eşimin alyansı...

raindrop26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
1.241
1.327
198
Diyarbakır
eşim bugün hastaneye gitmişti. ellerini yıkarken alyansı çıkarıp lavabonun kenarına koymuş ve orada unutmuş. yarım saat sonra geldiğinde alyansın yerinde yeller esiyormuş. belki bu mu dert diyeceksiniz ama çok üzüldüm. bir insan nasıl olur da alyans gibi en önemlisi manevi açıdan çok değerli bir şeyi alabilir aklım almıyor. Allah hidayet versin o kişiye...

Kaza yapan insanlara bile yardım etmek yerine, önce üzerindekini çalıp gidenlerin olduğu bi Ülke de başıboş duran bi alyansı almak hiçte zor olmamıştır.. Sağlık olsun sıkılmayın.

Geçmiş olsun
Ama her el yıkadığında çıkarıyorsa iyi bile dayanmış çalınmaktan ayrı düşebilir yuvarlanıp deliğe gider kaybolur vs vs :26:yani ben asla çıkarmam eşimde çıkarmaz ve çıkaranı görmedim el yıkamak için gerçekten

unutulacak yer de değil ki ama. ev dışında alyans çıkarmanın sonu bu olur ne yazık ki.

Her çalınan eşyanın manevi değeri vardır..
Bence çalan kişinin hissiyatını tartmadan önce; eşinizin umum yerde alyans çıkarıp unutmasını bir gözden geçirin..
Milletin neleri çalınıyor, ohoo..

Bence çalınmasından önce sizin bu kadar değer verdiğiniz bir şeyi, eşinizin nasıl unutabilmiş olduğunu düşünün. El yıkamak için yüzük neden çıkarılır anlayamadım ama, o kadar insanın girip çıkabildiği bi yerde bulunması imkansıza yakın maalesef. Eşiniz daha dikkatli olmalıydı.

el yikamak için neden çiakrmi$ sormadinizmi
ba$ka bi$ey için çikarip size yanli$ aktarmi$ olabilirmi
unutulabilir insanlik halidir ama onemli olan unutmak deil parmakdan çikarmak bence ..
insanlar bi bilerzik için can aliyolar ba$i bo$ yuzuk almi$lar çok deil bence ..artik boyle bi dunyadayiz ve bunu kabul etmeli ona gore davranmali , ya$amaliyiz ..

Bana kızacaksınız belki ama ben alyans olayına bu kadar manevi anlam yüklemeyi bunun icin bu kadar üzülmeyi doğru bulmuyorum . Tamam üzücü bir durum ama insan neyini kaybetse uzulecegi kadar üzülür. Cok da abartıp karşındakini de uzmanın anlamı yok.

Belki haklısınız umuma acik bir yerde çıkarmamak lazım. Ben evliliğimin 9. Ayında kendi evimde banyonda çıkarıp bir daha da bulamamistim. Kaybolacaksa oluyor iste yillar gecti hala yok alyans. Ama esim üstüme cok gelseydi manevi degeri cok nasıl kaybettin falan deseydi eminim kaybettiğimden daha cok üzülür ve atlatamazdim. Kimse isteyerek kaybetmez . Esim ne yaptı ilk evlilik yıldönümümüzde bana alyans aldı , siz de oyle yapabilirsiniz

üzülmekte haklısın.geçen gün sevgilmde ellerini yıkamak için çıkarmıştı güyaa unutmuştu,tartışmıştık ben niye çıkarmıyorum ellerimi yıkarken değil mi ama
demek ki yalan söyledi bana çıkarma amacı farklıydı..bi daha çıkardığını görürsem çıkarıp atıcam bende,en nefret ettiğim şeylerden biri

Geçmiş olsun, inşallah (çalan demek istemiyorum) bulan kişi güvenliğe falan bırakmıştır.

Ama çalandıysa da şayet, çalan kadar alyansını çıkartıpta günde bilmem kaç kişinin kullandığı lavobaya bıraktığı için eşinizde suçlu.

Yıkarken ben de çıkarıyorum ne var ki bunda, ben rahatsız oluyorum yüzükle el yıkamaktan çıkarıp yıkıyorum zaten taşı yüzünden elime batıyor. Dikkat etmesi lazımdı madem çıkarıyor tabi ki ama olmuş bi kere elden ne gelir.

Bende ellerimi yikarken cikaririm yuzuklerimi..cunku oyle sabunlu sabunlu kalacagini dusunurum ya da islak islak zaten hosuma gitmez…bende unutabilirdim..insanlik hali bu olabilir…biri aldiysada yapacak birsey yok…gidip yenisini alirsiniz yeterli paraniz varsa…(benimde bu sekilde hic takamadigim alyansim kaybolmustu zamaninda, o anda uzuldum ama yenisini aldik oldu bitti) suan o kaybolan alyansi dusunmuyorum bile..hatta ustune gidip baska begendigim bir alyansi daha aldim.
Esimi soracak olursan, alyansini takmiyor cunku azicik kilo almis o zamandan bu zamana…giden bi yuzuk olsun tatlim uzulme, muhtemelen yeni evli oldugunuz icin bu kadar takiyorsundur.

Bir yuzukle insanlar birbirine bagli kalmiyor canim, yeterki gonul bagimiz guclu olsun.

bende alyansımı değil ama tektaşımı taktığım gün işyerinde el yıkama durumunda çıkarmak zorunda kalıyorum yoksa içinde sabun kalıyor öyle arkadaşlarım var ki bildiğim eve girer girmez çıkarıyorlar bu insandan insana değişir bi durum kimi rahatsız olmaz kimi olur
bence bunda pek büyütülecek bişey yok neden çıkardın diye altında bişeyler aramakda pek mantıklı değil bence
giden gidiyor bu devirde insanlara zerre güven olmaz hele ki konu parayla alakalıysa
bende nişanlıyken denizde kaybettim alyansımı hemde el yapımı çok özel birşeydi ama sorun etmedik aldık yenisini taktım hatta bu yüzüğüm daha güzel :)

Başlığı görünce aklıma dün kulağımla işitigim bir olay geldi:)

Dün işyerinde, kendime kahve yapmak için mutfağa geçtim, kapılar acik.
Odaların birinde adam anlatıyor;

nişanlandik hemen yüzüğü takı verdiler,
O yüzükten hiç hoşlanmadim,
Baktım olmuyor, çıkardım.
Ne bir cafeye gidiliyor nede, diskoya..

Ben resmen böyle
Nasıl tiksindim ( duyduğumunda farkinda)
Yanından gecerken şöyle baktim; pis pis ve burnunu kıvırır tiksinirsin ya:)
Hay.an, karısına kurban olsun

Keşke yüzüğü hiç cikarmazsaymiş,
Ama olan olmuş, gider aynasında alır o parmağına takarsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
şimdi toplum yargısında haklısın birşey diyemem.. 40 lira için öldürülen taksi şoförlerini düşününce böyle umumi yerlerde para değeri olan birşey malesef uçup gider.. Anlayamadığım konu açacak kadar dert bunun neresinde? Allah başka dert vermesin canım.. Hele biri neden yüzüğünü çıkarıyorki diye bir yorum yapmış.. onu hiç anlayamadım...

eşinizin umuma açık yerde yüzüğü parmağından çıkarmasına ve kaybetmesine üzülmeyipte , oradan alanamı hayıflanıyor ve üzülüyorsunuz
sizin dünyanız gerçektende çok pembeymiş , bu zamanda insanların organları , çocuklarını çalınıyor , kolundaki sahte bilezik için kadınlar öldürülüyor
bence üzülmeyin yapacak birşey yok alanıda ALLAH a havale edin , bir arkadaşın dediği gibi ilk evlilik yıldönümüzda eşinizle alyanslarınızı yenileyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…