- 9 Ağustos 2023
- 3.422
- 7.678
- 78
Adam gibi adam olsa düzeltilmeye ihtiyacı olmaz zaten. Kendi kendini iyi eder.Denedim düzelir diye olmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam gibi adam olsa düzeltilmeye ihtiyacı olmaz zaten. Kendi kendini iyi eder.Denedim düzelir diye olmadı
İşte ben kendimi düzelttim ona da kendine çeki düzen ver düzelt dediğimde dalga geçer gibi denerim benim düzelecek birşeyim yok diyorduAdam gibi adam olsa düzeltilmeye ihtiyacı olmaz zaten. Kendi kendini iyi eder.
TeşekkürlerEvlenmeden önce nasıl biriydin, nasıl bir yanlıs kararla bu adamla evlendin bilmiyorum ama ruh durumun ne evlilik sırasında ne şu anda iyi değil. Doğruyu yanlışı ayırd edemeyecek kadar şaşmışsın yolundan. Senin hatan evlilik öncesi sinyallere gözünü kapatmış olmak. İşler kötüye gittiğinde hastalıklı bir adamı tedavi etmeye çalışırken kendi hayatından vaz geçmek.Hiç kimse boşanmak için evlenmez.Hayal kırıklığını anlıyorum ve boşanma kararını destekliyorum. Olması gereken boşanıp temiz bir sayfa açmak. Uzun bir tedavi görmek. Diğer türlü bu travmadan kolay kolay kurtulamaz ilk fırsatta yine buna benzer bir adamı seçersin. Sana bol şans ve sabır diliyorum. Ailenden de onları bu saçmalıklarla muhatap ettiğin için özür dile istersen. Baban da çok zor durumda kalmış.
İşte ben kendimi düzelttim ona da kendine çeki düzen ver düzelt dediğimde dalga geçer gibi denerim benim düzelecek birşeyim yok diyordu
Bu yazdıklarınız bende hiç o hissi vermedi,siz bosanmazsınız.....Ben boşanmayı vermişim ne dönmesi ya siz okumayı mı bilmiyorsunuz ? Sadece insana zor geliyor neden böyle oluyor kalp çarpıntısı uykusuzluk bunları söylüyorum benim bir suçum yok dimi demek istiyorum
Sadece bicak cekmemis, babasini dağa da kaldirmis, adam silahi sayesinde kurtulmus.Hepsini okumadım ama okuduğum kadarı bile yetti. Böyle bi adamla ayrıldığın için kötü hissettiğine göre ciddi problemlerin var senin de. Babama bıçak çekti diyorsun evden kovma alkol problemi bir sürü şey ne sevgisi bu anlamıyorum ki. Celladına aşık oluyor bazı kadınlar, aşk da değil de tuhaf bi bağlanma şekli herhalde. Eşim bana sesini yükseltse soğuyorum ben, bu adamın neyini özlüyorsun hala
O söz senin için galiba kişi kendinden bilir işi terbiyesizBu yazdıklarınız bende hiç o hissi vermedi,siz bosanmazsınız.....
Normal bir kadının aklına getirmediği, dönüp bakmayacağı bir tip ve karakterdeki adama fazla özverili olmuşsunuz bu da idrak sorununuz olduğunu gösteriyor.Tedavi olun.
Adam gelse özür dilese iki kapıda yatsa tamam gibisiniz.Babanızı dusurdugunuz haller için söyleyecek çok şey var terbiyem müsait değil Erkek delisi derler bizim buralarda sizin için......
Sadece bicak cekmemis, babasini dağa da kaldirmis, adam silahi sayesinde kurtulmus.
Daha yeni olan bir olay için sizin başınıza gelse gülüp kahkaha mı atacaksınız?İsrarla okudum sonuna kadar. Sizin tedaviye ihtiyacınız var. Ayrıldığı için hayır yapacağına, içi gılçıklanıyomuş.kalbi çarpıyormuş .. yüce rabbim sen akıl fikir ihsan eyle.
Evet gülüp kahkaha atarım boşanabildiğim için böyle bir adamdanDaha yeni olan bir olay için sizin başınıza gelse gülüp kahkaha mı atacaksınız?
Yapabiliyorsanız helal olsun demek ki siz hemen adapte olup alışıp hiçbirşey olmamış gibi davranabiliyorsunuz normal değil elbette ben ailemde böyle birşey görmedim onun ailesi evlilikte olur herşey anlatılmaz dediği için onlara normal geldiği için beni de normalmiş gibi alıştırmaya çalıştılarDaha yeni olan bir olay için sizin başınıza gelse gülüp kahkaha mı atacaksınız?
Okuma o haldeYani yazmayayım dedim ama Allah aşkına bir noktalama işareti kullanın yahu. Bir paragraf, bir satır başı... Kimse burada bilimsel makale beklemiyor ama bu kadar da değil ya.
Adamın ne olduğu belliymiş zaten, ne kibarı?Nişanlıyken nasıl kibar iyi ama aileme bana karşı evlendikten sonra değişti
Yok alkolun verdigi yetkiye dayanarak dovenler var, ertesi gun hatirlamiyorum, bilincim gitmis bahanesine siginip civik civik ozurdilerler bir de.Sizin kocanızın dövmesi alkole bahane. Ben mi yanlış biliyorum içen adam ya sızar ya karısına iyice yanaşır öper koklar yani. Sizinki dövmek için bahaneler yaratmış.
Ama bu derece olması bahane. Adam dövüp dövüp alkol yüzünden diyorYok alkolun verdigi yetkiye dayanarak dovenler var, ertesi gun hatirlamiyorum, bilincim gitmis bahanesine siginip civik civik ozurdilerler bir de.
Alkol ve kumar, evlerden irak yarabbim.
okuyamadım zatenOkuma o halde
Ay tabiki bahane, bilimsel arastirmalar en yuksek alkol aliminda dahi bilincin gitmedigini ortaya koyuyor zaten.Ama bu derece olması bahane. Adam dövüp dövüp alkol yüzünden diyor