Herşeyi anlatırsanız huzurunuz kaçar, nazar değer.Eşim ne zaman bana bir hediye alsa arkadaşım ne kadara oldu diye soruyor bu sonra bana çok garip geliyor artık ya da bana bazen diyor ki önemli olan para değilGerçi bunu bana söyleyen sadece arkadaşım değil herkes söylüyor sanki mutsuzmuşum gibi herkes gibi her çift gibi biz de tartışabiliyoruz sonuçta ben zaten mutluyum Eşim en son bana bir hediye aldı yüksekti fiyatı önemli olan para değil diyor arkadaşım ya ne alakası var ya zaten ben önemli olan para demiyorum ki ayol ay herkes neden bana bunu söylüyor ya kafayı yicem artık tamam önemli olan mutluluk da ben zaten mutluyum ne diyim kocama yani istemiyorum önemli olan mutluluk mu diyim bana alma mı diyim yani Ya da mesela bazen tartışıyoruz arkadaşım olduğu için anlatıyorum ufak tefek tartışmalarlarımızı olmuyorsa boşanın diyor yahu niye boşanayım ya la havle Vela kuvvet Zaten adam benim için dünyaları ayaklarıma serecek halde niye boşanayım sanki kendileri hiç tartışmıyorlar hiç kavga yok evlerinde
O kadar arkadaşım var hiçbiri kocamın aldığı hediyeleri ne duydu ne bildiler. Sadece bi tanesi bir yüzüğü biliyor onu da eşim kararsız kalıp ona sormuştu ordan biliyor.İşte laf arasında tabi duyuluyor sonuçta arkadaşım olduğu için eşim söylemiyor ben söylüyorum
bana alınan hedıyeyı annem bıle bılmıyor :)) masallah sen de megafonla duyurmuyorsan nasıl herkes ne aldıgını falan bılecek yahu.. soylemesen neden durduk yere konusu gecsın?atısmanı anlat hedıyeyı anlat ıyı kotu aıle ıcı seylerı ne dıye konusursunuz anlamam ki..Eşim ne zaman bana bir hediye alsa arkadaşım ne kadara oldu diye soruyor bu sonra bana çok garip geliyor artık ya da bana bazen diyor ki önemli olan para değilGerçi bunu bana söyleyen sadece arkadaşım değil herkes söylüyor sanki mutsuzmuşum gibi herkes gibi her çift gibi biz de tartışabiliyoruz sonuçta ben zaten mutluyum Eşim en son bana bir hediye aldı yüksekti fiyatı önemli olan para değil diyor arkadaşım ya ne alakası var ya zaten ben önemli olan para demiyorum ki ayol ay herkes neden bana bunu söylüyor ya kafayı yicem artık tamam önemli olan mutluluk da ben zaten mutluyum ne diyim kocama yani istemiyorum önemli olan mutluluk mu diyim bana alma mı diyim yani Ya da mesela bazen tartışıyoruz arkadaşım olduğu için anlatıyorum ufak tefek tartışmalarlarımızı olmuyorsa boşanın diyor yahu niye boşanayım ya la havle Vela kuvvet Zaten adam benim için dünyaları ayaklarıma serecek halde niye boşanayım sanki kendileri hiç tartışmıyorlar hiç kavga yok evlerinde
Bilmiyorum sürekli soruyor işte sadece o değil teyzem de soruyor meselabana alınan hedıyeyı annem bıle bılmıyor :)) masallah sen de megafonla duyurmuyorsan nasıl herkes ne aldıgını falan bılecek yahu.. soylemesen neden durduk yere konusu gecsın?atısmanı anlat hedıyeyı anlat ıyı kotu aıle ıcı seylerı ne dıye konusursunuz anlamam ki..
Söylememeliyim değil mi yani mesela sorsalar da söylememeliyim değil mi büyük bir şey de olsa arabada olsa evde alsa söylemem doğru değil mi yaniO kadar arkadaşım var hiçbiri kocamın aldığı hediyeleri ne duydu ne bildiler. Sadece bi tanesi bir yüzüğü biliyor onu da eşim kararsız kalıp ona sormuştu ordan biliyor.
İnsanlara tartışmanızı aldığınız hediyeleri söylemenizin anlamı nedir hiç çözemedim. Hava atıyorsunuz besbelli. Ama gerek yok. İtici bir şey.
sorsun. ketum olun azcık .. kotu bişi sevinenler olur dıye anlatılmaz iyi bisey de kıskananlar olur diye.. nazar da bı yerde gercek :) konusacak baska konu bulabılırsın. sen soylemez gecıstırır ozelım o dersen zorla konusturacak degıller. gerı dur az.Bilmiyorum sürekli soruyor işte sadece o değil teyzem de soruyor mesela
Üstelik onlar söylemiyor bana bunu soranlar söylemiyor mesela ama ben her şeyi söylüyorumsorsun. ketum olun azcık .. kotu bişi sevinenler olur dıye anlatılmaz iyi bisey de kıskananlar olur diye.. nazar da bı yerde gercek :) konusacak baska konu bulabılırsın. sen soylemez gecıstırır ozelım o dersen zorla konusturacak degıller. gerı dur az.
Ne oldu sana ne yaw? Ne aldı sana,fiyatı nedir,tutarı ne? falan diye sorulur.Ne oldu sana diye sorsalar,bana birsey olmadı ama sana galiba olmuş derim djsj.Soruyor diyor ki ne oldu sana mesela yılbaşında ne oldu sana fotoğrafını çek falan diyor Kendisi de evli işin ilginç tarafı bir gün arkadaşımla kahve içiyorduk ve eşi dediki üşüyorsanız ŞAL getireyim dedi biz de getir dedik arkadaşıma Şalı takarken dediki bak bu pahalı bir ŞAL Burberrydan aldık dedi yani sanki eşine de anlatıyor gibi geliyor bana Bir şekilde yarışa dönmüş gibi oldu
Sizde bi görgüsüzlük sezinledim,ben iyi günde arayanların tarafını tutuyorum.Üstelik onlar söylemiyor bana bunu soranlar söylemiyor mesela ama ben her şeyi söylüyorum
Ön yargılısınız hayatta sizi çok zorlar bu durum ben görgüsüz bir insan değilimSizde bi görgüsüzlük sezinledim,ben iyi günde arayanların tarafını tutuyorum.
Sizi zorlamış ki derde düşüp ard arda konular açıyorsunuz benlik bi durum yokÖn yargılısınız hayatta sizi çok zorlar bu durum ben görgüsüz bir insan değilim
Hayatla ilgili bir çok konu hepimizi zorluyor mesela açtığım bütün konuları takip etmemişsiniz demekki sizin asla yapamayacağınız bir çok iyiliği yaptım ben en son yolda ölü bir köpek görüp defnetmesi için sahibini araştırdım çipi üzerinden aynı köpeği siz görseniz aman be diyip gidersiniz bütün konularıma bakın 1.02 tanesine bakmayın olur muSizi zorlamış ki derde düşüp ard arda konular açıyorsunuz benlik bi durum yok
Ama sıkı takipçim olmanıza çok sevindim yalnız sadece işinize gelen kaos yaratacak konulara cevap yazıyorsunuz farklı konularda açtım neden o konulara cevap yazmıyorsunuz üzüyorsunuz beni ama böyle fanlık olmazSizi zorlamış ki derde düşüp ard arda konular açıyorsunuz benlik bi durum yok
Muhtemelen ödünüz patladı size de saldırırlar diye :) Ben açtığım konularda bir gariplik olduğunu düşünmüyorum buradaki insanların zorba olduğunu bilmeme rağmen istediğim konuyu açıyorum umrumda değil Liselerde yapılan zorbalıklar koskoca kadınlar tarafından burada yapılıyor bence onlar daha zavallı yani sen de onların içinde olduğuna göre sen de zavallısın :) Aman bu kadına kaos yapmışlar şimdi dur ben de üstüne gideyim de bana saldırmasınlar iyi geçinıyorum zannedip insan psikolojisinden çok iyi anlarım sıkıntılı bir piskolojiSizi zorlamış ki derde düşüp ard arda konular açıyorsunuz benlik bi durum yok
Hahahah gece gece patladımHala sen misin?
Kızlar bu benim halam galiba. Sülalenin zorla gözüne soka soka gösterdiği yetmemiş buraya da gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?