlarda otobüslerde sürünürken kocası ayakları yorulmasın diye araba almış. Daire almış. Bunları tek tek söylediği yetmez gibi kaza yaptığı konuda da en pahalı avukatı tuttuk çok para verdik dahi dedi
Bizim de bir arkadasimiz vardi. Her seyinden mutlaka markasiyla bahsediyordu. Ama markalar da oyle cok luks markalar degilBence kocasına anlatıyor arkadaşınız Herseyı o yüzden de şal konusunda da sizinle dalga gecmısler marka belirterek yanı sizi kıskanmıyorlar , siz Herseyı marka belirterek anlatınca eğlencesi olmuşsunuz onlarında
Ben hep 50 liralik avukat tutuyorumkaza yaptığı konuda da en pahalı avukatı tuttuk çok para verdik dahi dedi
1 milyon kazanan herifi,teyzesi çeyrek taktı diye ölümlerden döndü feriha gibi baygınlıklar geçirdi jjdjdEveeet, biz dolmuşlarda otobüslerde sürünürken kocası ayakları yorulmasın diye araba almış. Daire almış. Bunları tek tek söylediği yetmez gibi kaza yaptığı konuda da en pahalı avukatı tuttuk çok para verdik dahi dedi
pek istenecek bir dert değil ya. Karı koca arasında olan özel şeyleri merakla sorup kendilerini hiç ilgilendirmeyen konuda yorum yapan arkadaş ve akrabalar. Ağzı gevşek olduğu için ya da cevap borcu varmış gibi her bir özelini anlatan bir insan. Bu sıkıntılı bir durum bence istenecek bir durum değil.Şu dertten istiyorum.
Yine paran var ki tutmuşsun bak mesela biz konu sahibi arabasıyla geçerken otobüsten camlara yapışıp bakarak geçiyoruz hepBen hep 50 liralik avukat tutuyorum
Bunu yapan arkadaşınız olamaz sizi çekemiyor ve saçma şekilde yönlendirmeye çalışıyorEşim ne zaman bana bir hediye alsa arkadaşım ne kadara oldu diye soruyor bu sonra bana çok garip geliyor artık ya da bana bazen diyor ki önemli olan para değilGerçi bunu bana söyleyen sadece arkadaşım değil herkes söylüyor sanki mutsuzmuşum gibi herkes gibi her çift gibi biz de tartışabiliyoruz sonuçta ben zaten mutluyum Eşim en son bana bir hediye aldı yüksekti fiyatı önemli olan para değil diyor arkadaşım ya ne alakası var ya zaten ben önemli olan para demiyorum ki ayol ay herkes neden bana bunu söylüyor ya kafayı yicem artık tamam önemli olan mutluluk da ben zaten mutluyum ne diyim kocama yani istemiyorum önemli olan mutluluk mu diyim bana alma mı diyim yani Ya da mesela bazen tartışıyoruz arkadaşım olduğu için anlatıyorum ufak tefek tartışmalarlarımızı olmuyorsa boşanın diyor yahu niye boşanayım ya la havle Vela kuvvet Zaten adam benim için dünyaları ayaklarıma serecek halde niye boşanayım sanki kendileri hiç tartışmıyorlar hiç kavga yok evlerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?