Eşimin alkol sorunu

Önce elimden geldiğince azaltması daha doğrusu keyfi içici olması için uğraşıcam. Ben yanında olursam bırakacaksa bırakabilir ben yoksam çok daha kötü olur biliyorum. Daha pek müdahale etmedim zaten yavaş yavaş onu sıkmadan uzaklaştırmaya çalışıcam. Inşallah başarırız önce kendisi sonrada yuvamız için

O daha da artacak babam da eski den cok nadir icerdi.simdi her gun.isin komik yani alkol kullandigini asla kabul etmiyor les gibi bira kokusuyla geliyor ama icmiyormus;)

Birkaç farklı içkiyi karıştırıp çok kötü olmuştu. Bir daha içki falan yok dedi ama 3 gün sonra yine içmeye başladı maalesef
Çünkü artık bağımlı olmuş eşiniz. Bakın arzuhalim753 ne diyor. Tiksindim bir daha içmedim diyor. Alkolik biri tiksinse de içmeye devam ediyor işte.
Konunuza çok mesaj yazdım ama bende bu konuda çok çektiğim için yaptım bunu. Amacım kendinizi harap etmemeniz.
İnşallah şu mübarek günlerin hürmetine Rabbim bıraktırır eşinizi.

Çünkü artık bağımlı olmuş eşiniz. Bakın arzuhalim753 ne diyor. Tiksindim bir daha içmedim diyor. Alkolik biri tiksinse de içmeye devam ediyor işte.
Konunuza çok mesaj yazdım ama bende bu konuda çok çektiğim için yaptım bunu. Amacım kendinizi harap etmemeniz.
İnşallah şu mübarek günlerin hürmetine Rabbim bıraktırır eşinizi.

Özellikle bu durumu yaşayıp tavsiyelerde bulunmanız benim için çok değerli tüm yorumlarınız ve iyi niyetiniz için çok teşekkür ederim

Konu biraz eskide kalmış ama aynı dertten muzdarip olduğum için yazmak istedim...
Ben nişanlıyım nişanlım alkolü çok sever ben içmem içkisinede çok karışırım aslında doğrumu yapıyorum yanlışmı bilmiyorum içince sapıtmaz tam tersi daha keyifli bir adam olur aynı sizde olduğu gibi içince rahatlıyorum bir keyfim bu var içmek istiyorum sana bağırmıyorum şiddet uygulamıyorum der ve ekler senin bırak demenle ben bırakmam böyle dersen bende ters teper ben birgün bana zarar verdiğini görünce kendim bırakırım zaten çocuğumuz olunca içmem sıkıntılarımı unutturuyor içmediğim zaman uyuyamıyorum içince tam tersi daha eğlenceli keyfli bir insan olduğumu sen biliyorsun der. Aslında benim rahatsız olduğum maddi sıkıntısı varken borcu varken elindekini içkiye vermesi hergün içmesede bu beni rahatsız ediyor. Bende sizin gibi maddi olarak ona destek çıkıyorum onu öyle görüncede kendime kızıyorum ben çalışıp onun borcunu öderken o bu kadar borcu varken nasıl elindekini içkiye verebilir esasında kızdığımız şey bu içmesi değil belkide... Ben isterdim ki sorumluluklarını yerine getirdikten sonra ara sıra keyiften oturup içsin. Demem o ki kimse kimsenin demesiyle bırakmıyor malesef

Sen ne kadar icme etme desen o o kadar yapar kendimden biliyorum. Benim esimde alkol cok kullanirdi... kavga ettim azaltmadi guzel soyledim azaltmadi. Sonra en sonunda kendiliginden azaltti birden bire. Suan 6 aydir ictigi 3 kez felandir

ben olsam alır bi şişe viskiyi koyardım önüne şöyle zil zurna burnundan gele gele bi sarhoş olsun. o zaman tiksinir azaltır diye düşünüyorum

Back
X